2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
P
Offne süt. Ne peynir. Ne yoğurt. Ne yapacak. Benim bebis

geçmiş olsun canım rahim agzi uzunluguna sa vaktir gitmisken.

ya benim doktorum 6. aydan sonra özellikle sol tarafına yat dedi ama karnımın üstüne yatmamla ilgili bir şey demedi açıkçası gidince bir sorayım
Ben de sorcam cnm konuşuruz yne :)) bu arada annem bana "kıyamadığından" mı yoksa " beceremez" diyerek mi bilmiyorum ama yoğurt makinesi almış anında ben ilkini düşünmek istesem de kesin o ikinciyi düşündüGerçi hala yoğurt yemiyorum ama zorlayacağım kendimi artk bebeğim için

İsimleri ne canim
benim buyuk oglan cihan Buğra küçük oglum ahmet arda. bes yil once bugun erken dogum yaptim o oglumun da Berat Tunca idi. melek oldu o. bu oğluma tam bulanadim bir dini bir normal isim olsun diyoruz. bakalim artik tuna bu arakar aklima yatıyor aras arda ya yakin belki. Eşim Ertuğrul gibi tarihi isimler söylüyor bakalım biraz daha geçsin artık korkuyoruz erken koymaya bile.

Kızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya

İsimleri ile yaşasınlar annesi hepsi de çok güzel benim eşim de ertuğrul diyo ben istemiyorum dirilis i izliyor mu :)

aynen ya en güzeli sormak ben her şeyi tel de soruyorum
güle güle kullan çok iyi olmuş daha pratik
bende meyve doğruyorum içine o zaman daha iyi en azından gideri var ama süt içiyorum o daha iyi soğuk soğuk güzel

selam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım

dr nu aradınmı canım panik yapma önce ara
Kotu olan o işte doktorum 10 gün yok yurt dışında seminerde başka doktoru aradım yarın gel test yaparız dedi çok korkuyorum yaa insanlar ne tuhaf hasta çocuğu kapı kapı gezdiriyorlar bide soylemiyorda aman ha çocuklardan uzak durun ya stresten harab oldum

canım stres olma sonuçta onlar düşüncesizce davranmış ama birde şöyle düşün birkaç çocuklu anneler çocuk hastayken anne hamileyse kaçamaz karnındakiyle çocuğa sarılmak zorunda yani annelerimiz çevremizdeki diğer çok çocuklu anneler ve dahi diğer büyükler sen kalbini bozma yarın ola hayrola git testini yaptır için rahat olsun

İnş cnm ya inş geçmemiştir bana doktorum zaten söylemişti çocuklardan uzak dur kabakulak su çiçeği falan bulaşma olmasın diye aksilik neyse yarın yaptırcaz bakalım testi

Sen içini ferah tutmaya çalış canım, yarın da git testini yaptır. Güzel haberlerini bekliyoruz. İnsanlarda garip yani, tamam çocuğu gezdiriyorsun da en azından çevresindekileri bu konuda uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…