2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım ben decevit yazmışım benimki previt eczacıya sordum şimdi decevit kırılmaz dedi previt çeltikli zaten kırılabiliyormuş

Evet cnm bende emeduru içer İçmez lavodaydim oyuzden fazla icmedim onu iyi seninki geçmiş darısı başıma

Kızlar birşey sormak istiyorum. Şu an 14 haftalığız, benim doktorum folik asiti geçen hafta bıraktırdı başkada hiçbir ilaç vermedi. Multivitamin önermiyorum dedi. sağlık ocağında decavit verdiler ücretsizmiş bunu içmelisin dedi doktor. Ama kadın doğumcum kesinlikle gerek yok diyor. Başkada hiç bir hap vermedi ne demir ne bişey... taki 20. haftaya kadar.

Son düzenleme:

Ben erkek olduğunu öğrendiğimde 2 tane zıbın aldım canım onun dışında annem hollandadaydı o gelirken orda hem ucuz hem kaliteli diye doldurmuş (ilk torunu) battaniyeler eldivenler şapkalar takımlar dolu :) daha hollandadan kuzenin oğlu oldu şimdi 7 aylık gelirken nerdeyse hiç giyilmemiş yada az kullanılmış eşyaları gelecek 3 büyük torba daha gelecek
Bende yün almıştım el yapımı bi yeleği birde battaniyesi olsun diye örüyorum

Benim doktorum 12. haftanın bitmesine bir iki gün kala folik asiti bıraktırıp vitamine başlattı. Kan yada demir için henüz birşey vermedi.
Bu doktorların bir standartı yok anlaşılan.

kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınz ben istemiyorm ama dr.şart diyor aksi takdirde kağıt alırız dedi birde ana sağlık ocağı arıyor tetanoz aşısı 24.haftada yapılacakmış

Bana da sağlık ocağında 20. haftada dediler tetanoz aşısını. daha erken olduğundan pek araştırmadım, yaptırmasam nolur .. şeker yüklemesi de aynı şekilde kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…