2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaslarim merhabaa :)
Benim mide bulantilarim hic gecmedi. İlacta etkisini kaybetti sanirim. Fayda etmiyor artik. -7 kilo vermistin hala bir gr alamadim. Cinsiyeti henuz belli degil heycanla 6 temmuzu bekliyorum :)

valla canim ben bu zamana kadar haslanmis yumurta hic sevmedim yiyemedim ama arada yagda yapip yiyorum seviyorum onu. bence alirsin vitamin yinede

normalde son 3 ayda olur, vücut su tutunca... acaba tuzlu mu yiyorsunuz kızlar, yediğiniz tuz miktarını (çerezde, yemekte, krakerde) gözden geçirin derim naçizane...

yok canım ya cerez falan yemıyorum zaten. Yemekte de normal oldugunu dusunuyorum ama salatalarda abartıyorum snrm. Brz daha keseyım bakalım ıse yarayacak mı :)

Benim mide bulantilarim hic gecmedi. İlacta etkisini kaybetti sanirim. Fayda etmiyor artik. -7 kilo vermistin hala bir gr alamadim. Cinsiyeti henuz belli degil heycanla 6 temmuzu bekliyorum :)
Benim de gecmedi tü
2-2.5 litreyı gune yayarak ıc cnm, miden su tulumu gıbı olur walla :)
dün eşimle annem baya güldü zaten karnımın şişi indi eski haline getirmeye çalışıyorum diye :) su tulumu gibi oldum üstüne meyve falan da yemiştim çok rahatsız etti

kızlar ıs yerındeyım ynne gaz sancım tuutu bu sfer erken basladı nefes alamıyorum ya napabılırım

yok canım ya cerez falan yemıyorum zaten. Yemekte de normal oldugunu dusunuyorum ama salatalarda abartıyorum snrm. Brz daha keseyım bakalım ıse yarayacak mı :)
Benim 2. Ayda oldu Şişme doktorum normal dedi tansiyon cıkmıyorsa sorun yok dedi. Şu tutma vücuttan vücuda değişiyor

Aynen canm antalya merkezdeyim beni gunesi cok carpiyor bayildigim bile oldu o yüzden aksamuzeri cikabiliyorum.Agustos cok sicak gecer eylulde biraz hafifler insallah bu yaz sicak olucak diyorlar ama deniz kenari serin oluyor deniz serinletiyor insani.

kızlar ıs yerındeyım ynne gaz sancım tuutu bu sfer erken basladı nefes alamıyorum ya napabılırım
canım zor gelse de yerinden kalk, biraz yürü, bahçe varsa bahçeye in, yoksa üst kattaki bir arkadaşının yanına git, bir 10 15 dakika yürü...

Ah canim ne zorluklar cekmişsin inşallah buda sorunsuz birsekilde dogar Saglicakla alirsin kucagina
Senin cinsiyet kesin mi

hamileliğim boyunca sekerli hiç bişi yiyemedim tiksindim. canım kızılcıkk filan cekti hep düşünün..limon, eksi,acı,tuzlu hep böyle seyler yedim,oglum olcakmıs,yani ayse hakkı olayı yalan:)süt içince midem bulanıyor oyuzden yoğurt filan yemeye çalısıyorum ama sütü illa çmemiz lazımmış,artık başlamam gerekyor sanırım..51 kilo ile başladım şu an da da 1.5 2 kilo aldım en fazla,göbek filan da yok henüz,insallah böyle devam eder kilo durumum 10 kiloyla tamamlarım inşallah hamileliği..sunu da eklemek istiyorum ben balık yağı yerine krill yağı diye bişi kullanıyorum,netten arastırın ya da doktorunuza sorn bence cok daha yararlı bişiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…