Evet bide ev sahibininde kucuk çocukları var neyse kotu dusunmim benSen içini ferah tutmaya çalış canım, yarın da git testini yaptır. Güzel haberlerini bekliyoruz. İnsanlarda garip yani, tamam çocuğu gezdiriyorsun da en azından çevresindekileri bu konuda uyar.
saol canım etmeye calısıyorum ama bu ara sureklı bısey cıkıo
Canim üzme kendini çocuk onlar üzerine çok gitme acikinca kendi yer zaten zorlama, ben çok üzerine gitmem acikinca kendi istiyor.Ne kadar yemek ayirmasin desekte ayiriyorlar maalesef .Bende sevdiği şeyleri yapiyorum genelde,tabi arada sevmediklerinide yapiyorum çok yemiyor ama az yesede kafiberkendinit: 41483775 .!.:Umarım canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiz a alırız aslında bu hamileliğin çok kolay oldu ama oğlum da baya ugrasmistik beni iki buçuk yaşındaki oğlum çok uzuyo tüm gün boyunca aç geziyi yemek yediremiyorum stres ypiyorum surekli
Sağol cnm bnmaynen ya en güzeli sormak ben her şeyi tel de soruyorum
güle güle kullan çok iyi olmuş daha pratik
bende meyve doğruyorum içine o zaman daha iyi en azından gideri var ama süt içiyorum o daha iyi soğuk soğuk güzel
canim sen su çiçegi cikardiysan küçükken veya sonra,bulaşmaz diye biliyorumcimcim ost: 41484266 .!.:Kızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya
Yanlış yazmışım :)Canım ben watsons a gttım almaya, kokusu kotu değildi, hatta guzeldı Yalnız bızım bahsettıgımız butter degıl glow ıdı Ama ıcınde bılmedıgım bı suru yabancı madde vardı, korktum almadım Doktoruma bı sorayım belkı sonra alırım
Geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindimselam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım
Gördüm bugün bebisi Dr 4 lu testi yapmaya gerek yok dedibir saat 20 dakika kalmis bebisi gormeye hayırlı haberler al insallah
Yanlış yazmışım :)
Glow muş. Dediğim gibi hamilelikten dolayı koku tahammülüm yok. 3 aydır parfüm kullanamadım.[/
Aynen bende parfum kullanmıyorum.esim parfüm kullanırsa bile bana sarılırsa giysiler kirliye ben dusa giriyorum,o kadar tahammülüm yok kokuya
Güzelmiş isim ben çok beğendim benim esim de Ceren ismini istiyor ben kararsizimkılzar kızıma ikra ismin koymayı düşünüyorum nasıl sizce ..ilk vahiy oku anlamında ..
Cnm işte onu hatırlamıyoruzcanim sen su çiçegi cikardiysan küçükken veya sonra,bulaşmaz diye biliyorum
ceren ismi de çok güzel onu da düşünmüştüm canım ben de karasızımGüzelmiş isim ben çok beğendim benim esim de Ceren ismini istiyor ben kararsizim
Çok güzel cnm tek isim mi dusunuyosunuz?kılzar kızıma ikra ismin koymayı düşünüyorum nasıl sizce ..ilk vahiy oku anlamında ..
Cnm işte onu hatırlamıyoruz
aslında elif ikra düşüntüm ama her zaman ilk isim söylendiği için sadece ikra olsun diyorum ama kararsızımÇok güzel cnm tek isim mi dusunuyosunuz?
Canım yediği birşey yok sıkıntım o kahvaltiyi bile hala bulamaçCanim üzme kendini çocuk onlar üzerine çok gitme acikinca kendi yer zaten zorlama, ben çok üzerine gitmem acikinca kendi istiyor.Ne kadar yemek ayirmasin desekte ayiriyorlar maalesef .Bende sevdiği şeyleri yapiyorum genelde,tabi arada sevmediklerinide yapiyorum çok yemiyor ama az yesede kafi
Canım yediği birşey yok sıkıntım o kahvaltiyi bile hala bulamaç
aslında elif ikra düşüntüm ama her zaman ilk isim söylendiği için sadece ikra olsun diyorum ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?