- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Hadi yaCmt gıttıgımde benmkı de gostermeyebılır o zaman, cunku sennle gunumuz aynı çıkolata yıycem, inşallah gosterır ya Öğrenmeyı cok ıstıyorum.
Pastorize olmayan çiğ süt kaynatılmadan olmaz sakın öyle yapma,mikrop bakteri dolu çiğ sütler
Aaaaaa yine mi gostermedi,tam dayaklik seninki
seker ne zaman yapılıyordu unuttum. ben her gebelikte yaptirdim canim sorun yasamadim yine yaptiracagim dr m derse. tetanoz yaptirmam sanırımkızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
Benim tetenoz aşısı 20.haftada yapılıcak sağlık ocağı 13 temmuzda gel dedi 24.Haftada mi yapılıo ki?
sen annesin canım kötü bişey olsa içine doğardı zaten herşey iyi demek ki
oyle yapmam lazim,kafama taksamda bisey degismeyecek,Allahtan duygusal birisi degilim hep mantigimla hareket ediyorumda cok etkilenmiyorum,hayatima devam edebiliyorum.islerimi biran once halledeyimde biran once biryerlere gideyim.yanliz kaldikca daha cok kuruyorum.hepiniz iyiki varsiniz
benim azaldi metpamidi 3 ten 2 ye indirdimkızlar çok hızlı ilerliyor herkese yazamıyoruz kusurabakmayın sizlerin bulantı durumu nedir
tamamen geçecek diyorlar ama geçmiyor ağzımın tadı çok kötü oluyor. tükürük salgım artıoyor.
ne zaman geçecek bu durum hele zofran içmesem hastaneliğim
sırf özellikle gittim kontrol zamanım değildi ama kısmet işte. Nazlı yavrum benim
Doktor hiç dürtmedi mi ya kıpırdasın dıye :) Bazı doktorlar kıpırdsın dıe ultrason aletıyle azıcık ıtıklıyolarmıs :)
hadi ya on beş gun sonraya inşallahKızlar bugün ki buluşma hatıramız .. Fakat bebiş müsait değilmiş doktorumuz oyle dedi. Yine cinsiyetimizi öğrenemedik .. Sizce ... Bizim meleğimizin cinsiyeti nedir
Doktor hiç dürtmedi mi ya kıpırdasın dıye :) Bazı doktorlar kıpırdsın dıe ultrason aletıyle azıcık ıtıklıyolarmıs :)
ben alti ay yedi ay olunca yapacsgim canım canım hayirli olsun zibinlar:)Kızlarrrr slm bebeğe alışverişe başladınız mı?Ben sadece dün iki tane zıbın aldım. Hani derler ya çocugun cinsiyetini ögrenince don kilo alın Donanır diyee...:) Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ERKen mi yoksa, başlamalı mı?
yaptı tabi ama göremedi sanırım.. erkek olsa kesin gösterir di .galiba kız .. Hareket etmedi fazla.Uyuyordu sanırım..2 hafta sonra tekrar gidicem.
hic anlamadim resminden neresi bebisintahminin yok mu
Ben de ikili test için gittiğimde bizimkisi de uyuyordu. Doktorum bir iki dürttü ama bizimki hiç tepki vermeyerek uyumaya devam etti.
Kızlarrrr slm bebeğe alışverişe başladınız mı?Ben sadece dün iki tane zıbın aldım. Hani derler ya çocugun cinsiyetini ögrenince don kilo alın Donanır diyee...:) Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ERKen mi yoksa, başlamalı mı?
hic anlamadim resminden neresi bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?