2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim sevindim. ense si ile ilgili bir sey dedi mi

aylin ismi de güzel ismiyle yaşasın

Bizi fazla somurdukleri icin belkide bu kadar hassas dusuyoruz aman sagliklinolsunlarda raziyiz masallahh oglunada darisi bu bebise inss
Teşekkürler canım. evet hassas dusunuyoruz allah riziklarini veriyor ilerki aylarda daha dikkat ederiz artik di mi bu aylar gecsin böyle.

ahha bak hareketi az diyordun bir de. suyu az diyordur sanirim var mi değişiklik canım.

kucukken cikarmadin sanirim. sorun yoktur insallah canım

çok guzel canim elifle de uyuyor ama dedigin gibi okulda ozellikle tek ismi soyluyorlar. sinifta elif varsa baska ikra derler
ben de o yüzden tek ikra olsun diyorum canım..kayınvalidem bile şimdiden elif demeye başladı ikra ismini çok seviyorum o yüzden elifi kaldırmayı düşünüyorum

İsimleri ile yaşasınlar annesi hepsi de çok güzel benim eşim de ertuğrul diyo ben istemiyorum dirilis i izliyor mu :)
izliyor canım hem tarihçi eşim tabi o da etkili. Ertuğrul olabilir. hem osmanlinin en sevdigim donemi kurulus:)

ben de o yüzden tek ikra olsun diyorum canım..kayınvalidem bile şimdiden elif demeye başladı ikra ismini çok seviyorum o yüzden elifi kaldırmayı düşünüyorum
olabilir gobek adi olur elif. hem kizin evlenince kizlik soyadini koymaya yer olsun di mi

Günaydın arkadaşlar...ara ara size uzaktan baksamda artık aranıza katılmak istiyorum :) sat 26 mart, muhtemel doğum tarihi 1 ocak (ki muhtemelen aralık :)) ) hamilelik öncesi kilom 53 eklerseniz mutlu olurum
hayırlı saglıklı olsun canım bebegın hosgeldın aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…