2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Umarım canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiz a alırız aslında bu hamileliğin çok kolay oldu ama oğlum da baya ugrasmistik beni iki buçuk yaşındaki oğlum çok uzuyo tüm gün boyunca aç geziyi yemek yediremiyorum stres ypiyorum surekli

Cnm bn de gyno ferro ve decavit bir de b12 için apikobal içiyorum. Bn de sorun çkmadı şimdiye kdr hatta ikiliyi ypan doktor ferrum fort vermişti kndi doktorum ertesi hfta değişti bnu alcaksın dedi gyno ferro verdi

Yaaa meltem çok güldümmmm ben sadece bitirdiğin ay söylenir diyorum daha 4 aylık olmadan 5 aylığım diyemem yani kimse kusura bakmasın hahahah dediğin gibi bir ay 28 gün değil burdan bile hesap yapınca 16. Hafta Bile 4 ay olmuyo hahahah neyseee

Artik dr izin versede bebişler izin vermiyor ki uyku sırasında bilincsizce dönsem bile hemen hissettiririp döndürüyor beni cimcimem
Off. Kizlar ya ben hala bebeğini hissedemiyorun ya ikinci bebeğim ama sadece akşamları bir iki kimildana gibi ondan da emin değilim birşey yoktur insallah

Canım cook geçmiş olsun bende hala protestan kullanıyorum nefret ettim ilaçtan inşallah hiçbirşey olmaz kuzuma stres yapma yat uyu bol bol annesi dogunca fırsat vermeyecek sana

4. ayı bitiriyoruz 72 ile hamile kaldım 76 oldum 4 kilo aldım inşallah hep 1 er kilo gider yoksa sonlarda durumum vahim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucakmış sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)
Sağ salim kucaginaal canım inşallah ben iki kilo aldım galiba tartilmak istemiyorum:)

Cnm bn de gyno ferro ve decavit bir de b12 için apikobal içiyorum. Bn de sorun çkmadı şimdiye kdr hatta ikiliyi ypan doktor ferrum fort vermişti kndi doktorum ertesi hfta değişti bnu alcaksın dedi gyno ferro verdi
İnternetten araştırdım çoğu insanda benzer sorun oluyormuş, ama yan etkisi olmayan da var tabii. Sen o şanslılardansın sanırım canım

benim oglum da 2.5 yasinda allahtan yiyor. yemeyen çocuk zir allah kolaylik versin canim. buyuk oglan oyleydi benim. simdi tosun gibi:)

Yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…