2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz belki erken ama kiz isimleri hakkinda yardimci olurmusunuz akliniza gelen isimleri soylermisiniz?
Ben de düşünüyorum kesin kız olmamakla beraber, mina ismi güzel..
İkili ve diğer son zamanlarda fazla kullanılan isimler çok yapmacık geliyor aleyna,alya filan..arkadaşım nefes koydu unisex bir isim o koymasa ben de düşünürdüm

Kızlar iki isim koymayı düşünenler,iki ismi birlikte değil de ayrı ayrı kullanılırsa çocuklarda benlik algısı oluşmasını geciktiriyor..bilginiz olsun..bari buradayız birbirimize yardımcı olucaz çocuk psikolojisi ile bilgiler vereyim dedi size ara ara :)

evet canım hem pasaport hem de ize gerekli
sen doktora gittin mi
Cok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor.20.haftada fetal eko çekilecek onda da bir sorun çıkmazsa süper olacak.bu arada bilmeyen arkadaslar icin bütün bebeklere 20.haftada fetal eko çekilmesi gerekiyor

kılzar kızıma ikra ismin koymayı düşünüyorum nasıl sizce ..ilk vahiy oku anlamında ..
Cok guzel bir isim neden olmasın Ben ela istiyordum sonra dedim kulaga hos geliyor diye bir renk adı taşımasın en sonunda Aylin ismine karar verdik bizim dünyamıza ışık gibi geldigi icin ay yüzlü kızımız artık Aylinim diye seviyoruz benimsedik değiştirmeyiz umarim

Maşallah bebişine
Tam 20.hafta mı olması gerekiyor yoksa 20.hafta ve sonrasında mı?

Selam bebekler buyudu ben 3. Ye anca yaziyorum :) cuma devlette doktora gittim cinsiyeti soyler fiye soylemedi oysa kizimda 11 haftalik ogrenmistim. 2-3 lu testleri yaptirmiyorum 4 lu tarama detayli utrasyon icin 18/21 haftalarda gidiliyomus bayram sonra ozeldeki kendi foktoruma ona gidip cinsiyetinide ogrenmis olucam sanirim. Kizim 16 aylik ve bakcak kimse yok kayinvaldem ilcede ramazanda kimseyide zorda birakamiyorum zaten kayinvaldemlere geldik kizimla ilgileniyo bende dinleniyorum oruc tuttum 4 gun bugun ara verdim tutmadim.

Oruc tutan var mi?

Kizimda ne hamileyken nede emzirirken tutmadim 60 gun borcum var diye bunda biraz diretiyorum tutmak icim esimde kiziyo kizimda her hafta doktordaydim. Bunda gidemiyorum. acaba haksizlik mi ediyorum icimde hic rahat degil; karnimdada olsa hrseyi hissediyodur

Fetal eko kalple mi ilgili

Şükürler olsun cnm, aynen böyle devam et. Allah korusun onları.

yavrunuz kucukmus. sorun yoksa her hafta dr ye gerek yok duzenli kontroller yeter bence. ama oruc konusunu düşünün tekrar. kisa gunlerde sonradan tutarsiniz

evet canım hem pasaport hem de ize gerekli
sen doktora gittin mi
Cok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor..20..haftada fetal eki yapilacak
aynı canım 4.4 bizimde seninle herşeyimiz aynı :)
cinsiyet ne dediler sana bana erkek gibi dedilerbalkalım
Benim erkek canim.dun hersey yolunda cikti.bebegin buyumus olmasina ragmen 3,7 olmus ense .20.haftada 5-6 olsa iyi olur dedi.diger organlar normal gorunuyor.bi dahaki kontrolde fetal eko cekilecek.oda iyi cikacak Allahin izniyle.senden de guzel haberler bekliyorum.haberdar et beni.sen cvs yada baska bi test yaptirmadinmi cinsiyeti orada da cikiyor

benim iki oglum var iki isimli ikisi de. ikisini bir kullanıyorum. okulda ilk ismini kullaniyorlar. ben de guclu olur iki isim duydum. kiz olsa evlenince kendi soyadini da lullanilir diye tek koyacaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…