tabi çok iyi olur ev yakın zaten güzelyalıda oturuyorum arabayla gider alırımLeylacim sana inciraltinda bir sutcu onerebilirim.ufak bir inek ciftligi var sutunu oradan tazecik alip kullanabilirsin
o nedir canım ilk defa duydum eko kalpla ilgili miCok sukur simdilik hersey cok guzel kocaman olmus 1 hafta onden gidiyor.20.haftada fetal eko çekilecek onda da bir sorun çıkmazsa süper olacak.bu arada bilmeyen arkadaslar icin bütün bebeklere 20.haftada fetal eko çekilmesi gerekiyor
kücücük bi tencere de dene istersen alistirma yapmis olursun
Bilmiorum ki hangi hap o ben Eme dur ve metpamid kullandım ama bende daha çok arttırdı decaviti iki gün icmicem bakiyim belki oda artirio olabilir bulantilarimi
Püf noktasından biri de yoğurdu fazla kullanmamak,çok kullanınca da yutmuyor aynı zamanda sütü soğutuyor sulu sulu oluyor :)
Inciraltinin girisinde marina varya onun karsi tarafindan bahcelerarasi diye yol var biliyorsundu.oradan girip devam et.trafik isiklarini goreceksin.isiklardan 50 metre once saga bahcelerarasi diye tabela var.ordan girip devam et.koy yolu gibi bir yol cicek seralarini goreceksin 1km kadar sonra sagda bayrak asili etrafi kapali bi yer.yaziyor zaten gunluk taze sut diye.ama ben sana saatlerini ogreneyim oyle gittabi çok iyi olur ev yakın zaten güzelyalıda oturuyorum arabayla gider alırım
meltem ben de yeni başladım ilk önce su bardağıyla denedim sonra boy boy kavanozlara geçtim daha iyi oldu bu şekilde
Canım her litreye bir yemek kaşığı..ama dolu dolu olmasın kaşıkE mıktara nasıl karar verıyorsunuz?
Evet canim,internetten bi bak isterseno nedir canım ilk defa duydum eko kalpla ilgili mi
Evet Eme dur kullandım fayda etmedi. Ne mutlu sana cnm valla zor hamileliğin tadıni cikar:)Ewet emedurdu sanirim Bı dene bakalım ınstez zamanda atlatrsın canm Ben bı kere kustum o bıle kotuydu Sız hamılelık basından berı cekıyosunuzAllah yardmcınız olsun.
Siteyi açamadım ben adres yanlış olabilir mi?Kizlar , www.kuzuyu.com diye bir siteden normal doğumları izledim
Allahım hayirlisiyla doğuralım mucize tamamıyla
Suda dogum normal dogum , 3 uz doğuran var normal dogumla
Ayyyyy çok etkilendim
Sezeryandan mı normal mı diyordum sanırım normal ayy nasil olacak bilmiyorum
Ki ben nefes egitimleri , yasam koclugu egitimleri almıştım .
Evet benim de 2 defa oldu 11. Haftada ve 14. Haftada progestan verdi Dr ve 3 günde gecti ama 10 gunluk bir ilaç tedavisi uyguladık korkacak birşeyi yok benim ilk bebek senin ?Kızlar kahverengi lekelenmiş olan var mi?
KuzutvSiteyi açamadım ben adres yanlış olabilir mi?
kuzutvSiteyi açamadım ben adres yanlış olabilir mi?
canım geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur benimde arkadaşımın kızı su çiçeği olmuş açıkça söyledim bir süre görüşmeyelim diye annem benim geçirdiğimi söylüyor ama yinede dikkat etmemiz gerekiyor bende doktorumdan detaylı bilgi alıcam bu konularla ilgili 6 yaşında bir oğlum var inşallah bu süreci sorunsuz atlatırız hepimiz tekrar geçmiş olsun Allah senide yavrunuda korusunKızlarrr ben bugun misafirliğe gittim kucuk çocuk vardı cocuga bir iki defa dokundum ve su çiçeğiymiş çocuk sonradan öğrendim ne yapmam lazım ya
Teşekkür ederim canım hemen bakıyorum çok merak ettim:)Kuzutv
kuzutv
Bu haftalarda normal bebeği taşımak icin karın kasları geriliyor birde topuklu ayakkabı giyme , internetten araştır , benimde oluyorKizlar 4-5 gundur fena halde belim agriyo. Son zamanlarda iyice yogunlasti. Fitik baslangici vardı ama bugune kadar hic agrisini hissetmemistim. Acaba fitik mi ilerledi yoksa hamilelikten kaynaklanan gecici bi durum mu? Fikri olan yada ayni seyi yasayan var mi?
tamam canım birde oranın tel nosunu da varsa versene taze süt sıkıntısı çekmeden her zaman alınırInciraltinin girisinde marina varya onun karsi tarafindan bahcelerarasi diye yol var biliyorsundu.oradan girip devam et.trafik isiklarini goreceksin.isiklardan 50 metre once saga bahcelerarasi diye tabela var.ordan girip devam et.koy yolu gibi bir yol cicek seralarini goreceksin 1km kadar sonra sagda bayrak asili etrafi kapali bi yer.yaziyor zaten gunluk taze sut diye.ama ben sana saatlerini ogreneyim oyle git
Amin cnm amin Rabbim hepimizinkini korusun....soylemekle çok iyi yapmışsın çünkü ciddi bir durum herkesten önemli şuan senin evladın test yaptırdım bağışıklık durumuna bakacaklar ama annem şimdi aradı iyice dusunmuş benden 8 yaş büyük ablam var onunla konuşmuşlar emin oldu ben su çiçeği geçirmemişim ve durum daha riskli iştecanım geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur benimde arkadaşımın kızı su çiçeği olmuş açıkça söyledim bir süre görüşmeyelim diye annem benim geçirdiğimi söylüyor ama yinede dikkat etmemiz gerekiyor bende doktorumdan detaylı bilgi alıcam bu konularla ilgili 6 yaşında bir oğlum var inşallah bu süreci sorunsuz atlatırız hepimiz tekrar geçmiş olsun Allah senide yavrunuda korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?