2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Eme dur ve metpamid kullandm hiç bi işe yaramadı bende daha çok kusturdu diyebilirim. Sen ne kullanıyorsun?
bende emedur işe yaramıştı canım hatta ben baya direndim hiç ilaç içmemek için işe gidemedim rapor aldım falan ama devamlı rapor alamayınca mecbur ilaca başladım onu da 1 hafta kullandıktan sonra geçti benim şimdi de acıkınca falan oluyo arada ama çok değil inş seninde geçer bi an önce gerçekten çok zor oluyo

bence de normal dogum egzersizi onemli. ben ilkinde normal basladim nefes bilmefigim icin gereksiz yere aci cektim son anda sezaryen oldum

niye uyanmıyolarki sanki. Sabah 8.30 da gıdıcem ben de O zaman benımkı de uyanmaz Arabada bangır bangır heavy metal mi dinletsem çocuğa :)

Canım ben gittiğimde saat 14 gibiydi. Ne zaman uyuduğunu bilmemize imkan yok ki. İnşallah uyanık olur ve görürsünüz rahat rahat. Ben bir sonrakinde çikolata yemiştim gitmeden. Önümüzdeki randevuda da çikolata yemeyi düşünüyorum.

canım benim de feci agrıyo nasıl hemde sanki kaburgaarımı kırıyolar benim bel fıtıgım yok daha önceden asırı yorulmadıkca belimde agrımazdı sanırım hamilelikten diye doktorada gitmedim ama masaj iyi geliyo tabi yürüyüş de

kızlar decevit çok büyük olduğu için yutma sıkıntısı çekiyordum doktoruma sordum kırıp çebilirsin dedi şimdi kırıp içiyorum aranızda kırıp içen varmı sakıncası yoktur dimi yaa
Bende ayni ilaçtan kullaniyorum ama kiril icmiyorum aynen bnde uutamiyorum.Dr.gidince soylicem değiştirsin sende degistirt ayrıca ben ilaclaein kirilip icilmedigini biliyor.zararli oldugunu çünkü onların kana karismasi için bi süre var sonuçta kirilipta nekadar faydali ki

kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
tatlım ben de konustum ama benim doktorum sart demedi istemezsen yapmayız dedi kuzenim yurt dısında kadın dogum doktoru orada yapılmadıgı için bende yaptırmak istemedim ama kuzenim yine de aklında kalmasın diye bi seker ölcüm aleti aldık tanıdıktan ve aclık ve tokluk sekerimi kendim basitce bi hafta ölctüm bunu bide 24 ve 25. haftada yapıcam doktorumda kabul etti

Bazi arkadaslar seker testi yaptirmak istemiolar sanirim. Bn de cikmisti oglumda seker. Diyet yapmistim doguma kadar. Bence ailede varsa mutlaka yaptirin kizlar. Ailede varsa cikma olasiligi yuksek oluyor cunku. Allh korusun bebegi etkilemesin varsa

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Ailemde şeker hastalığı var. Ablamda hemşire o da yaptırmamı istemiyor. Gebelik döneminde gebelik şekeri çıkması durumunda yapılabilecek şeyler diyet ve egzersiz. Bunlar yetersiz kalırsa insülin kullanımı. En önemli kısmı yediğimiz gıdalara dikkat etmek bence ki sadece gebelik döneminde de değil normal zamanda da yediğimiz gıdalara dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Siz doktorunuza mutlaka danışın. :)

Neyse bakalım hayırlısı olsun Senden cok ben uzuldum yalnız, sen goremedıysen benım de gorememe ıhtımalım dogdu sımdı Ben kesın gorucem artık dıye heyecanla cmt.yı beklıyodum da :)
üzülme canım bebeğin pozisyonuna bağlı belki seninki açar bacakları inş açar daha doğrusu insan çok merak ediyo öğrenince de kızım yada oğlum diye sevmeye başlıyosun daha güzel oluyo

16 da rahatlicaksin emin ol bnm ikiz olduğu halde bn rahatladım

İşe yaradı mı pekı çikkolata sence?

üzülme canım bebeğin pozisyonuna bağlı belki seninki açar bacakları inş açar daha doğrusu insan çok merak ediyo öğrenince de kızım yada oğlum diye sevmeye başlıyosun daha güzel oluyo

Evet ya Boyle ne oldugu belırsız cınsıyetı yok hareketı yok Var mı yok mu bellı degıl :) En azından elımde cınsıyet bılgısı olsun :)

bende kırıp içiyorum ne sakıncası olucak cnm panik yapma ne de olsa aynı yere gidiyor.:)
canım deceviti kırıp içmek sakıncalıymış ben yanlış yazmışım benim vitamin previt positive şimdi eczaneye gittim eczacıya sordum previt kırılıyormuş decavit kırılmazmış doktoruna bir sor istersen

Canim insallah en kisa zamanda gecer o zaman bu agrilarimiz. Cok gecmis olsun sana da. Yatarken bacaklarimin arasina yastik koydugumdada agri azaliyo. Bunu da bi dene

kızlar decevit çok büyük olduğu için yutma sıkıntısı çekiyordum doktoruma sordum kırıp çebilirsin dedi şimdi kırıp içiyorum aranızda kırıp içen varmı sakıncası yoktur dimi yaa
kızlar ben decevit yazmışım tekrar söylüyorum benim vitamin previt positive bu kırılarak içilebiliyormuş decavit kırılmıyormuş bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…