Bende tiksiniyordum ama soğuk soğuk içebiliyorum öyle denedin mien son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.
bende kara yolculuğu yapacağım bayramdan sonra yaklaşık 10 saat..sıkıntı olmazmış gibi geliyor..genelde eğer sorun yoksa izin veriyor doktorlar..slm arkadaşlar bütün bebişler ve anne adayları iyidir inş.
ben ikili testi yaptırmadım.bu haftalarda 4 lü mü yapılıyor?onada kandan mı bakiliyor?
birde uçak yolculuğundan bahsedilmiş acaba 8-9 saatlik kara yolculuğunda bir sıkıntı olur mu bu ve ileriki haftalarda?
dün ovdurdum biraz cok agriyo ama merdiven cikarken o kadar degil ama merdivenleri zor iniyorum. bu arada verdigin limonata tarifi cok güzeldi tsk ederimcanim ben eşime ovduruyordum. biraz yagile ovsun. ama aksam ovsun oruç ise
Bende de oluyor el ve ayaklarda normal dedi doktorum
teşekkürler cnm ağrım kendi kendine geçyi :)Medicanaya gidebilirsin canim ben normalde hisara gidiyorum ama bugun medicanaya gittim orayida begendim ucret olarakta hisarin yarısı
canm sanrm 1800-1900 falnCnm central hospitalde doğum ücretleri ne kadar peki bilgin varmi?
cnm ben özel Göztepe ye gidiyrum, doktorum çok iyi muhtemelen doğumu da ya orda ya central da yaparmEvet öyle bi çok kişiden duydum. Sen doğumu hangi hastanede dusunuyosun ben sura gidiyorum ama belli deil deistirebilirim
hıc bır sekılde ıcemıyorum soguk sıcak onu bırak sut kokusu olan sutlu tatlı bıle yıyemıyorum en son 20 yıl once bırakmıstım ılk okula gıderkenBende tiksiniyordum ama soğuk soğuk içebiliyorum öyle denedin mi
Doktorunun adı ne cnm ?cnm ben özel Göztepe ye gidiyrum, doktorum çok iyi muhtemelen doğumu da ya orda ya central da yaparm
ben de hiç bir yemeği içeceği ayırmam ama konu süt olunca midem kalkıyo.elimde değil.hiç bir şekilde içemiyorum.eskiden de içemezdim,şimdi de içemiyorum.çocukken annemler kahvaltıda doldururdu 1 bardak ama onu bile lavaboya dökerdim gizli gizli.o derece yani benimkisi:)tabi bi gün yakalandım,o ayrı konu:)hıc bır sekılde ıcemıyorum soguk sıcak onu bırak sut kokusu olan sutlu tatlı bıle yıyemıyorum en son 20 yıl once bırakmıstım ılk okula gıderken
o zaman biz daha 4 aylık olmadık benim bulantılarım gecmedi bi türlü birde 17+1 i bekleyelim napalım umut kapısı :)Ay hesabını karıştıranlar için..
3 lü testte ne yapıyolar canım benim doktorum 3 lüden hiç bahsetmedi 4 lüyü yaptırmak istersen bu hafta yapabiliriz dediBen 3/luyu yaptirdim bu 4 ly nasıl birşey cnm
Birde bu kan sonuçlarından anlayan varmı degerlerden
evet canım malesef ayagımı kesiyo aksamüstü arabaya zor atıyorum kendimi bizim caycı kız dalga geciyo sana terlik alalım simdiden böyleyse diye :)Kızlar ya benım ayaklarım öğlene doğru ve öğleden sonra şişiyoBabet gıyıp gelıyorum ıse babete sıgmıyo nerdeyse Biraz sandalyeye kaldırıyorum o ara braz duzelıyo, ayagını ındırır ındırmez tekrar şişiyo Sizde de oluyo mu?
ben -4 teyim cinsiyette erkege benziyor demisti 14 haftalikken ama kesin degil haftaya cuma belli olur =)Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
kızlar bende pek süt sevmem içemiyorum zaten gaz yapıyo hemen cıkarıyorum doktorum 7 tane badem ye dedi onda yeterince kalsıyum varmıs tatlı badem belki işinize yarar ayrıca annemede diyetisyeni vermişti kemik erimesi vardıen son cocukken ıctım sut kokusuna ble dayanamıyorum yan cok eskıden tıskınmıslıgım var dua edıyorum sut aserıyım dıye ama yok cok onemlı dıyorlar kalsıyum ıcın aama bol bol ayran ıcıyorum.
aynı ben buyuklerımız ıcın abartı bır konu ama doktora soyledgımde farketmez ayran ıc yogurt peynır ye demıstı..ben de hiç bir yemeği içeceği ayırmam ama konu süt olunca midem kalkıyo.elimde değil.hiç bir şekilde içemiyorum.eskiden de içemezdim,şimdi de içemiyorum.çocukken annemler kahvaltıda doldururdu 1 bardak ama onu bile lavaboya dökerdim gizli gizli.o derece yani benimkisi:)tabi bi gün yakalandım,o ayrı konu:)
benim de tam gecmedi canim ik tane metpamide indirdim ucten. her seyi yiyemiyorum. bir iki gun yiyorum ayni seyi. sonra bikiyorum. küçük oglumda oyleydim ama 3700 dogdu hem de 36 arti 4 te. bu sa onden gidiyor. nerden besleniyor anlamiyorum.o zaman biz daha 4 aylık olmadık benim bulantılarım gecmedi bi türlü birde 17+1 i bekleyelim napalım umut kapısı :)
evet canım malesef ayagımı kesiyo aksamüstü arabaya zor atıyorum kendimi bizim caycı kız dalga geciyo sana terlik alalım simdiden böyleyse diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?