erkek bebişine isim düşndün müEvet dogru ikra çok güzel ve cok kullanılmayan bi isim benim bebis kiz olsaydı elif duru dusunuyodum bende
Insalah canım gerçekten çok zor gorren diyo zaten gormesem bu kadar asla inanmazdım doktor bile allah yardım etsin diyo başka birşey yokAllah kolaylık ve sabır versin canım. Benim bir arkadaşım da bu konudan baya dertli. Onun halini bildiğim için seni anlayabiliyorum. Umarım kısa zamanda düzelir.
Güzel isim canım fazla yok ayricaaslında elif ikra düşüntüm ama her zaman ilk isim söylendiği için sadece ikra olsun diyorum ama kararsızım
Cok gecmis olsun. Sonradan kazasini tutarsin insallah. Uzulme. Bilerek yapmadin sonucta. Bol bol.su icerek durumu kurtarirsin :))m
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)
sağol canım sadece ikra mı yoksa elif ikra mı koyayım sence ..çok olmayan isim istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanda eymen ali veli gibi olacak meselaGüzel isim canım fazla yok ayrica
Kizlar.merhaba,
Bugun bebegim iyiden iyiye kendini gostermeye basladi. Sol kaburgamin altinda yerlesti. Surekli kipir kipir. Disardan gorenler farkediyorlar. Artik 2 3 gundur duzenli hareketlerini goruyorum :) zaten oglum 1 hafta onden gidiyor sanirim buda etkili erken farketmemde. Cok mutluyum. Umarim en kisa zamanda sizlerde hissedersiniz..
Canım sen bilirsin ama elif i de çok seviyorum ben benim oğlum un ismi de yusuf bera iki isim de güzel bencesağol canım sadece ikra mı yoksa elif ikra mı koyayım sence ..çok olmayan isim istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanda eymen ali veli gibi olacak meselao kadar çok koyuyorlar ki
na bugün Dr 3 hafta sonra hissedersin dediİnşallah darısı biz hissetmeyi bekleyenlerin başına. Sizden bu haberleri okuyunca ben de sabırsızlanmaya başlıyorum. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz inşallah.
güzelmiş canım oğluşunun ismiCanım sen bilirsin ama elif i de çok seviyorum ben benim oğlum un ismi de yusuf bera iki isim de güzel bence
Tsk ederiz teyzesi yusuf bababaya bera bana ait:)güzelmiş canım oğluşunun ismi
Cnm işte onu hatırlamıyoruz
Poyraz düşünüyoruz ama kararsiziz bizde:))erkek bebişine isim düşndün mü
Bizi fazla somurdukleri icin belkide bu kadar hassas dusuyoruzbenim de tam gecmedi canim ik tane metpamide indirdim ucten. her seyi yiyemiyorum. bir iki gun yiyorum ayni seyi. sonra bikiyorum. küçük oglumda oyleydim ama 3700 dogdu hem de 36 arti 4 te. bu sa onden gidiyor. nerden besleniyor anlamiyorum.
Evet canim ayagim sallanmayinca iyi geliyo ama her zman yapamiuoruz isyerinde tabiHe o zaman bende anormal bı durum yok :) Peki sandalyeye uzatmak bı cozum oluyo mu?
Sorma çok fenaaAynen cnm şanslıyım ama renk konusu aynı ondan kaçar yok herhalde demir hapı kullanınca :)))
Gecmis olsun canim her gun bi sıkıntı boyle gececek bizim dokuz ay heraldeselam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım
Ins bulasmaz canim ya cidden ilginc yani millet bibtuhafİnş cnm ya inş geçmemiştir bana doktorum zaten söylemişti çocuklardan uzak dur kabakulak su çiçeği falan bulaşma olmasın diye aksilik neyse yarın yaptırcaz bakalım testi
Tesekkur ederim canim.Cok gecmis olsun. Sonradan kazasini tutarsin insallah. Uzulme. Bilerek yapmadin sonucta. Bol bol.su icerek durumu kurtarirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?