2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ahh ne güzel canım ya Cidden cok sevındım :) Allah tüm bebeklerımızı korusun Sen de gönlünü ferah tut, inş sapasağlam doğacak bebeğin :)

Nasıl oldun canım? Son durumun nedr?

Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa

Ben de ogrenmedım tatlım :) Tahmın bıle yok elımde :) Bu cmt gıdıcem ve cmt 16. hafta dolmus oluyo Umarım ogrenırım artık.

:) cadı elif İyi valla eşin bişey demiyo sana :) Canım ev hanımı olanların duzenında ıster ıstemez bı bozukluk oluyo Ama hep aynı saatlerde uyuyup uyanmaya, yemek yemeye dıkkat etsen ıyı olur Şundan solayı dıyorum; ben de cok uyuyunca hafta sonları normalde uyumadıgım saatlerde falan uyudgumda basım cok agrır Düzen onemlı.

o neden canım Senn bebekte ense kalınlıgı sınırda cıktıgı ıcın mı yoksa herkesın mı cektrmesı gerekıyormus?
Benim doktorum rutin tum hastalarina cekiyor ,internetten arastirin isterseniz ona gore karar verin,doktorlariniza da sorarsiniz gerek olup olmadigini,cekip cekemeyecegini.her doktorun cihazi ve bilgisi yeterli olmayabilir

Şimdi çıkma tabı kı canım benım. 32. hafta ya da 37. ne zaman ayrılacaksan analık ıznıne ayrıl. Paranı ya sgk dan ya da ıs yerınden al (muhasebenız ınsiyatıf kullanıp sana kendısı odeyebılır , sonradan sen sgk dan alıp onlara verrsın) iznin bitiminde donmemeye kesın kararlıysan "ben bebeği bırakamıycam, bı sure calısmayı dusunmuyorum" de ayrıl ısten. Tabı kendı ıstegımızle cıktıgımız ıcın tazmınat alamıycaz Hatta ben analık izni bitiminde kendı yıllık ızınlerımı de tamamen bıtırcem ardından da ucretsız ızın alıcam, nolur nolmaz belkı ısımı kuramam o ara ıssız kalmaz bı sure daha burada calısırım.

Benim doktorum rutin tum hastalarina cekiyor ,internetten arastirin isterseniz ona gore karar verin,doktorlariniza da sorarsiniz gerek olup olmadigini,cekip cekemeyecegini.her doktorun cihazi ve bilgisi yeterli olmayabilir

tamam tatlım sağolasın Notumu aldım, doktoruma bunu da sorucam Zaten sızlerden ne duysam hemen telefonuma not alıyorum ılk kontrolde hepsını soruyorum :)

günaydın hanımlaaaaar

Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa

bende öğrenemedim hala haftaya öğrenirim inşallah

bu arada sütyen arayışında olan arkadaşlar vardı haftasonu bi sütyen aldım ve bayağı memnun kaldım resmen sırt ağrılarım geçti :) omuz askıları geniş ve üç kopçalı arkası cup ı da desteksiz ama süngerli göğüs ucu belli olmuyor ve çok güzel sarıyor uykuda bile göğüs oraya buraya oynamıyor.

Cook sukur hadi gozunnaydin canim inss ins iletleyen haftalarda da guzel cikar sohuclar

Ben dee malesef bi erkek dedi daha ikk hafyalardi ama ondan sonra iki kontrolde de göstermedi kiza benziyo sanki dedi kiz istiyorum ama net olmayinca sevinemedim bile bekliyoruz bakalkm sipa poposunu cevirsin diye

Kızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya
Canim ben kucuk kizima hamileyken buyuk kizim anasinifindan su cicegi bulastirdi vr hrmrn brni muaynr ettiler ve sucicegine karsi koruyucumun olup olmadigina kan tahlili yaptilar senin su cicegi cilarip cikarmafigini soruyolar kucukken oldugun su cicegi asisi varmi diye soruyolat gerci bu asi 20 seneden sonra koruyuculugunu yitirebiliyo ve allah korusun ama anne karnindaki bebege su cicegi geciyo uani karninda su vivegi oluyo buda cocuk icin kotu donuclara neden oluyo hemrn dr unl gorus bence cunku brn cocuk dr una gittigimde karnim burnumda oldugunu gorunce senin acil kadin doguma muayne olman lazim dediler tahlilim yapilfi ve vucudumun koruyucusu oldugu anladilinca rahatladik

canım cvs yaptırdım. izmirde sabahattin altınyurt a gidiyorum. ama cinsiyeti sormak hiç aklıma bile gelmedi sadece meraktan cvs yaptırdıktan bir hafta sonra devlette bi doktora baktırdım o erkek dedi. çok sevindim senin adına , mutlaka haber edicem 30 unda benim kontrolde.

Benimde aklima gelmedi o stres icinde,doktorumuz kendisi soyledi.iyi olsunlarda ne cinsiyetleri onemli ne isimleri

Kızlar merhaba dün akşam uyurken bebeğimin hareketlerini hissettim ve ona uyandım resmen böyle Göbek deliğimin oralarda pıt pıt yapıyordu çok net hissettim zayıfım die galiba . Normalde zaten bu haftalarda hissetmeye başlıyomuşuz mükemmel bişeydi ya kesinlikle Bağırsak hareketi falan değildi yerim onu ben ya bide cinsiyetini öğrenseydim iydi

Cnm ya kan verdim şimdi istanbula gidecekmiş 4 5 gün sonra sonuç gelecek doktorda dedi bağışıklığına bakıcaz diye sonuç gelene kadar kafayı oynatırım kesin ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…