2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim iki oglum var iki isimli ikisi de. ikisini bir kullanıyorum. okulda ilk ismini kullaniyorlar. ben de guclu olur iki isim duydum. kiz olsa evlenince kendi soyadini da lullanilir diye tek koyacaktim.
Kimi ilkini kimi diğerini kullandıgında karmasa yasıyolarmış

Ama işte bizde halsiz kalıyoruz sadece meyve yiyorum oda armut ve karpuz sürekli bulantı hali çok kötü pskolojik olarakta etkileniyorum normal halimi özledim eski gunlerimi ozledim eşime yemek yapmayı özledim vs vs :/

kızlar decevit çok büyük olduğu için yutma sıkıntısı çekiyordum doktoruma sordum kırıp çebilirsin dedi şimdi kırıp içiyorum aranızda kırıp içen varmı sakıncası yoktur dimi yaa

Toplamda 39 kilo mu aldı yani!

merhabalar, ben de daha bebişimin cinsiyetini öğrenemedim.
en son 4 haziranda gitmiştim, dr 1 ay sonra gel dedi. bu hafta 15. haftam ama 16 yı beklesem mi sizce?

Ben hiç ilaç kullanmıyorum elifcim ama tam gaz devam ediyor,her ay biticek diye teselli ediyorlar,züğürt tesellisi ben kabullendim bitmicek galiba
cevre deısmeye calıssan canım benımde ılk gebelıgımde olmustu oyle uzun surmustu sonra sehır dısından kuzenım geldı onunla gezmeye denıze felan gıtmeye basladık kafam dagıldı sureklı evın ıcınde sureklı kusa kusa pıskolojık olmus benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…