2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hahhaaaaay gerçekten gözümde canlandırdım da çok komik

ben dr uma tel de sordum kanama veya enfeksiyon yok sende dedi denize gir ama havuzu tavsiye etmedi yani bir sorun çıkmadığı sürece ben giricem aynen tüy gibi oldum bel ağrım bile hafifledi
Şifa olsun canım
çok tatlı gerçekten.koca göbüşlüler olarak yüzeriz artık

yürüyüş çok iyi geliyor bide yoğurt suyu hem kabızlığa hem gaza bende çözüm belki sana da çözüm olur

ben aksam karın agrısı ve gaz sancısı ıcın acıle gıdıcem en son 12+6 haftalıktı gıtmıstım sımdı 15+1 ız.hemde bebısımı gormus olurum b u agrılar benı korkutuyor.randevuma daha 2 hafta var dayanamıcam bu gaz sancılaına ıcımde dolsan gaz kalbıme kadar ulasım sıkıstrıyor.umarım acılde asagıdan bakmazlar

Benimde ilk hamileligim canm nasil olucaz hic bilmiyorum cok kilo almazsak 7.ayda daha yeni sisiyor oluruz heralde :)))

[QUOTEpi, post: 41479969, member: 670416"]3 lü testte ne yapıyolar canım benim doktorum 3 lüden hiç bahsetmedi 4 lüyü yaptırmak istersen bu hafta yapabiliriz dedi[/QUOTE]

Kan aldilar sadece cnm 10 gün sonuc

Geçmiş olsun canım, inşallah geçer kısa zamanda ağrıların ve sancıların. Huzursuz olmaktansa git tabi ki hem dediğin gibi bebeğini de görürsün :)

Bende 34 yasindayim cnm oyuzden.sordum
Ne kadara yapiliyor o test
Benim ikilim cok sukur.guzel cikti
Birde kac haftaya kadar yaptiriliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…