2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hadi gözün aydın canım.

Cnmm hakkında hayırlısı olsun inş kendi işin olurr

gözün aydındarısı bize..

İkilimi yorumlayın bakalım size zahmet üstadlar tecrübeli anneler

Eklentiler

• WP_20150623_001.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 64

arkadaşlar 15 yıl çalıştıysanız istifa etseniz de alırsınız tazminatı...

Kızlar ya ben cçok ağlıyorum herşeye ağlıyorum nasıl gecicek bu durum ya bana bisey söyleyin :/

Insallah canim,baska bir forumda bir arkadasla konustum icime kurt dusurdu canim sıkildi yine
her insan farklıdır yaşadıkları hastalıkları başkalarını başına gelenler bizlerinki aynı olmaz ki sen kalbini ferah tut önemli olan dr nun ne dediği sen de bebek de iyisiniz herşey normal dedimi sen ona bak başkalarının yazdıkları seni korkutmasın o yazanlar doktormu senin kalbini bozuyor iyi niyetle de olsa sen kafanı takma

Merhaba arkadaşlar
Aranızda oruç tutan var mı?
Ben 2 gun tuttum aralıklarla bugunde niyetli degilim

Cnm ya kan verdim şimdi istanbula gidecekmiş 4 5 gün sonra sonuç gelecek doktorda dedi bağışıklığına bakıcaz diye sonuç gelene kadar kafayı oynatırım kesin ben
Cnm sakın stres yapma, yapacağın stres sıkıntı daha zararlı. içini ferah tut. asla kötü düşünme, kötü şey söyleyenleri de sustur dinleme... moral çok önemli. hiçbir şey çıkmayacak bak görürsün... içini ferah tut ne olur

Bu arada cinsiyet öğrenemeyen bir tek ben mi kaldım?Doktor çok erken demişti geçen hafta ay sonu dedi heyecanla bekliyorum bakalım gösterecek mi küçük sıpa

Bende daha ögrenemedim canım. 12. Haftada kıza benziyor demişti ama erkeklik organları 15. Haftaya kadar gelişebiliyormuş o yüzden net bisey söylemedi drum bir hafta sonra kontrolum var bakalım hayırlısı

İnş cnm saol iyi dusunmeye çalışıyorum

işte bende duzen ıstesemde olamıo canım eşim normalde oglen 4 te gıdıp gece 12de cıkıo kayınvalıdem felçlı bı evın bı oglu onlara gıdıyo gece 1,30 gıbı gelıo benle zaman gecırıyo derken duzen kalmıyo bende o gelmeden uyumuyorum uykum bolunmesın dıe

oyle yapmam lazim,kafama taksamda bisey degismeyecek,Allahtan duygusal birisi degilim hep mantigimla hareket ediyorumda cok etkilenmiyorum,hayatima devam edebiliyorum.islerimi biran once halledeyimde biran once biryerlere gideyim.yanliz kaldikca daha cok kuruyorum.hepiniz iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…