2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

canim sevindim. ense si ile ilgili bir sey dedi mi
Ense gecen sy 4,4 tu simdi bebek buymus olmasina ragmen3,7 cikti.doktorum cok guzel su an daha once 2 cikmis bir bebeginki gibi gelecek ay 5-6cikarsa iyi olur dedi.simdilik bir sorun gormedi.pesini birakmiycaz 20 ve24 te yine bakicaz dedi.ikeyfine bak dedi.icimi ferah tutuyorum yapabilecegim baska bisey yok

cinsiyeti belli mi canım

Canım cook geçmiş olsun bende hala protestan kullanıyorum nefret ettim ilaçtan inşallah hiçbirşey olmaz kuzuma stres yapma yat uyu bol bol annesi dogunca fırsat vermeyecek sana

Aynen canım bende artık bırakmak istiyorum 200 mg ve günde 3 defa artık kendimde değilmiş gibi dolaşıyorum mahvetti beni. Umarım tez zamanda kurtuluruz ilaçlardan da meleklerimiz sağlıkla gelirler. Teşekkür ederim canım çok az zamanım kaldı ondan sonra 1 ay dinleneceğim zaten

Nefes ismini bende çok seviyorum ama kararsiz kaldim bide bade su iki isim

Rahim agzinida olctu,basinc testi yapti 4cm cikti simdilik gayet iyi dedi.korkumdan bi yere gidemiyordum sordum tatil yolculuk yapabilirmiyim diye izin verdi.bir engel cikmazsa haftaya istanbula gideyim kafa dagitayim diyorum

Oooooo coktan.12 de kesinlesti benim erkekmis kuzum.doktora gorurseniz soylemeyin dedigim halde soyledi,bide cvsde kromozomlarinda kesinlesti

anladım canım bende bugün gideceğim tekrar netleşir o zman..bana kıza benziyor demişti..

Tamam tatlım kimse kusura bakmaz Sen rahat ol, sana istediğini demek serbest

Günaydın arkadaşlar...ara ara size uzaktan baksamda artık aranıza katılmak istiyorum :) sat 26 mart, muhtemel doğum tarihi 1 ocak (ki muhtemelen aralık :)) ) hamilelik öncesi kilom 53 eklerseniz mutlu olurum
Aramiza hosgeldin bebeğinle
keyifli paylasimlar

Canım ben de hıc mayalamadım ama zor bıse gıbı gozukmuyo Sütün sıcaklıgını tutturduk mu ıs tamam :) Kısa zamanda ben de ogrenmek ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…