2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Köpeği yollaman iyi olmuş ya Cidden evde zor Hayvancıklar da sıkılıyolar zaten.

Anladım canım Eşin gececi olarak çalışıyo heralde, tabi oyleyse düzenı oturtmak zor Gerçi bebek olunca sen de hem gündüzcü hem gececi olacaksın:) Allah yardımcın olsun tatlım :)

amin cumlemızın ınsallah valla hıc ısım olmaz sımdıden dıom esıme gecelerı sen bakcan dıe benden ıyı bakar o konuda emınım bidee süt olaydı emzırme sıkıntısıda kalmazdı

çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. 16. haftada 4'lü test yapılacakmış. karnınızın alt bölgesinde hafif seyirmeler oluyor mu.. kelebek kanat çırpması gibi. bebek hareketleri mi acaba:)
EVET CNMM TA KENDİSİ BİRDE TIK TIK ELİNİ KOY ATIYOR BEN ONU 2 ALIKKENDEN BERİ HİSSEDİYORUM :)

canım çok güzel düşünüyorsun aynen öyle git gez toz kafanı dağıt hepimizin kafasından neler geçiyor ama rahat olmamız lazım senin dediğin gibi mantılı düşünmemiz gerekli

Allah a emanet Bebeklerimiz inşallah hepsi sağlıkla gelecek dünyaya

amin cumlemızın ınsallah valla hıc ısım olmaz sımdıden dıom esıme gecelerı sen bakcan dıe benden ıyı bakar o konuda emınım bidee süt olaydı emzırme sıkıntısıda kalmazdı

Allah kolaylık versin elifcim. Süt olayında da Allah iyiliğini versin diyorum.

Ayyy inşallah canım bende cuma gidiyorum erkek gibi demişti koza donmusmidir. Acep :)
İnşallah dönmüştür canım bugün rüyamda Dr gidiyorum erkek diyor ben bakıyorum nasıl erkek bak kuşu var minnacik diyorum acayip bi ruyaydi hakkımızda hayırlısı olsun

Evet elifcim peynir zeytin yedim onuda cikardim nası gelişicek bebek anlamıyorum ya
Canım benim de devam ediyor,hatta doktorum vitamin hapı bile vermedi diğer ay geldiğinde vericem dedi..yiyemiyorum bebek nasıl besleniyor dedim,bebek eger anneden almayısa naparsan yap ne yersen ye almaz dedi,ama anneden besinleri çok güzel alan bebekse yemesen de almaz dedi,depolarınız dolu merak etme diyor,ondan sonrabiraz rahatladım çok iyi bi doktor çünkü ne dese güveniyorum..
Benim arkadasım ilk üç ayında 20 kilo kalan aylarda 19 kilo daha aldu ve nasıl güzel beslendiğine şahit olmuştum bebeği 3 kilo doğdu beslense onun bebeği tosuncuj olurdu onu düşünüp teselli oluyorum :)

Sende benim gibi canım bo oğlum var doktor buna da erkek gibi dedi eşime dedim artık oğluma takarim:) tokalari
Aynen canım banda iki hafta once %60 erkek gibi ama değişebilir dedi bakalım iki gün sonra belli olacak bende çok hevesleniyorum kız çocuğu giydirmesi bi başka güzel erkekler klasik artık süsleme gibi bi şansımız yok bakalım nasibimizde hangisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…