canim sevindim. ense si ile ilgili bir sey dedi miCok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor.20.haftada fetal eko çekilecek onda da bir sorun çıkmazsa süper olacak.bu arada bilmeyen arkadaslar icin bütün bebeklere 20.haftada fetal eko çekilmesi gerekiyor
aylin ismi de güzel ismiyle yaşasınCok guzel bir isim neden olmasınBen ela istiyordum sonra dedim kulaga hos geliyor diye bir renk adı taşımasın en sonunda Aylin ismine karar verdik bizim dünyamıza ışık gibi geldigi icin ay yüzlü kızımız artık Aylinim diye seviyoruz benimsedik değiştirmeyiz umarim
Teşekkürler canım. evet hassas dusunuyoruz allah riziklarini veriyor ilerki aylarda daha dikkat ederiz artik di mi bu aylar gecsin böyle.Bizi fazla somurdukleri icin belkide bu kadar hassas dusuyoruzaman sagliklinolsunlarda raziyiz masallahh oglunada darisi bu bebise inss
ahha bak hareketi az diyordun bir de. suyu az diyordur sanirim var mi değişiklik canım.Kizlar.merhaba,
Bugun bebegim iyiden iyiye kendini gostermeye basladi. Sol kaburgamin altinda yerlesti. Surekli kipir kipir. Disardan gorenler farkediyorlar. Artik 2 3 gundur duzenli hareketlerini goruyorum :) zaten oglum 1 hafta onden gidiyor sanirim buda etkili erken farketmemde. Cok mutluyum. Umarim en kisa zamanda sizlerde hissedersiniz..
çok guzel canim elifle de uyuyor ama dedigin gibi okulda ozellikle tek ismi soyluyorlar. sinifta elif varsa baska ikra derlerkılzar kızıma ikra ismin koymayı düşünüyorum nasıl sizce ..ilk vahiy oku anlamında ..
masallah hareketli kiz olcak demekGördüm bugün bebisi Dr 4 lu testi yapmaya gerek yok dedi
Dr um çok sakaci " içeride keyfi yerinde yerinde duramıyor " dedi
Babası da bu kiz dışarı çıkınca da böyle mı yapar diyor :)
ben de diyorum bu kiz yok ortalikta. gecmis olsun canim.selam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım
saolasın canım bugune super uyandım ınsaşşah boyle devam ederımben de diyorum bu kiz yok ortalikta. gecmis olsun canim.
kucukken cikarmadin sanirim. sorun yoktur insallah canımKotu olan o işte doktorum 10 gün yok yurt dışında seminerde başka doktoru aradım yarın gel test yaparız dedi çok korkuyorum yaa insanlar ne tuhaf hasta çocuğu kapı kapı gezdiriyorlar bide soylemiyorda aman ha çocuklardan uzak durun ya stresten harab oldum
ben de o yüzden tek ikra olsun diyorum canım..kayınvalidem bile şimdiden elif demeye başladı ikra ismini çok seviyorum o yüzden elifi kaldırmayı düşünüyorumçok guzel canim elifle de uyuyor ama dedigin gibi okulda ozellikle tek ismi soyluyorlar. sinifta elif varsa baska ikra derler
anladim canim hayirl olsun isminiz. mirac daha hos benceyok canim ailede veya tanidik kimselerde yok esim cook istiyordu hep oglum olursa adini isa koyacagim diyordu bende yanina emir yada mirac i düsündüm öyle
ben de erkek olursa poyraz veya Ertuğrul düşünüyordum canım cidden çok güzel isimPoyraz düşünüyoruz ama kararsiziz bizde:))
izliyor canım hem tarihçi eşim tabi o da etkili. Ertuğrul olabilir. hem osmanlinin en sevdigim donemi kurulus:)İsimleri ile yaşasınlar annesi hepsi de çok güzel benim eşim de ertuğrul diyo ben istemiyorum dirilis i izliyor mu :)
olabilir gobek adi olur elif. hem kizin evlenince kizlik soyadini koymaya yer olsun di miben de o yüzden tek ikra olsun diyorum canım..kayınvalidem bile şimdiden elif demeye başladı ikra ismini çok seviyorum o yüzden elifi kaldırmayı düşünüyorum
bizim 9.30 da basliyor seminer mudur kiyak gectiben çıkıyorum kızlar seminerim var inanın artık çok zor gidiyorum son 4 gün az kaldı tatile hepsini okuyamadım dönüşte okurum yazılanlarıöpüldünüz cici anneler
hayırlı saglıklı olsun canım bebegın hosgeldın aramızaGünaydın arkadaşlar...ara ara size uzaktan baksamda artık aranıza katılmak istiyorum :) sat 26 mart, muhtemel doğum tarihi 1 ocak (ki muhtemelen aralık :)) ) hamilelik öncesi kilom 53 eklerseniz mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?