inşallah bırakınca duzelırsın canım yoksa bu sekılde hamılelık gecmez ya :S
benım bulantılarım gectı canım cok sukur sadece cok acıktıgım zaman oluyo ama cıkarmıyorum cok sukur oyle kıvrandırcak sancım felanda olmuyo deli dana gıbı gezıyorumGeçmiyor zaten hiç böyle tahmin etmiyodum inanirmisin dün akşam çok fena dondurma aserdim yedim gece bulantıdan uyuyamadim gittim cikardim bidaha da yemem yani.. senin nasıl gidiyo iyimisin?
benım bulantılarım gectı canım cok sukur sadece cok acıktıgım zaman oluyo ama cıkarmıyorum cok sukur oyle kıvrandırcak sancım felanda olmuyo deli dana gıbı gezıyorum
yok canım o fılmlerde oluyo normal dogumda cocugu bas aşşa cevırıyolar hafif sirkelıyolar aglayana kadar aglamazsa sırtına hafıf vuruyolar
Ben de öyle düşündüm annemlerin yanına geldik gecer herhalde dedim ama,burda inanılmaz arttı hatta bir haftada iki kilo daha verdimcevre deısmeye calıssan canım benımde ılk gebelıgımde olmustu oyle uzun surmustu sonra sehır dısından kuzenım geldı onunla gezmeye denıze felan gıtmeye basladık kafam dagıldı sureklı evın ıcınde sureklı kusa kusa pıskolojık olmus benımkı
Maşallah sanabenım bulantılarım gectı canım cok sukur sadece cok acıktıgım zaman oluyo ama cıkarmıyorum cok sukur oyle kıvrandırcak sancım felanda olmuyo deli dana gıbı gezıyorum
Ben artık geçmeyeceğini düşünüyorum,midem bomboş olana kadar çıkarıyorum yedimlerimi..inşallah geçer,kilo verdin mi canım sen de?
ınsallah sende en kısa zamanda atlatırsın canımMaşallah Allah nazardan korusun seni imrendimm:)
Pardon +10 yazıcaktım:) 30 aldı toplamda tanker gibiydi
normal dogum o konuda guzel kız dogurup anında ayaga kalkıon odaya gecınce soyup atarımÇok film izlemişim demek ki.
O zaman sen doğuma girerken de doğunca şaplak atmak istiyorum diye.
evin ıcınden uzaklasmaya temız havaya cıkmaya calıs canım yada pıknık yap işe yarıyo bulantı donemınde ben yıyebılmıstım rahat yemekBen de öyle düşündüm annemlerin yanına geldik gecer herhalde dedim ama,burda inanılmaz arttı hatta bir haftada iki kilo daha verdim
cok kolay canim ben daha 22 yasinda yaptim yani ama bende sütü iyice kaynamaya gelip altini kapatip ilimasini bekle öyle cal öyle daha güzel tutuyor. yogurduda sütle karistira karistira yedir valla cok güzel oluyorCanım ben de hıc mayalamadım ama zor bıse gıbı gozukmuyo Sütün sıcaklıgını tutturduk mu ıs tamam :) Kısa zamanda ben de ogrenmek ıstıyorum.
Aynen oyle mide bulantılarım var diye tost pizza yedi sürekli :) inşallah onları sağlıkla kucagımıza alıp koklayalım kilolar da gider inş :)Arkadaşın bebek bahanesi ile biraz kendini yemeğe vurmuş galiba.
İnşallah bizim aldığımız kilolar sadece bebek için olur. Doğumdan sonra da hemen veririz.
bende kırıp içiyorum ne sakıncası olucak cnm panik yapma ne de olsa aynı yere gidiyor.:)kızlar decevit çok büyük olduğu için yutma sıkıntısı çekiyordum doktoruma sordum kırıp çebilirsin dedi şimdi kırıp içiyorum aranızda kırıp içen varmı sakıncası yoktur dimi yaa
Temiz hava iyi geliyor canım kesinlikle haklısınevin ıcınden uzaklasmaya temız havaya cıkmaya calıs canım yada pıknık yap işe yarıyo bulantı donemınde ben yıyebılmıstım rahat yemek
Kızlar benim bulantilarim hiç azalmio kahvaltı yapmayı özledim
Sen benden öndesin canım inşallah öğrenirsin artık :)
sağol canım demek sende kırıyosunbende kırıp içiyorum ne sakıncası olucak cnm panik yapma ne de olsa aynı yere gidiyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?