2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
en son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.
Bende tiksiniyordum ama soğuk soğuk içebiliyorum öyle denedin mi

bende kara yolculuğu yapacağım bayramdan sonra yaklaşık 10 saat..sıkıntı olmazmış gibi geliyor..genelde eğer sorun yoksa izin veriyor doktorlar..

hıc bır sekılde ıcemıyorum soguk sıcak onu bırak sut kokusu olan sutlu tatlı bıle yıyemıyorum en son 20 yıl once bırakmıstım ılk okula gıderken
ben de hiç bir yemeği içeceği ayırmam ama konu süt olunca midem kalkıyo.elimde değil.hiç bir şekilde içemiyorum.eskiden de içemezdim,şimdi de içemiyorum.çocukken annemler kahvaltıda doldururdu 1 bardak ama onu bile lavaboya dökerdim gizli gizli.o derece yani benimkisi:)tabi bi gün yakalandım,o ayrı konu:)

evet canım malesef ayagımı kesiyo aksamüstü arabaya zor atıyorum kendimi bizim caycı kız dalga geciyo sana terlik alalım simdiden böyleyse diye :)

en son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.
kızlar bende pek süt sevmem içemiyorum zaten gaz yapıyo hemen cıkarıyorum doktorum 7 tane badem ye dedi onda yeterince kalsıyum varmıs tatlı badem belki işinize yarar ayrıca annemede diyetisyeni vermişti kemik erimesi vardı

arkadaşlar yumurta yiyemeyen azıcık sütle çırparsa hiç yumurta kokusu kalmıyor.
süt illa şart değil, yoğurt, ayran, kefir çok daha faydalı.
bir de uçak olayında benim doktorum 'biz 3 kısa ya da 1 uzun uçuşa izin veriyoruz' dedi. tek bir Avrupa seyahati git get 1 akciğer filmi çektirmiş kadar radyasyon alınıyor dedi...

aynı ben buyuklerımız ıcın abartı bır konu ama doktora soyledgımde farketmez ayran ıc yogurt peynır ye demıstı..

o zaman biz daha 4 aylık olmadık benim bulantılarım gecmedi bi türlü birde 17+1 i bekleyelim napalım umut kapısı :)
benim de tam gecmedi canim ik tane metpamide indirdim ucten. her seyi yiyemiyorum. bir iki gun yiyorum ayni seyi. sonra bikiyorum. küçük oglumda oyleydim ama 3700 dogdu hem de 36 arti 4 te. bu sa onden gidiyor. nerden besleniyor anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…