- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Canım her litreye bir yemek kaşığı..ama dolu dolu olmasın kaşık
parmagini degdircen yakmiycak elini direk öyle yapip cekebilirsin ocaktan ve calabilirsin. ama bence sütü kaynatip yine parmagini yakmayacak sicakliga geldigindede yapabilirsin sen bilirsin bakalim güzel olacak eminim bide kalin battaniye falan hazirla caldiktan sonra hava almayan kapakli bisi olsun sikicada kapat battaniyeylekendıne güven ve tek basına basar dıyosun :)) evet aslında bı yarım lıtrede deneyebılırım Kaç dk kaynatıyosun sütü canım (Pastorıze degıl ciğ süt oldugunu düşün)
parmagini degdircen yakmiycak elini direk öyle yapip cekebilirsin ocaktan ve calabilirsin. ama bence sütü kaynatip yine parmagini yakmayacak sicakliga geldigindede yapabilirsin sen bilirsin bakalim güzel olacak eminim bide kalin battaniye falan hazirla caldiktan sonra hava almayan kapakli bisi olsun sikicada kapat battaniyeyle
evet bende o sekilde daha güzel oldugunu düsünüyorum bakalim insallah iyi olacak canim haber ver bizede nasil oldu diye =)Benım annem senn ıkıncı dediğin gıbı yapar canım Iyıce kaynatr, ılımasını bekler, parmak testı yapar ve mayalar, kalın ortulere sarar. Hadı bakalım heyecanlandm sımdı Yapayım da sıze haber vereyım :)
evet bende o sekilde daha güzel oldugunu düsünüyorum bakalim insallah iyi olacak canim haber ver bizede nasil oldu diye =)
canım bu arada aynı arkadaşım kendininde geçirip geçirmediğini bilmiyor annesi hatırlamıyormuş 3. bebeğine 8 aylık hamileyken iki oğluda su çiçeği dökmüş ona ve bebeğe bir şey olmamış inşallah bir sorun olmaz kalbini ferah tut canımAmin cnm amin Rabbim hepimizinkini korusun....soylemekle çok iyi yapmışsın çünkü ciddi bir durum herkesten önemli şuan senin evladın test yaptırdım bağışıklık durumuna bakacaklar ama annem şimdi aradı iyice dusunmuş benden 8 yaş büyük ablam var onunla konuşmuşlar emin oldu ben su çiçeği geçirmemişim ve durum daha riskli işte
Pastorize olmayan çiğ süt kaynatılmadan olmaz sakın öyle yapma,mikrop bakteri dolu çiğ sütlerBenım annem senn ıkıncı dediğin gıbı yapar canım Iyıce kaynatr, ılımasını bekler, parmak testı yapar ve mayalar, kalın ortulere sarar. Hadı bakalım heyecanlandm sımdı Yapayım da sıze haber vereyım :)
kağıt alırız derken? bende yaptırmicam ama tetanoz olucam mecbur iğneden korksamda çünki doğum sırasında herhangi bir enfeksiyon olmamak içinkızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
Benim tetenoz aşısı 20.haftada yapılıcak sağlık ocağı 13 temmuzda gel dedi 24.Haftada mi yapılıo ki?kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
Kızlar bugün ki buluşma hatıramız .. Fakat bebiş müsait değilmiş doktorumuz oyle dedi. Yine cinsiyetimizi öğrenemedik .. Sizce ... Bizim meleğimizin cinsiyeti nedir
Tamam canim ne zaman gideriz bilmiyorum telefon numaralarini alirim,saatleri oluyor herhalde bosuna gitmemis olursunuz ama esinle falan git tenha bir bolge bide erkek cok oluyor orda rahatsiz olmatamam canım birde oranın tel nosunu da varsa versene taze süt sıkıntısı çekmeden her zaman alınır
kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
cig sut oncd ince bir tulbentten gecirilmeli,sagilirken ruzgardan falan bisey dusebilir.ondan sonra iyice kaynatilmali boylece hayvanlardan insanlara gecen hastaliklari engellemis oluruzPastorize olmayan çiğ süt kaynatılmadan olmaz sakın öyle yapma,mikrop bakteri dolu çiğ sütler
Kızlar bugün ki buluşma hatıramız .. Fakat bebiş müsait değilmiş doktorumuz oyle dedi. Yine cinsiyetimizi öğrenemedik .. Sizce ... Bizim meleğimizin cinsiyeti nedir
Aaaaaa yine mi gostermedi,tam dayaklik seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?