2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa

selam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım

Gecmıs olsun canım Dun ben de cok kotuydum, 3.5 saat uykuyla ofıse gelınce basım cok fenaydı Oglen arası bı yarım saat uyumusum masada Cok ıyı geldı Uyku herseyı cozuyo walla, ne guzel bısey :)

Ohh sefan olsun sen yaparsın valla :)) hem açık hava iyi gelmiştir
gelmezmı ya sahılde ramazan şenlıklerı var karagoz hacuvat ılızyon felan guzeldı ama eşime kızıp ortadan kaybolana kadar onların gıtmesını bekledım sonra kumda 1 saat oturup eve gectım bacaklarımın agrısından duramıyodum eşime benı kızdırmanın acısı ayak bıleklerımı ovdurdum

Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
benımkıde tam bellı deıl canım once erkek sonra kız dedıler 7 gun sonra bakcaz ne olduguna tek deılsın

Yanlış yazmışım :)
Glow muş. Dediğim gibi hamilelikten dolayı koku tahammülüm yok. 3 aydır parfüm kullanamadım.

anladım canım Ozaman sen esanssız, normal yağlar ve vazelınler kullanıcaksn Benm aldıgım susam ve badem yagında hıc koku yok mesela Ben aktadan aldım ama aynı marka aynı mıktar paketı watsonsda da vardı yağların.

Gecmıs olsun canım Dun ben de cok kotuydum, 3.5 saat uykuyla ofıse gelınce basım cok fenaydı Oglen arası bı yarım saat uyumusum masada Cok ıyı geldı Uyku herseyı cozuyo walla, ne guzel bısey :)
bende dun 10 dakıka uyumusum o yuzden agrı gırdı ne uyku duzenım kaldı ne yeme duzenım canım durmadan acayp seyler ıstıyo soslu fıstık ıstıyorum sımdıde esım ısten gelcek 4 te yaktım cırasını

Yok canım bende öğrenmedim geçen hafta bana da erken dedi ve tahmin bile etmedi. Ben erkek hissediyorum kız istiyorum tabiki de sağlıklı olsun hepsinden önemli

Yok canım bende öğrenmedim geçen hafta bana da erken dedi ve tahmin bile etmedi. Ben erkek hissediyorum kız istiyorum tabiki de sağlıklı olsun hepsinden önemli

Seninle zamanlarımız aynı canım sanırım ondan, özele gidiyorum ama doktor sanırım yanılma payı yüksek diye tahmin yapmadı az kaldı neyse ay sonuna :) Bana da herkes erkek diyor ama kız hissediyorum, kızımda erkek istiyor bakalım umarım gönlüne göre olur

Bende daha ogrenmedim kizimi 11 haftalik ogrenmistim. Hos ruyalarimda adiyla saniyla horuyodum hep o bekledigim kizim gelmisti vok sukur ins. Hayirlisi neyse o olsun gonlumuzdekini hayirli kilsin

Rahim agzinida olctu,basinc testi yapti 4cm cikti simdilik gayet iyi dedi.korkumdan bi yere gidemiyordum sordum tatil yolculuk yapabilirmiyim diye izin verdi.bir engel cikmazsa haftaya istanbula gideyim kafa dagitayim diyorum
çok sevindim tatil iyi gelir zaten şimdiden bol dinlenmeler

Aaaa ben kaçırmışım demek ki senin muhabbeti bende erkek sanıyordum. Bakarsın gönlüne göre olur az kalmış hadi bakalım :)
ınsallah canım hepımızın gonlune gore versın rabbım kafamı karıstırdı ıkı doktorun dedıgı cocugu kız oglum dıye sevıyorum .d

İnş canım ya Ben de hemen hıssetmek ıstıyorum :)

o neden canım Senn bebekte ense kalınlıgı sınırda cıktıgı ıcın mı yoksa herkesın mı cektrmesı gerekıyormus?

benim iki oglum var iki isimli ikisi de. ikisini bir kullanıyorum. okulda ilk ismini kullaniyorlar. ben de guclu olur iki isim duydum. kiz olsa evlenince kendi soyadini da lullanilir diye tek koyacaktim.
bende kız olursa tek ısım koyacagım cunku yarın evlenınce esınınde soy adı derken 2 ısım 2 soy ısım cok manasız ve uzun o0lur bencede

gunaydın bende bebk vesılesıyle ıs yerımden kurtulmak ıstıyorum.4aylık ızınden sonra baska ıs arayacagım buraya gelmeyıde dusunmuyorum.pekı ama nasıl sımdıkten cıksam yada 32.haftadan sonra bu sefer 4aylık dogum paramı sgkdan alamıcam.pekı bu durumda tazmmınatımız ne olacak

Günaydın arkadaşlar...ara ara size uzaktan baksamda artık aranıza katılmak istiyorum :) sat 26 mart, muhtemel doğum tarihi 1 ocak (ki muhtemelen aralık :)) ) hamilelik öncesi kilom 53 eklerseniz mutlu olurum

hoşgeldin canım :) Ekleme konusu ile derinsu06 ilgileniyor Ona ozelden mesaj at canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…