canım ben decevit yazmışım benimki previt eczacıya sordum şimdi decevit kırılmaz dedi previt çeltikli zaten kırılabiliyormuşBende ayni ilaçtan kullaniyorum ama kiril icmiyorum aynen bnde uutamiyorum.Dr.gidince soylicem değiştirsin sende degistirt ayrıca ben ilaclaein kirilip icilmedigini biliyor.zararli oldugunu çünkü onların kana karismasi için bi süre var sonuçta kirilipta nekadar faydali ki
Öyle umuyorum canım. Daha önce yanlış hatırlamıyorsam @folik de yazmıştı.
Bu arada nerelerde acaba? İyidir umarım.
Yatili misafirlerim geldi 2 gündür dinlenemiyorum malesef canim
Evet ya Boyle ne oldugu belırsız cınsıyetı yok hareketı yok Var mı yok mu bellı degıl :) En azından elımde cınsıyet bılgısı olsun :)
bende emedur işe yaramıştı canım hatta ben baya direndim hiç ilaç içmemek için işe gidemedim rapor aldım falan ama devamlı rapor alamayınca mecbur ilaca başladım onu da 1 hafta kullandıktan sonra geçti benim şimdi de acıkınca falan oluyo arada ama çok değil inş seninde geçer bi an önce gerçekten çok zor oluyo
Benim ki de kiz ; kiz dogum senesi ağırlıklı kiz diye duyuyorum cinsiyetlerigerçekten çok nazlı bu bebişler benimkide kapatıyo bacaklarıyla gerçi dr. %90 kız dedi değişmez heralde artık
Sana katılıyorum canım. En azından önce birini bilsek sonra diğeri de gelir hayırlısı ile.
Insallah canim inşallahGeçmiş olsun canım. İnşallah misafirler seni daha çok yormaz da bir an önce normal düzenine döner rahat rahat dinlenirsin inşallah.
Cnm ben izlemeye cesaretim yok sen nasıl izledin:)Www.kuzutv.com
Normal dogum izledim benimki ilk bebek izleyen yada dogum icin nasil yapacagını düşünen var mi
Çok mu aceleciyiz acaba biz de :)
Www.kuzutv.com
Normal dogum izledim benimki ilk bebek izleyen yada dogum icin nasil yapacagını düşünen var mi
Cnm ben izlemeye cesaretim yok sen nasıl izledin:)
seyirmeleri o kadar hissetmiyorum ama sanki kalbim karnımın altında atıyormuş gibi oluyor.EVET CNMM TA KENDİSİ BİRDE TIK TIK ELİNİ KOY ATIYOR BEN ONU 2 ALIKKENDEN BERİ HİSSEDİYORUM :)
Kızlarrrr slm bebeğe alışverişe başladınız mı?Ben sadece dün iki tane zıbın aldım. Hani derler ya çocugun cinsiyetini ögrenince don kilo alın Donanır diyee...:) Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ERKen mi yoksa, başlamalı mı?
Kızlar birşey sormak istiyorum. Şu an 14 haftalığız, benim doktorum folik asiti geçen hafta bıraktırdı başkada hiçbir ilaç vermedi. Multivitamin önermiyorum dedi. sağlık ocağında decavit verdiler ücretsizmiş bunu içmelisin dedi doktor. Ama kadın doğumcum kesinlikle gerek yok diyor. Başkada hiç bir hap vermedi ne demir ne bişey... taki 20. haftaya kadar
kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış
tamam canım çok sağolTamam canim ne zaman gideriz bilmiyorum telefon numaralarini alirim,saatleri oluyor herhalde bosuna gitmemis olursunuz ama esinle falan git tenha bir bolge bide erkek cok oluyor orda rahatsiz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?