2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hadi ya Cmt gıttıgımde benmkı de gostermeyebılır o zaman, cunku sennle gunumuz aynı çıkolata yıycem, inşallah gosterır ya Öğrenmeyı cok ıstıyorum.

sırf özellikle gittim kontrol zamanım değildi ama kısmet işte. Nazlı yavrum benim

l
kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
seker ne zaman yapılıyordu unuttum. ben her gebelikte yaptirdim canim sorun yasamadim yine yaptiracagim dr m derse. tetanoz yaptirmam sanırım

sen annesin canım kötü bişey olsa içine doğardı zaten herşey iyi demek ki

benim azaldi metpamidi 3 ten 2 ye indirdim

Doktor hiç dürtmedi mi ya kıpırdasın dıye :) Bazı doktorlar kıpırdsın dıe ultrason aletıyle azıcık ıtıklıyolarmıs :)

yaptı tabi ama göremedi sanırım.. erkek olsa kesin gösterir di .galiba kız .. Hareket etmedi fazla.Uyuyordu sanırım..2 hafta sonra tekrar gidicem.

Kızlarrrr slm bebeğe alışverişe başladınız mı?Ben sadece dün iki tane zıbın aldım. Hani derler ya çocugun cinsiyetini ögrenince don kilo alın Donanır diyee...:) Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ERKen mi yoksa, başlamalı mı?

Bazi arkadaslar seker testi yaptirmak istemiolar sanirim. Bn de cikmisti oglumda seker. Diyet yapmistim doguma kadar. Bence ailede varsa mutlaka yaptirin kizlar. Ailede varsa cikma olasiligi yuksek oluyor cunku. Allh korusun bebegi etkilemesin varsa

ben alti ay yedi ay olunca yapacsgim canım canım hayirli olsun zibinlar:)

yaptı tabi ama göremedi sanırım.. erkek olsa kesin gösterir di .galiba kız .. Hareket etmedi fazla.Uyuyordu sanırım..2 hafta sonra tekrar gidicem.

Neyse bakalım hayırlısı olsun Senden cok ben uzuldum yalnız, sen goremedıysen benım de gorememe ıhtımalım dogdu sımdı Ben kesın gorucem artık dıye heyecanla cmt.yı beklıyodum da :)

Ben de ikili test için gittiğimde bizimkisi de uyuyordu. Doktorum bir iki dürttü ama bizimki hiç tepki vermeyerek uyumaya devam etti.
niye uyanmıyolarki sanki. Sabah 8.30 da gıdıcem ben de O zaman benımkı de uyanmaz Arabada bangır bangır heavy metal mi dinletsem çocuğa :)

Ben cinsiyeti öğrenmedim daha ama görünce dayanamadım aldım renkli renkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…