bir saat 20 dakika kalmis bebisi gormeye hayırlı haberler al insallahSelam kizlar bugün 4 Lü. test var Bizim ,15:30 da Dr dayiz .bebisimi göreceğim :)
canım enfeksiyon cok onemli çoksa enfeksiyon bence ic. erken dogumun en onemli nedeni enfeksiyonlar. dr ne sorsaydun su ile gecer mi diyechnb @hayatbenimm meltemcivil @fani2606 gulsrht tesekkür ederim ilginiz için dün burda hastaneye gittim bebişi gördüm içim rahatladı çok şükür iyiydi,tahlil yaptırdık idrar yolu enfeksiyonu varmış doktor ilaç filan verdi ama almadım su içmeye çalışıyorum bol bol
Çok teşekkür ederim canım :)Tekrar geçmiş olsun canim bebisinin iyi olmasına sevindim
Demiştim sana bebisin iyidir diye :))
Aslinda bende çok acele etmezdim de eşim ve oğlum çok istiyordu.oğlum hep tek bbüyüdü arkadasi hic olmadi desem yeridir,en cok onun için istedim.Benim oğlum kız kardeş istiyor ama bakalim bende erkek hissediyorum."ozizo, post: 41478447, member: 682851"]ne kadar güzel. ben hiçbir tedavi olmadım, kısmetse olsun dedim, olacağına inandım, ısrarla denedim 2 yıl :) bir tane oldu ama boş gebelik çktı, ondan 4 ay sonra allah nasip etti bu yavruyu. sağlaslında
cağımıza alalım inşallah. ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olsa oğlum çok sevinecek, kız olursa o da çok güzel, yani o açıdan bir merakım yok açıkçası. bakalım, sağlıkla sıhhatle...
Rahatladık ailecek:) suyu abarttım biraz zaten:)İyi yapmıssın canım En azından ıcın rahatlamıstır Suyu ıhmal etme ama :)
ınş.ben de yiyemiyorum Karatay omlet yiyin diyor tereyagsda sorun olmaz bence.
anladım canım sagolltabii canım ama sarısını patlat ki iyi pişsin.
Memleketteyiz acildeki doktorun önerisi kendi doktoruma da bilgi vereyim di micanım enfeksiyon cok onemli çoksa enfeksiyon bence ic. erken dogumun en onemli nedeni enfeksiyonlar. dr ne sorsaydun su ile gecer mi diye
Canm ben bir haftadir klima altinda yatiyorum yedi yirmidört antalyanin sicagi mafedio nefesimi zor ceviriorum nemi özellikle.Denize girme olayini doktoruna danis istersen bende danisicam gunduz giremem zaten de anca aksamuzeri.
Cnm ben hamileligimin başından beri yemedim yumurta çok fena tiskindim zorla süt içiyorum aksamlarikızlar ben calıstıgım ıcın sabah cok erken kalkıp evde kahvaltı yapamadıgımdan dolayı peynır zeytın domates faln ıse goturuyorum ama yumurta goturemedıgım ıcın sabah ac karnına haslanmıs yumurta yedım bır hafta lakın ben bunden tıskındım .sımdı zorla yıyoum napıcam ben zaten sut ıcemıyorum bırde yumurtadan vazgecemem. dıcem sukı haslamasam tavada yapsam aynı vıtamını alırmıyım
Rahatladık ailecek:) suyu abarttım biraz zaten:)
niye rahatsızlık olsun isleri degerini soyle. hatta sizin disinizda guvenemedim dr ye de. bazen enfeksiyon ilacsiz geçmez. çok önemli bir konu simdi ara.Memleketteyiz acildeki doktorun önerisi kendi doktoruma da bilgi vereyim di mi
Gecen gün faranjit olmuştum tekrar rahatsız etmeye utandım tlfla
sag ol canim yaptirmiycam ikili yaptirdim yeter. ayrıntılı onemli benim için. sag ol.çok şükür sağlıklı doğmuş bebişin canım inş bunda riskin çok düşük çıkarda rahat gecer hamileliğin
cnm ucak yolculugunun zarari olmaz merk etme. bn yurtdisindayim 12 saat civari suruyor yol. son aylarda bile erken dogum riskin yoksa biniyolar ucaga. bir arkadas son ayinda dogum icin gelmisti turkiyeden.merak etme yanigerçekten miiii ay gündüz denize giremezsem napayım ben o tatili sen antalyadansın heralde canım peki eylülün ilk haftası biraz daha normale döner mi orda havalar 27 haftalık oluyorum o zaman uçağa binmek sıkıntı olmuyosa eylülde gidelim bari
en son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.Cnm ben hamileligimin başından beri yemedim yumurta çok fena tiskindim zorla süt içiyorum aksamlari
en son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.
İŞTE BU İYİ HABER SAĞOL CANIMcnm ucak yolculugunun zarari olmaz merk etme. bn yurtdisindayim 12 saat civari suruyor yol. son aylarda bile erken dogum riskin yoksa biniyolar ucaga. bir arkadas son ayinda dogum icin gelmisti turkiyeden.merak etme yani
Bende de oluyor el ve ayaklarda normal dedi doktorumKızlar ya benım ayaklarım öğlene doğru ve öğleden sonra şişiyoBabet gıyıp gelıyorum ıse babete sıgmıyo nerdeyse Biraz sandalyeye kaldırıyorum o ara braz duzelıyo, ayagını ındırır ındırmez tekrar şişiyo Sizde de oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?