Umarım canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiz a alırız aslında bu hamileliğin çok kolay oldu ama oğlum da baya ugrasmistik beni iki buçuk yaşındaki oğlum çok uzuyo tüm gün boyunca aç geziyi yemek yediremiyorum stres ypiyorum surekliCanim ister istemez bu donemde hassas oluyoruz elimizde değil
kafayi başka şeylerle dağitmakta fayda var
Ama bana gore uzun sure ve zor süreçler geçirip hamile kalan kişiler daha hassas olup daha çok yipraniyorlar hamilelik boyunca ve psikolojik olarak daha çok etkileniyorlar.
Umarim hepimiz güzel ve huzurlu bir hamilelik geciririz.
Cnm bn de gyno ferro ve decavit bir de b12 için apikobal içiyorum. Bn de sorun çkmadı şimdiye kdr hatta ikiliyi ypan doktor ferrum fort vermişti kndi doktorum ertesi hfta değişti bnu alcaksın dedi gyno ferro verdiArkadaşlar ben de sadece demir hapı içiyorum. Gyno ferro sanol. Bu ilaçtan dolayı sanırım afedersiniz ishal oldum. Mide ağrısı da cabası. Benzer durumda olan var mı ?
Bugünde geçmezse dra gideyim bari.
Bu arada hala 2 buçuk kilo almış durumdayım
maşallah canımKızlar bakın oğluşumun fotosuna:)
Bende parol kullandım geçen boynun tuttu malesef çok zor oluyoAynen canım benimde öyle deli ediyor beni baş ağrısına hiç dayanamıyorum parol içtim ikitane ancak geçti inşallah bir daha agrimaz
Yaaa meltem çok güldümmmm
Bugün sabah giremedim neler kaçırmışım seviyorum sizi ya
Ayyy inşallah canım bende cuma gidiyorum erkek gibi demişti koza donmusmidir. Acep :)Tşk ederim canım inşallah uyku düzenimde bozuldu ramazan dolayısıyla sahuru bekliyorum biraz oda etkiliyor heralde perşembeyi iple cekiyorum bebegimin cinsiyetini ogrenirim insallah
Off. Kizlar ya ben hala bebeğini hissedemiyorun ya ikinci bebeğim ama sadece akşamları bir iki kimildana gibi ondan da emin değilim birşey yoktur insallahArtik dr izin versede bebişler izin vermiyor kiuyku sırasında bilincsizce dönsem bile hemen hissettiririp döndürüyor beni cimcimem
İşte ispatlarla bahçeli takvimiAy hesabını karıştıranlar için..
Canım cook geçmiş olsun bende hala protestan kullanıyorum nefret ettim ilaçtan inşallah hiçbirşey olmaz kuzuma stres yapma yat uyu bol bol annesi dogunca fırsat vermeyecek sanaTesekkur ederim canım kanama devam edince üniversite aciline gittik kan ve idrar temiz çıktı ama ultrasonda miyom çıktı muhtemelen ağrı ve kanamaları o yapıyormuş.Bebeğim iyi sukur ama düşük tehlikesi olduğu için pregestonu cogalttilar oda beni mahvediyor tüm gün uyuyorum
Sağ salim kucaginaal canım inşallah ben iki kilo aldım galiba tartilmak istemiyorum:)4. ayı bitiriyoruz 72 ile hamile kaldım 76 oldum 4 kilo aldım inşallah hep 1 er kilo gider yoksa sonlarda durumum vahim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucakmış sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)
Yok canım zannetmek için rahat olsun bende çok seviyorum acıkızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.
Sende benim gibi canım bo oğlum var doktor buna da erkek gibi dedi eşime dedim artık oğluma takarim:) tokalariİnşallah canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bir oğlum var tabi buda kız geçiyor gönlümden ama Rabbim hangisini nasip ettiyse kabulumuz
İnternetten araştırdım çoğu insanda benzer sorun oluyormuş, ama yan etkisi olmayan da var tabii. Sen o şanslılardansın sanırım canımCnm bn de gyno ferro ve decavit bir de b12 için apikobal içiyorum. Bn de sorun çkmadı şimdiye kdr hatta ikiliyi ypan doktor ferrum fort vermişti kndi doktorum ertesi hfta değişti bnu alcaksın dedi gyno ferro verdi
Bende izmirdeyi :)Sakız adasına gtmıycez kı canmBu arada izmirde oturanları da cok kıskanıyorum Hem guzel sehır hem denız ayagınızda Haftasonu bıle tatıle gıdebılıyorsunuz :)
benim oglum da 2.5 yasinda allahtan yiyor. yemeyen çocuk zir allah kolaylik versin canim. buyuk oglan oyleydi benim. simdi tosun gibi:)Umarım canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiz a alırız aslında bu hamileliğin çok kolay oldu ama oğlum da baya ugrasmistik beni iki buçuk yaşındaki oğlum çok uzuyo tüm gün boyunca aç geziyi yemek yediremiyorum stres ypiyorum surekli
Aynı gün gidiyoruz canimmerhabalar benim randevumda 26 haziran yani cuma gunu bian once gecsede gitsem bebeğimi görmeye :)
benim oglum da 2.5 yasinda allahtan yiyor. yemeyen çocuk zir allah kolaylik versin canim. buyuk oglan oyleydi benim. simdi tosun gibi:)[/QUOTE. Ay sorma canım çektiğimi bi ben bilirim bi çocuk pilav bile yemez mi yemiyor sürekli ağlıyorum
İlk oğlum un adı yusuf bera ikinci de erkek gibi erkekismi bulmak çok zor yaAlperen, Sencer, göktürk, Gökhan bu isimleri de seviyoruminşallah güzel bir isim bulursun
isa kpederkizlar bizde erkek ise ; isa mirac yada isa emir düsünüyoruz ama kizi daha hic düsünmedik
nkpederin ismimi canım?kizlar bizde erkek ise ; isa mirac yada isa emir düsünüyoruz ama kizi daha hic düsünmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?