2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben sabahları artık tuzsuz peynir yiyorum,mesela lor gibi. salatalarıma da artık tuz eklemiyorum.yemekleri annem yapıyo sağolsun,o da onlara tuz katmıyo.dolayısıyla tuzu kestim,daha iyi oldu.böyle de yenebiliyo her şey.size de tavsiye ederim.çünkü tuz ödem yapıyo.şimdi kesmezsek son aylarda mecburen kesmek zorunda kalıcaz.ne kadar erken, o kadar iyi

Canım tuzun tek başına ödem de etkisi yok ki su içmek lazım, yürüyüş yapmak lazım tuzun belli miktarınınn zararı yok bir de bazı vücutlar yatkın oluyor benim arkadaşım ne yaparsa yapsın hep ödem topluyordu vücudu öyle kişilerin daha dikkat etmesi lazım

Yolculuk yapacak olan hamsiler gideceğiniz yol çok önemli bozuk olmamasına dikkat edin,yol çok kötüyse gitmeyin derim
Oğluma hamileyken 3.5-4aylik falandi sanirim iki saatlik yolculuk yaptim ama yol berbatti anlatamam size
Gidiş geliş 4 saat surdu haliyle, bir gün sonra kontrole gittim Dr ultrasonla bakti karnima yüz ifadesi değişti birden anladim ters giden birşey var ne oldu dedim
Dr bebek yok dedi birden şaka gibi
Kanaman oldumu dedi hayir dedim gayet iyiyim
Ozaman hazirlan alttan bakicam dedi ama ben hüngür hüngür agliyorum
Alttan bakinca burada dedi aşaği düşmüş bebek :)
Yatis verdi ozaman bir sure yattim hastanede çoksşükür bisey olmadi ama bebek hep doğacakmis gibi karnim kasiklarim sürekli agriyordu.7 aylik doğar dedim ama dogmadi:)

yetişkin bir insanın günlük tuz ihtiyacı 1 çay kaşığı kadarmış canım.onu da zaten ister istemez alıyoruz gün içinde.mesela zeytinden,ekmekten vs..o yüzden ekstra bir de bizim tuz eklememize gerek yok.doktorum da böyle dedi zaten.ne kadar az alırsak o kadar iyi.özellikle hamileyken.ama tabi ki su ve yürüyüş de çok önemli.

ya bende tsh hormonu yuksek cıktı Tuzu tamamen de kesemem Endokrinolojı doktoru normal sevıyede (abartmadan yanı) ıyotlu tuz yememı tavsıye ettı Nasıl olcak bılemedım Hem kendı doktorumla hem endokrın doktorumla bı konusaym bakalım.

sağol canım dr.umla da konuşayım da eylül sorun olmaz derse eylüle karar verdim gibi çok sıcakta gelip bunalmak ta istemiyorum

Arkadsm hamileliginde surekli girmişti ama eşim endişeli mikrop kaparim falan diye ama ben girmek istiyorum bende sorucam doktora bir hafta sonraki kontolumde.
denize girmekte sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla ama havuzda o mikrop kapma olayı olduğu için havuz sakıncalı benim merak ettiğim kaçıncı aya kadar yüzülebilir yani ben 7. aya geldiğimde denizde yüzebilir miyim onu merak ediyorum ilk hamileliğim çünkü 7 aylık nasıl olunuyo hiç bilmiyorum hareketlerimiz ağırlaşır mı 7. ayda

gaz bende de oluyor özellikle akşam bide olmadık zaman ve yerlerde kriz gibi yani akşam evde tutsa keşke daha rahat olur
aynn oyle anıden hava degısıklıgındenmıdır nedır mısafırlıge gıdınce ıs yerınde tutmazmı.zaten 3aydr ne mısafır gelıyor nede mısafırlıge gıdıyorum

Oğlum 21 ekim doğumlu. Eylül ayında bile denize girmiştim, yani 8. ayıma kadar
Önemli olan girdiğiniz denizin temizliği, çok kalabalık olmayan günübirlikçilerin fazla olmadığı yerleri tercih edin.
Ne kadar ağırlaşsanızda suyun üstünde tüy gibi hafif hissediyor insan kendini, sırt üstü yüzünce komik oluyor ama koca göbüş suyun üstünde kalıyor

hahhaaaaay gerçekten gözümde canlandırdım da çok komik

ay ne tatlı :)

aynn oyle anıden hava degısıklıgındenmıdır nedır mısafırlıge gıdınce ıs yerınde tutmazmı.zaten 3aydr ne mısafır gelıyor nede mısafırlıge gıdıyorum
vallahi geçen hafta içi evdeydim rahattım ama bugün iş başı yaptım yani seni çok ii anlıyorum uygun ortamdaysan sal gitsin artık
ben dr uma tel de sordum kanama veya enfeksiyon yok sende dedi denize gir ama havuzu tavsiye etmedi yani bir sorun çıkmadığı sürece ben giricem aynen tüy gibi oldum bel ağrım bile hafifledi

çok tatlı gerçekten.koca göbüşlüler olarak yüzeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…