normalde son 3 ayda olur, vücut su tutunca... acaba tuzlu mu yiyorsunuz kızlar, yediğiniz tuz miktarını (çerezde, yemekte, krakerde) gözden geçirin derim naçizane...He o zaman bende anormal bı durum yok :) Peki sandalyeye uzatmak bı cozum oluyo mu?
Ben çok içemiyorum zaten,gaza geldim yarım saatte 1litre içtim:) o kadar az içtiğim halde gece tuvaletten cıkmıyorum çok fazla içsem uyuyamamtatlım cok da abartma, su zehırlenmesı dıye bısey var. 2.5 u gecme bence. Ben normalde bobrek hastasıyım ben bıle 2.5 u gecmem.
Arayamadım ama gönderdim watsaptan cvp bekliyorum canımniye rahatsızlık olsun isleri degerini soyle. hatta sizin disinizda guvenemedim dr ye de. bazen enfeksiyon ilacsiz geçmez. çok önemli bir konu simdi ara.
valla canim ben bu zamana kadar haslanmis yumurta hic sevmedim yiyemedim ama arada yagda yapip yiyorum seviyorum onu. bence alirsin vitamin yinedekızlar ben calıstıgım ıcın sabah cok erken kalkıp evde kahvaltı yapamadıgımdan dolayı peynır zeytın domates faln ıse goturuyorum ama yumurta goturemedıgım ıcın sabah ac karnına haslanmıs yumurta yedım bır hafta lakın ben bunden tıskındım .sımdı zorla yıyoum napıcam ben zaten sut ıcemıyorum bırde yumurtadan vazgecemem. dıcem sukı haslamasam tavada yapsam aynı vıtamını alırmıyım
normalde son 3 ayda olur, vücut su tutunca... acaba tuzlu mu yiyorsunuz kızlar, yediğiniz tuz miktarını (çerezde, yemekte, krakerde) gözden geçirin derim naçizane...
2-2.5 litreyı gune yayarak ıc cnm, miden su tulumu gıbı olur walla :)Ben çok içemiyorum zaten,gaza geldim yarım saatte 1litre içtim:) o kadar az içtiğim halde gece tuvaletten cıkmıyorum çok fazla içsem uyuyamam
sevındım buna ınş.valla canim ben bu zamana kadar haslanmis yumurta hic sevmedim yiyemedim ama arada yagda yapip yiyorum seviyorum onu. bence alirsin vitamin yinede
valla canim ben bu zamana kadar haslanmis yumurta hic sevmedim yiyemedim ama arada yagda yapip yiyorum seviyorum onu. bence alirsin vitamin yinede
Benim de gecmedi tüArkadaslarim merhabaa :)
Benim mide bulantilarim hic gecmedi. İlacta etkisini kaybetti sanirim. Fayda etmiyor artik. -7 kilo vermistin hala bir gr alamadim. Cinsiyeti henuz belli degil heycanla 6 temmuzu bekliyorum :)
Arkadaslarim merhabaa :)
Benim mide bulantilarim hic gecmedi. İlacta etkisini kaybetti sanirim. Fayda etmiyor artik. -7 kilo vermistin hala bir gr alamadim. Cinsiyeti henuz belli degil heycanla 6 temmuzu bekliyorum :)
dün eşimle annem baya güldü zaten karnımın şişi indi eski haline getirmeye çalışıyorum diye :) su tulumu gibi oldum üstüne meyve falan da yemiştim çok rahatsız etti2-2.5 litreyı gune yayarak ıc cnm, miden su tulumu gıbı olur walla :)
Benim 2. Ayda oldu Şişme doktorum normal dedi tansiyon cıkmıyorsa sorun yok dedi. Şu tutma vücuttan vücuda değişiyoryok canım ya cerez falan yemıyorum zaten. Yemekte de normal oldugunu dusunuyorum ama salatalarda abartıyorum snrm. Brz daha keseyım bakalım ıse yarayacak mı :)
Aynen canm antalya merkezdeyim beni gunesi cok carpiyor bayildigim bile oldu o yüzden aksamuzeri cikabiliyorum.Agustos cok sicak gecer eylulde biraz hafifler insallah bu yaz sicak olucak diyorlar ama deniz kenari serin oluyor deniz serinletiyor insani.gerçekten miiii ay gündüz denize giremezsem napayım ben o tatili sen antalyadansın heralde canım peki eylülün ilk haftası biraz daha normale döner mi orda havalar 27 haftalık oluyorum o zaman uçağa binmek sıkıntı olmuyosa eylülde gidelim bari
canım zor gelse de yerinden kalk, biraz yürü, bahçe varsa bahçeye in, yoksa üst kattaki bir arkadaşının yanına git, bir 10 15 dakika yürü...kızlar ıs yerındeyım ynne gaz sancım tuutu bu sfer erken basladı nefes alamıyorum ya napabılırım
Arkadsm hamileliginde surekli girmişti ama eşim endişeli mikrop kaparim falan diye ama ben girmek istiyorum bende sorucam doktora bir hafta sonraki kontolumde.Cnm bende 19 temmuzda gelicem antalyaya tatile denize girmek sknti olurmu acaba ya hıc de sormadim doktora
Ah canim ne zorluklar cekmişsin inşallah buda sorunsuz birsekilde dogar Saglicakla alirsin kucaginaGülay bizim iki çocuk arasi 8 yas. biz 5 yssindayken istedik hemen o ay hamile kaldim 6 yas olacakti tam beş sene ince bugün malesef 25 haftalik erken dogum yaptim4 gun sonra da kaybettim. sonra yine düşük oldu. sonra menopoz sinirindasin dediler tup bebek yaptık olmadi iki ay sonrasi dogal oldu. bu sefer rahim agzi dikildi. bir hafta sonra 15. haftada suyum geldi. duzeldi derken 36 arti 4 e dek yattim dogdu o zaman. dikisimi dr alamamis rahimden. hadi dedik iki oglan var kiz olur belki. 10 ay sonunda hamile kalamildim. bu da erkek şansım boyleymis
Benim de gecmedi tü
dün eşimle annem baya güldü zaten karnımın şişi indi eski haline getirmeye çalışıyorum diye :) su tulumu gibi oldum üstüne meyve falan da yemiştim çok rahatsız etti
kızlar ıs yerındeyım ynne gaz sancım tuutu bu sfer erken basladı nefes alamıyorum ya napabılırım
Tuz yemesen de olabılıyormus yanı. Pekı canım Sağolasın .Benim 2. Ayda oldu Şişme doktorum normal dedi tansiyon cıkmıyorsa sorun yok dedi. Şu tutma vücuttan vücuda değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?