- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ense gecen sy 4,4 tu simdi bebek buymus olmasina ragmen3,7 cikti.doktorum cok guzel su an daha once 2 cikmis bir bebeginki gibi gelecek ay 5-6cikarsa iyi olur dedi.simdilik bir sorun gormedi.pesini birakmiycaz 20 ve24 te yine bakicaz dedi.ikeyfine bak dedi.icimi ferah tutuyorum yapabilecegim baska bisey yok
Aynen canım bende artık bırakmak istiyorum 200 mg ve günde 3 defa artık kendimde değilmiş gibi dolaşıyorum mahvetti beni. Umarım tez zamanda kurtuluruz ilaçlardan da meleklerimiz sağlıkla gelirler. Teşekkür ederim canım çok az zamanım kaldı ondan sonra 1 ay dinleneceğim zaten
Çıkarmamışım cnm sordum bizimkilere şimdi test yaptırmaya gidiyoruz doktorakucukken cikarmadin sanirim. sorun yoktur insallah canım
Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
Insallah canim,baska bir forumda bir arkadasla konustum icime kurt dusurdu canim sıkildi yineahh ne güzel canım ya Cidden cok sevındım :) Allah tüm bebeklerımızı korusun Sen de gönlünü ferah tut, inş sapasağlam doğacak bebeğin :)
bende dun 10 dakıka uyumusum o yuzden agrı gırdı ne uyku duzenım kaldı ne yeme duzenım canım durmadan acayp seyler ıstıyo soslu fıstık ıstıyorum sımdıde esım ısten gelcek 4 te yaktım cırasını
Benim doktorum rutin tum hastalarina cekiyor ,internetten arastirin isterseniz ona gore karar verin,doktorlariniza da sorarsiniz gerek olup olmadigini,cekip cekemeyecegini.her doktorun cihazi ve bilgisi yeterli olmayabiliro neden canım Senn bebekte ense kalınlıgı sınırda cıktıgı ıcın mı yoksa herkesın mı cektrmesı gerekıyormus?
bende kız olursa tek ısım koyacagım cunku yarın evlenınce esınınde soy adı derken 2 ısım 2 soy ısım cok manasız ve uzun o0lur bencede
gunaydın bende bebk vesılesıyle ıs yerımden kurtulmak ıstıyorum.4aylık ızınden sonra baska ıs arayacagım buraya gelmeyıde dusunmuyorum.pekı ama nasıl sımdıkten cıksam yada 32.haftadan sonra bu sefer 4aylık dogum paramı sgkdan alamıcam.pekı bu durumda tazmmınatımız ne olacak
Insallah canim,baska bir forumda bir arkadasla konustum icime kurt dusurdu canim sıkildi yine
Insallah canim,baska bir forumda bir arkadasla konustum icime kurt dusurdu canim sıkildi yine
Benim doktorum rutin tum hastalarina cekiyor ,internetten arastirin isterseniz ona gore karar verin,doktorlariniza da sorarsiniz gerek olup olmadigini,cekip cekemeyecegini.her doktorun cihazi ve bilgisi yeterli olmayabilir
Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
Cook sukur hadi gozunnaydin canim inss ins iletleyen haftalarda da guzel cikar sohuclarEnse gecen sy 4,4 tu simdi bebek buymus olmasina ragmen3,7 cikti.doktorum cok guzel su an daha once 2 cikmis bir bebeginki gibi gelecek ay 5-6cikarsa iyi olur dedi.simdilik bir sorun gormedi.pesini birakmiycaz 20 ve24 te yine bakicaz dedi.ikeyfine bak dedi.icimi ferah tutuyorum yapabilecegim baska bisey yok
Ben dee malesef bi erkek dedi daha ikk hafyalardi ama ondan sonra iki kontrolde de göstermedi kiza benziyo sanki dedi kiz istiyorum ama net olmayinca sevinemedim bileBu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
Canim ben kucuk kizima hamileyken buyuk kizim anasinifindan su cicegi bulastirdi vr hrmrn brni muaynr ettiler ve sucicegine karsi koruyucumun olup olmadigina kan tahlili yaptilar senin su cicegi cilarip cikarmafigini soruyolar kucukken oldugun su cicegi asisi varmi diye soruyolat gerci bu asi 20 seneden sonra koruyuculugunu yitirebiliyo ve allah korusun ama anne karnindaki bebege su cicegi geciyo uani karninda su vivegi oluyo buda cocuk icin kotu donuclara neden oluyo hemrn dr unl gorus bence cunku brn cocuk dr una gittigimde karnim burnumda oldugunu gorunce senin acil kadin doguma muayne olman lazim dediler tahlilim yapilfi ve vucudumun koruyucusu oldugu anladilinca rahatladikKızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya
canım cvs yaptırdım. izmirde sabahattin altınyurt a gidiyorum. ama cinsiyeti sormak hiç aklıma bile gelmedi sadece meraktan cvs yaptırdıktan bir hafta sonra devlette bi doktora baktırdım o erkek dedi. çok sevindim senin adına , mutlaka haber edicem 30 unda benim kontrolde.Cok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor..20..haftada fetal eki yapilacak
Benim erkek canim.dun hersey yolunda cikti.bebegin buyumus olmasina ragmen 3,7 olmus ense .20.haftada 5-6 olsa iyi olur dedi.diger organlar normal gorunuyor.bi dahaki kontrolde fetal eko cekilecek.oda iyi cikacak Allahin izniyle.senden de guzel haberler bekliyorum.haberdar et beni.sen cvs yada baska bi test yaptirmadinmi cinsiyeti orada da cikiyor
Benimde aklima gelmedi o stres icinde,doktorumuz kendisi soyledi.iyi olsunlarda ne cinsiyetleri onemli ne isimlericanım cvs yaptırdım. izmirde sabahattin altınyurt a gidiyorum. ama cinsiyeti sormak hiç aklıma bile gelmedi sadece meraktan cvs yaptırdıktan bir hafta sonra devlette bi doktora baktırdım o erkek dedi. çok sevindim senin adına , mutlaka haber edicem 30 unda benim kontrolde.
Cnm ya kan verdim şimdi istanbula gidecekmiş 4 5 gün sonra sonuç gelecek doktorda dedi bağışıklığına bakıcaz diye sonuç gelene kadar kafayı oynatırım kesin benCanim ben kucuk kizima hamileyken buyuk kizim anasinifindan su cicegi bulastirdi vr hrmrn brni muaynr ettiler ve sucicegine karsi koruyucumun olup olmadigina kan tahlili yaptilar senin su cicegi cilarip cikarmafigini soruyolar kucukken oldugun su cicegi asisi varmi diye soruyolat gerci bu asi 20 seneden sonra koruyuculugunu yitirebiliyo ve allah korusun ama anne karnindaki bebege su cicegi geciyo uani karninda su vivegi oluyo buda cocuk icin kotu donuclara neden oluyo hemrn dr unl gorus bence cunku brn cocuk dr una gittigimde karnim burnumda oldugunu gorunce senin acil kadin doguma muayne olman lazim dediler tahlilim yapilfi ve vucudumun koruyucusu oldugu anladilinca rahatladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?