2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allah kolaylık ve sabır versin canım. Benim bir arkadaşım da bu konudan baya dertli. Onun halini bildiğim için seni anlayabiliyorum. Umarım kısa zamanda düzelir.
Insalah canım gerçekten çok zor gorren diyo zaten gormesem bu kadar asla inanmazdım doktor bile allah yardım etsin diyo başka birşey yok

Cok gecmis olsun. Sonradan kazasini tutarsin insallah. Uzulme. Bilerek yapmadin sonucta. Bol bol.su icerek durumu kurtarirsin :))

Kizlar.merhaba,
Bugun bebegim iyiden iyiye kendini gostermeye basladi. Sol kaburgamin altinda yerlesti. Surekli kipir kipir. Disardan gorenler farkediyorlar. Artik 2 3 gundur duzenli hareketlerini goruyorum :) zaten oglum 1 hafta onden gidiyor sanirim buda etkili erken farketmemde. Cok mutluyum. Umarim en kisa zamanda sizlerde hissedersiniz..

İnşallah darısı biz hissetmeyi bekleyenlerin başına. Sizden bu haberleri okuyunca ben de sabırsızlanmaya başlıyorum. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz inşallah.

sağol canım sadece ikra mı yoksa elif ikra mı koyayım sence ..çok olmayan isim istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanda eymen ali veli gibi olacak mesela o kadar çok koyuyorlar ki
Canım sen bilirsin ama elif i de çok seviyorum ben benim oğlum un ismi de yusuf bera iki isim de güzel bence

benim de tam gecmedi canim ik tane metpamide indirdim ucten. her seyi yiyemiyorum. bir iki gun yiyorum ayni seyi. sonra bikiyorum. küçük oglumda oyleydim ama 3700 dogdu hem de 36 arti 4 te. bu sa onden gidiyor. nerden besleniyor anlamiyorum.
Bizi fazla somurdukleri icin belkide bu kadar hassas dusuyoruz aman sagliklinolsunlarda raziyiz masallahh oglunada darisi bu bebise inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…