- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
selam kızlar bugun baş agrısıyla resmen cırpındım bıtane parol ıctım uyumusum cok sukur suan cok ıyıyım
gelmezmı ya sahılde ramazan şenlıklerı var karagoz hacuvat ılızyon felan guzeldı ama eşime kızıp ortadan kaybolana kadarOhh sefan olsun sen yaparsın valla :)) hem açık hava iyi gelmiştir
benımkıde tam bellı deıl canımBu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
Yanlış yazmışım :)
Glow muş. Dediğim gibi hamilelikten dolayı koku tahammülüm yok. 3 aydır parfüm kullanamadım.
bende dun 10 dakıka uyumusum o yuzden agrı gırdı ne uyku duzenım kaldı ne yeme duzenım canım durmadan acayp seyler ıstıyo soslu fıstık ıstıyorum sımdıde esım ısten gelcek 4 te yaktım cırasınıGecmıs olsun canım Dun ben de cok kotuydum, 3.5 saat uykuyla ofıse gelınce basım cok fenaydı Oglen arası bı yarım saat uyumusum masada Cok ıyı geldı Uyku herseyı cozuyo walla, ne guzel bısey :)
Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
benımkıde tam bellı deıl canımonce erkek sonra kız dedıler 7 gun sonra bakcaz ne olduguna tek deılsın
yok canım yaa ben şimdiden şişmeye başladım benim göbek fln baya çıktı yaniBenimde ilk hamileligim canm nasil olucaz hic bilmiyorum cok kilo almazsak 7.ayda daha yeni sisiyor oluruz heralde :)))
Yok canım bende öğrenmedim geçen hafta bana da erken dedi ve tahmin bile etmedi. Ben erkek hissediyorum kız istiyorum tabiki de sağlıklı olsun hepsinden önemli
çok sevindim tatil iyi gelir zaten şimdiden bol dinlenmelerRahim agzinida olctu,basinc testi yapti 4cm cikti simdilik gayet iyi dedi.korkumdan bi yere gidemiyordum sordum tatil yolculuk yapabilirmiyim diye izin verdi.bir engel cikmazsa haftaya istanbula gideyim kafa dagitayim diyorum
ınsallah canım hepımızın gonlune gore versın rabbım kafamı karıstırdı ıkı doktorun dedıgı cocugu kız oglum dıye sevıyorum .dAaaa ben kaçırmışım demek ki senin muhabbeti bende erkek sanıyordum. Bakarsın gönlüne göre olur az kalmış hadi bakalım :)
Kizlar.merhaba,
Bugun bebegim iyiden iyiye kendini gostermeye basladi. Sol kaburgamin altinda yerlesti. Surekli kipir kipir. Disardan gorenler farkediyorlar. Artik 2 3 gundur duzenli hareketlerini goruyorum :) zaten oglum 1 hafta onden gidiyor sanirim buda etkili erken farketmemde. Cok mutluyum. Umarim en kisa zamanda sizlerde hissedersiniz..
Evet canim ayagim sallanmayinca iyi geliyo ama her zman yapamiuoruz isyerinde tabi
o neden canım Senn bebekte ense kalınlıgı sınırda cıktıgı ıcın mı yoksa herkesın mı cektrmesı gerekıyormus?Cok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor.20.haftada fetal eko çekilecek onda da bir sorun çıkmazsa süper olacak.bu arada bilmeyen arkadaslar icin bütün bebeklere 20.haftada fetal eko çekilmesi gerekiyor
bende kız olursa tek ısım koyacagım cunku yarın evlenınce esınınde soy adı derken 2 ısım 2 soy ısım cok manasız ve uzun o0lur bencedebenim iki oglum var iki isimli ikisi de. ikisini bir kullanıyorum. okulda ilk ismini kullaniyorlar. ben de guclu olur iki isim duydum. kiz olsa evlenince kendi soyadini da lullanilir diye tek koyacaktim.
Günaydın canım Kayboldun yine. Çocuk köpek eş İşin zor tabı :))gunaydın kızlar nasılsınız
gunaydın bende bebk vesılesıyle ıs yerımden kurtulmak ıstıyorum.4aylık ızınden sonra baska ıs arayacagım buraya gelmeyıde dusunmuyorum.pekı ama nasıl sımdıkten cıksam yada 32.haftadan sonra bu sefer 4aylık dogum paramı sgkdan alamıcam.pekı bu durumda tazmmınatımız ne olacakBi süre alıcam cnm. Bebeği 8 aylık olana kadar bırakmayı dusunmuyorum Ama zaten ben bu ısıme donmek ıstemıyorum doğum sonrası, kısmetse kendı ısımı kurmak ıstıyorum Kısmet değilse de baska ıs bulucam.
Günaydın arkadaşlar...ara ara size uzaktan baksamda artık aranıza katılmak istiyorum :) sat 26 mart, muhtemel doğum tarihi 1 ocak (ki muhtemelen aralık :)) ) hamilelik öncesi kilom 53 eklerseniz mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?