2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cok kolay canim ben daha 22 yasinda yaptim yani ama bende sütü iyice kaynamaya gelip altini kapatip ilimasini bekle öyle cal öyle daha güzel tutuyor. yogurduda sütle karistira karistira yedir valla cok güzel oluyor

Bi iki kere annemle beraber yaparım Tek basıma deneyıp koca sütü heba etme riski almam :))

Merahalar annişler nasılsınız benim bir sorum olucak size ben dün ve bugun ishalim ama karın ağrım ve bulantım yok ve sürekli tuvaletede gitmiyorum öyle yarın için devlet has. dr. randevu aldım aslında ama manik yapıcak bir durum varmıdır sizce sormak istedim size...

sağol canım demek sende kırıyosun ilaçları kırmak sakıncalı deniyor ya ondan bi acaba vardı aklımda doktor içebilirsin dedi gerçi işte panik olucam yaa
İlaç kırıldığı zaman daha çabuk kana karışıyor,bu ilacın türüne göre değişiyor tabi..yine de doktorunuza sorun kızlar bazı ilaçların yavaş yavaş kana geçmesi gerekiyor

ben hıc kullanmadım bılmıyorum da Burda arkadasların bahsettıgı bı bulantı hapı vardı Onu kullanmıyor musun cnm?
Bilmiorum ki hangi hap o ben Eme dur ve metpamid kullandım ama bende daha çok arttırdı decaviti iki gün icmicem bakiyim belki oda artirio olabilir bulantilarimi

Cnm benn en başından beri ishalim panik yapma bence sürekli gitmiyosan VC ye

İlaç kırıldığı zaman daha çabuk kana karışıyor,bu ilacın türüne göre değişiyor tabi..yine de doktorunuza sorun kızlar bazı ilaçların yavaş yavaş kana geçmesi gerekiyor
canım ben sordum kırabilirsin dedi iki kere boğazımda kaldı yutarken ama işte dediğin gibi yinede panik oluyorum sakıncası olur mu diye

Cnm benn en başından beri ishalim panik yapma bence sürekli gitmiyosan VC ye
sağol tatlım yok gitmiyorum hafta sonu denize girdim birde sürekli klimalı yerde oturuyorum sanırım biraz ayaklardan üşüttüm bakalım diğer haftalarda bizi neler bekliyor...

Kizlar 4-5 gundur fena halde belim agriyo. Son zamanlarda iyice yogunlasti. Fitik baslangici vardı ama bugune kadar hic agrisini hissetmemistim. Acaba fitik mi ilerledi yoksa hamilelikten kaynaklanan gecici bi durum mu? Fikri olan yada ayni seyi yasayan var mi?

sağol tatlım yok gitmiyorum hafta sonu denize girdim birde sürekli klimalı yerde oturuyorum sanırım biraz ayaklardan üşüttüm bakalım diğer haftalarda bizi neler bekliyor...
Klimanın etkisi dir ama devam ederse git doktora yine ben doktoruma sordum korkmana gerek yokk dedi normal dedi..

Cnm bel ağrısı bendede var yatamiyorum oturamiyorum bana magnezyum verdi doktor yeni başladım bakalım etkisi olcakmi

bende aynı şeyi yaşadım tatlım işe gidemedim bir hafta rapor aldım dr bana bel fıtığı olabilir dedi ama malesef röntgen ve tomografi de çekilemiyor ilaç kesinlikle içme dedi doktorum bol yürüyüş yap şansın varsa yüzme çok iyi geliyor yani en azından bana çok iyi geldi

Cnm bel ağrısı bendede var yatamiyorum oturamiyorum bana magnezyum verdi doktor yeni başladım bakalım etkisi olcakmi
Canim iyi gelirse beni de bilgilendirebilir misin?
Evet yurudugum zaman azaliyo ama yatip evde is yaptigim zamanlar cok artiyo insallah gecer. Agirlastikca artarsa yandik ya

Canim iyi gelirse beni de bilgilendirebilir misin?

Evet yurudugum zaman azaliyo ama yatip evde is yaptigim zamanlar cok artiyo insallah gecer. Agirlastikca artarsa yandik ya
vallahi ben raporlu olduğum süre de hiçbir şey yapmadım ev işi onlar sonra yapılır sende dinlen yorma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…