hadi gözün aydın canım.Kızlar merhaba dün akşam uyurken bebeğimin hareketlerini hissettim ve ona uyandım resmen böyle Göbek deliğimin oralarda pıt pıt yapıyordu çok net hissettim zayıfım die galiba . Normalde zaten bu haftalarda hissetmeye başlıyomuşuz mükemmel bişeydi ya kesinlikle Bağırsak hareketi falan değildi yerim onu ben ya bide cinsiyetini öğrenseydim iydi
dua edelim canim insallah sorun yokturCnm ya kan verdim şimdi istanbula gidecekmiş 4 5 gün sonra sonuç gelecek doktorda dedi bağışıklığına bakıcaz diye sonuç gelene kadar kafayı oynatırım kesin ben
Korkma canim kucukken su cicegi cikardiysan yada asisini olduysan temiz cikarCnm ya kan verdim şimdi istanbula gidecekmiş 4 5 gün sonra sonuç gelecek doktorda dedi bağışıklığına bakıcaz diye sonuç gelene kadar kafayı oynatırım kesin ben
Cnmm hakkında hayırlısı olsun inş kendi işin olurrBi süre alıcam cnm. Bebeği 8 aylık olana kadar bırakmayı dusunmuyorum Ama zaten ben bu ısıme donmek ıstemıyorum doğum sonrası, kısmetse kendı ısımı kurmak ıstıyorum Kısmet değilse de baska ıs bulucam.
gözün aydınKızlar merhaba dün akşam uyurken bebeğimin hareketlerini hissettim ve ona uyandım resmen böyle Göbek deliğimin oralarda pıt pıt yapıyordu çok net hissettim zayıfım die galiba . Normalde zaten bu haftalarda hissetmeye başlıyomuşuz mükemmel bişeydi ya kesinlikle Bağırsak hareketi falan değildi yerim onu ben ya bide cinsiyetini öğrenseydim iydi
İnşaallah cnm ya bu arada ikili sonucunda çıkmış yuklucem şimdidua edelim canim insallah sorun yoktur
Cnmm hakkında hayırlısı olsun inş kendi işin olurr
Şimdi çıkma tabı kı canım benım. 32. hafta ya da 37. ne zaman ayrılacaksan analık ıznıne ayrıl. Paranı ya sgk dan ya da ıs yerınden al (muhasebenız ınsiyatıf kullanıp sana kendısı odeyebılır , sonradan sen sgk dan alıp onlara verrsın) iznin bitiminde donmemeye kesın kararlıysan "ben bebeği bırakamıycam, bı sure calısmayı dusunmuyorum" de ayrıl ısten. Tabı kendı ıstegımızle cıktıgımız ıcın tazmınat alamıycazHatta ben analık izni bitiminde kendı yıllık ızınlerımı de tamamen bıtırcem ardından da ucretsız ızın alıcam, nolur nolmaz belkı ısımı kuramam o ara ıssız kalmaz bı sure daha burada calısırım.
her insan farklıdır yaşadıkları hastalıkları başkalarını başına gelenler bizlerinki aynı olmaz ki sen kalbini ferah tut önemli olan dr nun ne dediği sen de bebek de iyisiniz herşey normal dedimi sen ona bak başkalarının yazdıkları seni korkutmasın o yazanlar doktormu senin kalbini bozuyor iyi niyetle de olsa sen kafanı takmaInsallah canim,baska bir forumda bir arkadasla konustum icime kurt dusurdu canim sıkildi yine
Cnm sakın stres yapma, yapacağın stres sıkıntı daha zararlı. içini ferah tut. asla kötü düşünme, kötü şey söyleyenleri de sustur dinleme... moral çok önemli. hiçbir şey çıkmayacak bak görürsün... içini ferah tut ne olurCnm ya kan verdim şimdi istanbula gidecekmiş 4 5 gün sonra sonuç gelecek doktorda dedi bağışıklığına bakıcaz diye sonuç gelene kadar kafayı oynatırım kesin ben
Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa
İnş cnm saol iyi dusunmeye çalışıyorumCnm sakın stres yapma, yapacağın stres sıkıntı daha zararlı. içini ferah tut. asla kötü düşünme, kötü şey söyleyenleri de sustur dinleme... moral çok önemli. hiçbir şey çıkmayacak bak görürsün... içini ferah tut ne olur
arkadaşlar 15 yıl çalıştıysanız istifa etseniz de alırsınız tazminatı...
ben tutuyorum canım bugun de niyetliyim cok sukur iyi geciyo herahngi bi sıkıntı yok simdilik :)Merhaba arkadaşlar
Aranızda oruç tutan var mı?
Ben 2 gun tuttum aralıklarla bugunde niyetli degilim
yok kız kopegı yolladım baş edemedım cocuktan beter sureklı ılgı ıstıyo evde kemırmedıgı ayakkabı şişe yatak kalmadı cocukların butun oyuncaklarını kırdıGünaydın canım Kayboldun yine. Çocuk köpek eş İşin zor tabı :))
işte bende duzen ıstesemde olamıo canım eşim normalde oglen 4 te gıdıp gece 12de cıkıo kayınvalıdem felçlı bı evın bı oglu onlara gıdıyo gece 1,30 gıbı gelıo benle zaman gecırıyo derken duzen kalmıyo bende o gelmeden uyumuyorum uykum bolunmesın dıe:) cadı elif İyi valla eşin bişey demiyo sana :) Canım ev hanımı olanların duzenında ıster ıstemez bı bozukluk oluyo Ama hep aynı saatlerde uyuyup uyanmaya, yemek yemeye dıkkat etsen ıyı olur Şundan solayı dıyorum; ben de cok uyuyunca hafta sonları normalde uyumadıgım saatlerde falan uyudgumda basım cok agrır Düzen onemlı.
oyle yapmam lazim,kafama taksamda bisey degismeyecek,Allahtan duygusal birisi degilim hep mantigimla hareket ediyorumda cok etkilenmiyorum,hayatima devam edebiliyorum.islerimi biran once halledeyimde biran once biryerlere gideyim.yanliz kaldikca daha cok kuruyorum.hepiniz iyiki varsinizher insan farklıdır yaşadıkları hastalıkları başkalarını başına gelenler bizlerinki aynı olmaz ki sen kalbini ferah tut önemli olan dr nun ne dediği sen de bebek de iyisiniz herşey normal dedimi sen ona bak başkalarının yazdıkları seni korkutmasın o yazanlar doktormu senin kalbini bozuyor iyi
niyetle de olsa sen kafanı takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?