hahhaaaaay gerçekten gözümde canlandırdım da çok komik
ay ne tatlı :)
Şifa olsun canımben dr uma tel de sordum kanama veya enfeksiyon yok sende dedi denize gir ama havuzu tavsiye etmedi yani bir sorun çıkmadığı sürece ben giricem aynen tüy gibi oldum bel ağrım bile hafifledi
çok tatlı gerçekten.koca göbüşlüler olarak yüzeriz artık
Doktor erkek dedi 12. Hafta da ama belli olmaz. Erkek olursa Alp Atlas olacak inşallahkızlar cinsiyetler artık belli olmaya başladı isim düşünmeye başladınız mı?
kızlar cinsiyetler artık belli olmaya başladı isim düşünmeye başladınız mı?
hım güzel maşallah biz de daha hiç fikri olmayanlardanız bakalım oğluşuma bende araştırmaya başladım artık yavaştanDoktor erkek dedi 12. Hafta da ama belli olmaz. Erkek olursa Alp Atlas olacak inşallah
anladım fikir edinelim hepbirlikte düşünelim dedim.benimde fikrim yok dahakız olursa mina sultan, erkek düşünmedik
Arkadsm hamileliginde surekli girmişti ama eşim endişeli mikrop kaparim falan diye ama ben girmek istiyorum bende sorucam doktora bir hafta sonraki kontolumde.
kızlar cinsiyetler artık belli olmaya başladı isim düşünmeye başladınız mı?
Alperen, Sencer, göktürk, Gökhan bu isimleri de seviyorumhım güzel maşallah biz de daha hiç fikri olmayanlardanız bakalım oğluşuma bende araştırmaya başladım artık yavaştan
Devlet hastanesine gidiyorum canm Tahir beye.doktora kime gidiyorsun bende Antalya'da otuyorum.
Benimde ilk hamileligim canm nasil olucaz hic bilmiyorum cok kilo almazsak 7.ayda daha yeni sisiyor oluruz heralde :)))denize girmekte sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla ama havuzda o mikrop kapma olayı olduğu için havuz sakıncalı benim merak ettiğim kaçıncı aya kadar yüzülebilir yani ben 7. aya geldiğimde denizde yüzebilir miyim onu merak ediyorum ilk hamileliğim çünkü 7 aylık nasıl olunuyo hiç bilmiyorum hareketlerimiz ağırlaşır mı 7. ayda
ben aksam karın agrısı ve gaz sancısı ıcın acıle gıdıcem en son 12+6 haftalıktı gıtmıstım sımdı 15+1 ız.hemde bebısımı gormus olurum b u agrılar benı korkutuyor.randevuma daha 2 hafta vardayanamıcam bu gaz sancılaına ıcımde dolsan gaz kalbıme kadar ulasım sıkıstrıyor.umarım acılde asagıdan bakmazlar
Bende 34 yasindayim cnm oyuzden.sordumbenim yaşım 40. doktorum sende 2'li 3'lü riskli çıkar. onları hiç yaptırmadan harmony yaptırabilirsin. hepsini de yaptırabilirsin hiçbirini yaptırmaya da bilirsin dedi :) kendi makinesinde ölçtü ense kalınlığını baş çapını bacak boyunu, hepsi olması gerektiği gibiymiş allaha şükür. benim de içim rahat ama son aylar pimpirik yapar da günlerimi kabusa çeviririm diye yaptıracağım açıkçası canım.
Maşallah bebişineeeO ZAMAN BEBİŞİN KIZ OLABİLİR CANIM BENDE BİLDİĞİM LİMONU PORTAKAL GİBİ YİYORUM ŞU AN :) BEBİŞ %90 KIZ
Cnm ücretsiz izin de alcak mısınnyıllık ızınlerımı toplayıp, doğumdakı toplam 16 haftalık analık ıznımın bitiminde kullanmak ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?