- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
işte bende duzen ıstesemde olamıo canım eşim normalde oglen 4 te gıdıp gece 12de cıkıo kayınvalıdem felçlı bı evın bı oglu onlara gıdıyo gece 1,30 gıbı gelıo benle zaman gecırıyo derken duzen kalmıyo bende o gelmeden uyumuyorum uykum bolunmesın dıe
amin cumlemızın ınsallah valla hıc ısım olmaz sımdıden dıom esıme gecelerı sen bakcan dıeKöpeği yollaman iyi olmuş ya Cidden evde zor Hayvancıklar da sıkılıyolar zaten.
Anladım canım Eşin gececi olarak çalışıyo heralde, tabi oyleyse düzenı oturtmak zor Gerçi bebek olunca sen de hem gündüzcü hem gececi olacaksın:) Allah yardımcın olsun tatlım :)
EVET CNMM TA KENDİSİ BİRDE TIK TIK ELİNİ KOY ATIYOR BEN ONU 2 ALIKKENDEN BERİ HİSSEDİYORUM :)çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. 16. haftada 4'lü test yapılacakmış. karnınızın alt bölgesinde hafif seyirmeler oluyor mu.. kelebek kanat çırpması gibi. bebek hareketleri mi acaba:)
canım çok güzel düşünüyorsun aynen öyle git gez toz kafanı dağıt hepimizin kafasından neler geçiyor ama rahat olmamız lazım senin dediğin gibi mantılı düşünmemiz gerekli
oyle yapmam lazim,kafama taksamda bisey degismeyecek,Allahtan duygusal birisi degilim hep mantigimla hareket ediyorumda cok etkilenmiyorum,hayatima devam edebiliyorum.islerimi biran once halledeyimde biran once biryerlere gideyim.yanliz kaldikca daha cok kuruyorum.hepiniz iyiki varsiniz
halamı devam edıo canım :S Allah kolaylık versınKızlar benim bulantilarim hiç azalmio kahvaltı yapmayı özledim
Evet elifcim peynir zeytin yedim onuda cikardimhalamı devam edıo canım :S Allah kolaylık versın
Allah a emanet Bebeklerimiz inşallah hepsi sağlıkla gelecek dünyaya
oyle yapmam lazim,kafama taksamda bisey degismeyecek,Allahtan duygusal birisi degilim hep mantigimla hareket ediyorumda cok etkilenmiyorum,hayatima devam edebiliyorum.islerimi biran once halledeyimde biran once biryerlere gideyim.yanliz kaldikca daha cok kuruyorum.hepiniz iyiki varsiniz
amin cumlemızın ınsallah valla hıc ısım olmaz sımdıden dıom esıme gecelerı sen bakcan dıebenden ıyı bakar o konuda emınım bidee süt olaydı emzırme sıkıntısıda kalmazdı
bebek gelısır o sıkıntı deılde bu kadar kusman senı gucsuz bırakır ılac felan kullanmıomusunEvet elifcim peynir zeytin yedim onuda cikardimnası gelişicek bebek anlamıyorum ya
meme varda esımde ıcı boşAllah kolaylık versin elifcim. Süt olayında da Allah iyiliğini versin diyorum.
Ben de ogrenmedım tatlım :) Tahmın bıle yok elımde :) Bu cmt gıdıcem ve cmt 16. hafta dolmus oluyo Umarım ogrenırım artık.
meme varda esımde ıcı boşmecbur mezırcez of ya cok sabırsızlanıyorum bıan once dogsun ıstıyorum bebik sevmeyı osledım
İnşallah dönmüştür canım bugün rüyamda Dr gidiyorum erkek diyor ben bakıyorum nasıl erkek bak kuşu var minnacik diyorum acayip bi ruyaydi hakkımızda hayırlısı olsunAyyy inşallah canım bende cuma gidiyorum erkek gibi demişti koza donmusmidir. Acep :)
Canım benim de devam ediyor,hatta doktorum vitamin hapı bile vermedi diğer ay geldiğinde vericem dedi..yiyemiyorum bebek nasıl besleniyor dedim,bebek eger anneden almayısa naparsan yap ne yersen ye almaz dedi,ama anneden besinleri çok güzel alan bebekse yemesen de almaz dedi,depolarınız dolu merak etme diyor,ondan sonrabiraz rahatladım çok iyi bi doktor çünkü ne dese güveniyorum..Evet elifcim peynir zeytin yedim onuda cikardimnası gelişicek bebek anlamıyorum ya
canim inşallah duzelir ilaç killansana ben hala kullaniyorumEvet elifcim peynir zeytin yedim onuda cikardimnası gelişicek bebek anlamıyorum ya
Aynen canım banda iki hafta once %60 erkek gibi ama değişebilir dedi bakalım iki gün sonra belli olacak bende çok hevesleniyorum kız çocuğu giydirmesi bi başka güzel erkekler klasik artık süsleme gibi bi şansımız yok bakalım nasibimizde hangisi varSende benim gibi canım bo oğlum var doktor buna da erkek gibi dedi eşime dedim artık oğluma takarim:) tokalari
Zofer kullanıyorum ama hergün içmiyorum ağır bi hap diyecanım ya kiyamam. ben hala ilac kullaniyorum metpamid kullansaydin keske
Decavit le magnezyum kullanıyorum cnmbebek gelısır o sıkıntı deılde bu kadar kusman senı gucsuz bırakır ılac felan kullanmıomusun
insallah canimAllah a emanet Bebeklerimiz inşallah hepsi sağlıkla gelecek dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?