2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım enfeksiyon cok onemli çoksa enfeksiyon bence ic. erken dogumun en onemli nedeni enfeksiyonlar. dr ne sorsaydun su ile gecer mi diye

Aslinda bende çok acele etmezdim de eşim ve oğlum çok istiyordu.oğlum hep tek bbüyüdü arkadasi hic olmadi desem yeridir,en cok onun için istedim.Benim oğlum kız kardeş istiyor ama bakalim bende erkek hissediyorum.
Dediğin gibi saglikla alalim kucagimiza inşallah cinsiyet önemli değil gönlümden kız geçsede:)

canım enfeksiyon cok onemli çoksa enfeksiyon bence ic. erken dogumun en onemli nedeni enfeksiyonlar. dr ne sorsaydun su ile gecer mi diye
Memleketteyiz acildeki doktorun önerisi kendi doktoruma da bilgi vereyim di mi
Gecen gün faranjit olmuştum tekrar rahatsız etmeye utandım tlfla

Canm ben bir haftadir klima altinda yatiyorum yedi yirmidört antalyanin sicagi mafedio nefesimi zor ceviriorum nemi özellikle.Denize girme olayini doktoruna danis istersen bende danisicam gunduz giremem zaten de anca aksamuzeri.

Cnm bende 19 temmuzda gelicem antalyaya tatile denize girmek sknti olurmu acaba ya hıc de sormadim doktora

Cnm ben hamileligimin başından beri yemedim yumurta çok fena tiskindim zorla süt içiyorum aksamlari

Memleketteyiz acildeki doktorun önerisi kendi doktoruma da bilgi vereyim di mi
Gecen gün faranjit olmuştum tekrar rahatsız etmeye utandım tlfla
niye rahatsızlık olsun isleri degerini soyle. hatta sizin disinizda guvenemedim dr ye de. bazen enfeksiyon ilacsiz geçmez. çok önemli bir konu simdi ara.

Kızlar ya benım ayaklarım öğlene doğru ve öğleden sonra şişiyo Babet gıyıp gelıyorum ıse babete sıgmıyo nerdeyse Biraz sandalyeye kaldırıyorum o ara braz duzelıyo, ayagını ındırır ındırmez tekrar şişiyo Sizde de oluyo mu?

cnm ucak yolculugunun zarari olmaz merk etme. bn yurtdisindayim 12 saat civari suruyor yol. son aylarda bile erken dogum riskin yoksa biniyolar ucaga. bir arkadas son ayinda dogum icin gelmisti turkiyeden.merak etme yani

Cnm ben hamileligimin başından beri yemedim yumurta çok fena tiskindim zorla süt içiyorum aksamlari
en son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.

slm arkadaşlar bütün bebişler ve anne adayları iyidir inş.
ben ikili testi yaptırmadım.bu haftalarda 4 lü mü yapılıyor?onada kandan mı bakiliyor?
birde uçak yolculuğundan bahsedilmiş acaba 8-9 saatlik kara yolculuğunda bir sıkıntı olur mu bu ve ileriki haftalarda?

en son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.

Evet cnm bende aksamlari içiyorum 1 saat agzimda tutuyorum hersey bebis lerimiz için keşke yumurta da yiyebilsem

cnm ucak yolculugunun zarari olmaz merk etme. bn yurtdisindayim 12 saat civari suruyor yol. son aylarda bile erken dogum riskin yoksa biniyolar ucaga. bir arkadas son ayinda dogum icin gelmisti turkiyeden.merak etme yani
İŞTE BU İYİ HABER SAĞOL CANIM

Bende de oluyor el ve ayaklarda normal dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…