Offne süt. Ne peynir. Ne yoğurt. Ne yapacak. Benim bebisben de hiç bir yemeği içeceği ayırmam ama konu süt olunca midem kalkıyo.elimde değil.hiç bir şekilde içemiyorum.eskiden de içemezdim,şimdi de içemiyorum.çocukken annemler kahvaltıda doldururdu 1 bardak ama onu bile lavaboya dökerdim gizli gizli.o derece yani benimkisi:)tabi bi gün yakalandım,o ayrı konu:)
Aynen cnm şanslıyım ama renk konusu aynı ondan kaçar yok herhalde demir hapı kullanınca :)))İnternetten araştırdım çoğu insanda benzer sorun oluyormuş, ama yan etkisi olmayan da var tabii. Sen o şanslılardansın sanırım canım
evet benim 3. erkek bir de eşimle zevklerimuz uymaz ikisini ben koydum bunu o koysun dedim ama mudahil olacagim galibaİlk oğlum un adı yusuf bera ikinci de erkek gibi erkekismi bulmak çok zor ya
İsimleri ne canimevet benim 3. erkek bir de eşimle zevklerimuz uymaz ikisini ben koydum bunu o koysun dedim ama mudahil olacagim galiba
geçmiş olsun canım rahim agzi uzunluguna sa vaktir gitmisken.ben aksam karın agrısı ve gaz sancısı ıcın acıle gıdıcem en son 12+6 haftalıktı gıtmıstım sımdı 15+1 ız.hemde bebısımı gormus olurum b u agrılar benı korkutuyor.randevuma daha 2 hafta vardayanamıcam bu gaz sancılaına ıcımde dolsan gaz kalbıme kadar ulasım sıkıstrıyor.umarım acılde asagıdan bakmazlar
Ben de sorcam cnm konuşuruz yne :)) bu arada annem bana "kıyamadığından" mı yoksa " beceremez" diyerek mi bilmiyorum ama yoğurt makinesi almış anındaya benim doktorum 6. aydan sonra özellikle sol tarafına yat dedi ama karnımın üstüne yatmamla ilgili bir şey demedi açıkçası gidince bir sorayım
benim buyuk oglan cihan Buğra küçük oglum ahmet arda. bes yil once bugun erken dogum yaptim o oglumun da Berat Tunca idi. melek oldu o. bu oğluma tam bulanadim bir dini bir normal isim olsun diyoruz. bakalim artik tuna bu arakar aklima yatıyor aras arda ya yakin belki. Eşim Ertuğrul gibi tarihi isimler söylüyor bakalım biraz daha geçsin artık korkuyoruz erken koymaya bile.İsimleri ne canim
İsimleri ile yaşasınlar annesi hepsi de çok güzel benim eşim de ertuğrul diyo ben istemiyorum dirilis i izliyor mu :)benim buyuk oglan cihan Buğra küçük oglum ahmet arda. bes yil once bugun erken dogum yaptim o oglumun da Berat Tunca idi. melek oldu o. bu oğluma tam bulanadim bir dini bir normal isim olsun diyoruz. bakalim artik tuna bu arakar aklima yatıyor aras arda ya yakin belki. Eşim Ertuğrul gibi tarihi isimler söylüyor bakalım biraz daha geçsin artık korkuyoruz erken koymaya bile.
aynen ya en güzeli sormak ben her şeyi tel de soruyorumBen de sorcam cnm konuşuruz yne :)) bu arada annem bana "kıyamadığından" mı yoksa " beceremez" diyerek mi bilmiyorum ama yoğurt makinesi almış anındaben ilkini düşünmek istesem de kesin o ikinciyi düşündü Gerçi hala yoğurt yemiyorum ama zorlayacağım kendimi artk bebeğim için
dr nu aradınmı canım panik yapma önce araKızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya
Kotu olan o işte doktorum 10 gün yok yurt dışında seminerde başka doktoru aradım yarın gel test yaparız dedi çok korkuyorum yaa insanlar ne tuhaf hasta çocuğu kapı kapı gezdiriyorlar bide soylemiyorda aman ha çocuklardan uzak durun ya stresten harab oldumdr nu aradınmı canım panik yapma önce ara
canım stres olma sonuçta onlar düşüncesizce davranmış ama birde şöyle düşün birkaç çocuklu anneler çocuk hastayken anne hamileyse kaçamaz karnındakiyle çocuğa sarılmak zorunda yani annelerimiz çevremizdeki diğer çok çocuklu anneler ve dahi diğer büyükler sen kalbini bozma yarın ola hayrola git testini yaptır için rahat olsunKotu olan o işte doktorum 10 gün yok yurt dışında seminerde başka doktoru aradım yarın gel test yaparız dedi çok korkuyorum yaa insanlar ne tuhaf hasta çocuğu kapı kapı gezdiriyorlar bide soylemiyorda aman ha çocuklardan uzak durun ya stresten harab oldum
İnş cnm ya inş geçmemiştir bana doktorum zaten söylemişti çocuklardan uzak dur kabakulak su çiçeği falan bulaşma olmasın diye aksilik neyse yarın yaptırcaz bakalım testicanım stres olma sonuçta onlar düşüncesizce davranmış ama birde şöyle düşün birkaç çocuklu anneler çocuk hastayken anne hamileyse kaçamaz karnındakiyle çocuğa sarılmak zorunda yani annelerimiz çevremizdeki diğer çok çocuklu anneler ve dahi diğer büyükler sen kalbini bozma yarın ola hayrola git testini yaptır için rahat olsun
selam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım
Bizde seni seviyoruz kııızzBugün sabah giremedim neler kaçırmışım seviyorum sizi ya
Kotu olan o işte doktorum 10 gün yok yurt dışında seminerde başka doktoru aradım yarın gel test yaparız dedi çok korkuyorum yaa insanlar ne tuhaf hasta çocuğu kapı kapı gezdiriyorlar bide soylemiyorda aman ha çocuklardan uzak durun ya stresten harab oldum
yok canim ailede veya tanidik kimselerde yok esim cook istiyordu hep oglum olursa adini isa koyacagim diyordu bende yanina emir yada mirac i düsündüm öyleisa kpeder
nkpederin ismimi canım?
saol canım etmeye calısıyorum ama bu ara sureklı bısey cıkıoGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?