- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
Kimi ilkini kimi diğerini kullandıgında karmasa yasıyolarmışbenim iki oglum var iki isimli ikisi de. ikisini bir kullanıyorum. okulda ilk ismini kullaniyorlar. ben de guclu olur iki isim duydum. kiz olsa evlenince kendi soyadini da lullanilir diye tek koyacaktim.
Bade de çok güzelNefes ismini bende çok seviyorum ama kararsiz kaldim bide bade su iki isim
bı gelsın sag saglım opucukten once poposuna şaplak atcamSağlıkla gelsinler inşallah da bol bol sevicez o zaman.
Canım benim de devam ediyor,hatta doktorum vitamin hapı bile vermedi diğer ay geldiğinde vericem dedi..yiyemiyorum bebek nasıl besleniyor dedim,bebek eger anneden almayısa naparsan yap ne yersen ye almaz dedi,ama anneden besinleri çok güzel alan bebekse yemesen de almaz dedi,depolarınız dolu merak etme diyor,ondan sonrabiraz rahatladım çok iyi bi doktor çünkü ne dese güveniyorum..
Benim arkadasım ilk üç ayında 20 kilo kalan aylarda 19 kilo daha aldu ve nasıl güzel beslendiğine şahit olmuştum bebeği 3 kilo doğdu beslense onun bebeği tosuncuj olurdu onu düşünüp teselli oluyorum :)
acaba onlarmı bulantı yapıo kı cunku 15 hafta olmus geçmesı lazımdı sımdıye kadarDecavit le magnezyum kullanıyorum cnm
Canım benim de devam ediyor,hatta doktorum vitamin hapı bile vermedi diğer ay geldiğinde vericem dedi..yiyemiyorum bebek nasıl besleniyor dedim,bebek eger anneden almayısa naparsan yap ne yersen ye almaz dedi,ama anneden besinleri çok güzel alan bebekse yemesen de almaz dedi,depolarınız dolu merak etme diyor,ondan sonrabiraz rahatladım çok iyi bi doktor çünkü ne dese güveniyorum..
Benim arkadasım ilk üç ayında 20 kilo kalan aylarda 19 kilo daha aldu ve nasıl güzel beslendiğine şahit olmuştum bebeği 3 kilo doğdu beslense onun bebeği tosuncuj olurdu onu düşünüp teselli oluyorum :)
Eme dur ve metpamid kullandm hiç bi işe yaramadı bende daha çok kusturdu diyebilirim. Sen ne kullanıyorsun?canim inşallah duzelir ilaç killansana ben hala kullaniyorum
acaba onlarmı bulantı yapıo kı cunku 15 hafta olmus geçmesı lazımdı sımdıye kadar
bı gelsın sag saglım opucukten once poposuna şaplak atcam
Ben bazen dayanamayıp ağlıyorum psikolojimi çok bozdu benim deAma işte bizde halsiz kalıyoruz sadece meyve yiyorum oda armut ve karpuz sürekli bulantı hali çok kötü pskolojik olarakta etkileniyorum normal halimi özledim eski gunlerimi ozledim eşime yemek yapmayı özledim vs vs :/
Evet insan o durumda oluyo ama biyerden sonra Allahım yardım etsin bize bulantilar def olsun gitsin artıkBen bazen dayanamayıp ağlıyorum psikolojimi çok bozdu benim de
Kızlar eskşehirden benden başka kimse yok heralde
inşallah bırakınca duzelırsın canım yoksa bu sekılde hamılelık gecmez ya :SMagnezyuma yeni başladım ama decavite ara vereyim iki gün bakalım nolcak. Sürekli bulantı halindeyim bıktım bu durumdan
Ben hiç ilaç kullanmıyorum elifcim ama tam gaz devam ediyor,her ay biticek diye teselli ediyorlar,züğürt tesellisi ben kabullendim bitmicek galibaacaba onlarmı bulantı yapıo kı cunku 15 hafta olmus geçmesı lazımdı sımdıye kadar
yok canım o fılmlerde oluyo normal dogumda cocugu bas aşşa cevırıyolar hafif sirkelıyolar aglayana kadar aglamazsa sırtına hafıf vuruyolarDoğunca şaplak atmıyorlar mıydı zaten.
Pardon +10 yazıcaktım:) 30 aldı toplamda tanker gibiydiToplamda 39 kilo mu aldı yani!
cevre deısmeye calıssan canım benımde ılk gebelıgımde olmustu oyle uzun surmustu sonra sehır dısından kuzenım geldı onunla gezmeye denıze felan gıtmeye basladık kafam dagıldı sureklı evın ıcınde sureklı kusa kusa pıskolojık olmus benımkıBen hiç ilaç kullanmıyorum elifcim ama tam gaz devam ediyor,her ay biticek diye teselli ediyorlar,züğürt tesellisi ben kabullendim bitmicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?