Cok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor.20.haftada fetal eko çekilecek onda da bir sorun çıkmazsa süper olacak.bu arada bilmeyen arkadaslar icin bütün bebeklere 20.haftada fetal eko çekilmesi gerekiyor[/QUOTE
Herkese günaydın
Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına maşallah bir hafta da önden gidiyormuş sağlıkla büyüsünler insan çok heyecanlanıyor benim de cumartesi randevum bakalım daha çok var bu arada rahim ağzın ne durumdaymış bahsettiğin işleme gerek varmıymış
Ohh sefan olsun sen yaparsın valla :)) hem açık hava iyi gelmiştirsaolasın canım cok sukur cok ıyıym hatta ustune yaklasık 3 saatlık bı yürüyüş yaptım suan pert olmus durumda dınlenıyorum
Ense gecen sy 4,4 tu simdi bebek buymus olmasina ragmen3,7 cikti.doktorum cok guzel su an daha once 2 cikmis bir bebeginki gibi gelecek ay 5-6cikarsa iyi olur dedi.simdilik bir sorun gormedi.pesini birakmiycaz 20 ve24 te yine bakicaz dedi.ikeyfine bak dedi.icimi ferah tutuyorum yapabilecegim baska bisey yokcanim sevindim. ense si ile ilgili bir sey dedi mi
Ense gecen sy 4,4 tu simdi bebek buymus olmasina ragmen3,7 cikti.doktorum cok guzel su an daha once 2 cikmis bir bebeginki gibi gelecek ay 5-6cikarsa iyi olur dedi.simdilik bir sorun gormedi.pesini birakmiycaz 20 ve24 te yine bakicaz dedi.ikeyfine bak dedi.icimi ferah tutuyorum yapabilecegim baska bisey yok
Canım cook geçmiş olsun bende hala protestan kullanıyorum nefret ettim ilaçtan inşallah hiçbirşey olmaz kuzuma stres yapma yat uyu bol bol annesi dogunca fırsat vermeyecek sana
Nefes ismini bende çok seviyorum ama kararsiz kaldim bide bade su iki isimBen de düşünüyorum kesin kız olmamakla beraber, mina ismi güzel..
İkili ve diğer son zamanlarda fazla kullanılan isimler çok yapmacık geliyor aleyna,alya filan..arkadaşım nefes koydu unisex bir isim o koymasa ben de düşünürdüm
Güzelmis okadr çok isim.varki herhalde çocuk dogar ben nezamn koyarim.ismini bilmicem.:)))ben Gülce Hiranur vuslat mina mira isimlerini dusunmustum.
Oooooo coktan.12 de kesinlesti benim erkekmis kuzum.doktora gorurseniz soylemeyin dedigim halde soyledi,bide cvsde kromozomlarinda kesinlesticinsiyeti belli mi canım
Cnm ücretsiz izin de alcak mısınn
Oooooo coktan.12 de kesinlesti benim erkekmis kuzum.doktora gorurseniz soylemeyin dedigim halde soyledi,bide cvsde kromozomlarinda kesinlesti
Yaaa meltem çok güldümmmmben sadece bitirdiğin ay söylenir diyorum daha 4 aylık olmadan 5 aylığım diyemem yani kimse kusura bakmasın hahahah dediğin gibi bir ay 28 gün değil burdan bile hesap yapınca 16. Hafta Bile 4 ay olmuyo hahahah neyseee
Aramiza hosgeldin bebeğinleGünaydın arkadaşlar...ara ara size uzaktan baksamda artık aranıza katılmak istiyorum :) sat 26 mart, muhtemel doğum tarihi 1 ocak (ki muhtemelen aralık :)) ) hamilelik öncesi kilom 53 eklerseniz mutlu olurum
Oooo canım keşke doğacakları gün gelse burda ekipce isim calışması yaparızGüzelmis okadr çok isim.varki herhalde çocuk dogar ben nezamn koyarim.ismini bilmicem.:)))
Bende izmirdeyi :)
Kolay gelsin canımGünaydın güzel anne adayları, bugün nasılsınız? Ben daha iyiyim o yüzden işe geldim :) Umarım sıkıntısız ağrısız bir hafta geçiririm
Ben de sorcam cnm konuşuruz yne :)) bu arada annem bana "kıyamadığından" mı yoksa " beceremez" diyerek mi bilmiyorum ama yoğurt makinesi almış anındaben ilkini düşünmek istesem de kesin o ikinciyi düşündü Gerçi hala yoğurt yemiyorum ama zorlayacağım kendimi artk bebeğim için
Kızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?