2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim doktorum 12. haftanın bitmesine bir iki gün kala folik asiti bıraktırıp vitamine başlattı. Kan yada demir için henüz birşey vermedi.
Bu doktorların bir standartı yok anlaşılan.

ben bugün sordum doktora kan değerleri iyi ise 5.aydan sonra veriyoruz kan demir hapı dedi.

Maşallah ne güzel canım annemde battaniye oruyo bebisime. bende zibin tulum aldım oglusuma :) en heves ettiğim şeyde doğuma yakın onları elimde sabun tozuyla yıkayıp ütülemek minnacikk şeyler çok sirin:)

Benim doktorum 12. haftanın bitmesine bir iki gün kala folik asiti bıraktırıp vitamine başlattı. Kan yada demir için henüz birşey vermedi.
aynen bir standartı yok sanırım. vitamin yerine normal gıdalardan almam gerekiyormuş yemeye çalış diyor. ama hiç hiç yiyemezsen o zaman kullan dedi bende kullanmak yerine yemeğe çalışıyorum. hap kullanmamak benim işime gelir

Kızlar şimdi tvde doktor söyledi göğüs çatlaklari için gülsuyu ve Hindistan cevizi karıştırın sürün dedi. Benim henüz çatlama olmadı olursa denicem

ben bugün sordum doktora kan değerleri iyi ise 5.aydan sonra veriyoruz kan demir hapı dedi.
aynen 20. haftada başlatacağım dedi benimki de.. Başka doktorada gitmiştim hemen elevit'i verdi mutlaka kullan dedi. İyice kafam karışacak Bende kendimi teslim ettim doktoruma o ne derse onu uygulayacağım. her doktor farklı düşünüyor.

bende günde bir tane decavit alıyorum hiç yoktan iyidir.

Maşallah ne güzel canım annemde battaniye oruyo bebisime. bende zibin tulum aldım oglusuma :) en heves ettiğim şeyde doğuma yakın onları elimde sabun tozuyla yıkayıp ütülemek minnacikk şeyler çok sirin:)

Onu yaptık canım birikmesin diye benim ütüm o kadar ağır ki son aylarda onu yapabileceğimi sanmıoyrum zaten bebiş için olan sıvı çamaşır detarjanı ile yıkadık ütüledik hurçlara kaldırdık annem doğum zamanı bir daha yıkar ütüleriz tam temiz olur dedi benim en heves ettiğim şey odanın tozunu almak bebek eşyalarını tek tek yerleştirip doğum çantasını hazırlamak

Ohhh ne güzel sen şanslıymışsın canım...:) Ellerine saglık... İnş. saglıcakla kucagımza almak nasip olur..

Evet cnm bende oda takımı bakıyorum bi an once hazır olsun istiyorum herseyi ama 7.ci ayda al dio herkes

Kızlar şimdi tvde doktor söyledi göğüs çatlaklari için gülsuyu ve Hindistan cevizi karıştırın sürün dedi. Benim henüz çatlama olmadı olursa denicem
Komşumda izlemis yazip bana fotosunu atmis canim bende deneyeceğim gogsumdeki catlaklara insallah iyi gelir emzirirken bile surulebiliyormus.

Eklentiler

• 20150623_175204.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 78
Eb
Evet benim de 2 defa oldu 11. Haftada ve 14. Haftada progestan verdi Dr ve 3 günde gecti ama 10 gunluk bir ilaç tedavisi uyguladık korkacak birşeyi yok benim ilk bebek senin ?
Evet canım ilk gebeligim doktor lekelenme olunca iğne veriyor.Yalnız bende sık oluyor ve korkuyorum.Doktor plesanta rahime yakın oldugu icin diyor ama.O dönemde sen ne yaptın sürekli yattin mi?

Kizlaarrrr bugun oglusumu gordummmm biz 17 +4 olmusuzzzzz masallah supanallah ama hesaba gore benim dogum ki zaten sezeryan olcak normal dogum 27 kasim gorunuyor ultrosana gore bennimzami degistirimmi sizce ?

benim de vitamin ,balık yağı hapı, kan damlası,demir hapı bu dört ilacı hamilelik sürecinde kullanacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…