Teşekkür ederim canım.Plesanta rahime yakın dedi doktor hep evdeyim genelde yatiyorumCanım bendede olmuştu açık kahverengi dr. gittim hiç bir şeyin yok dedi... Akıntılar normal demişti... Kanama olmadığı sürece... endişelenme bence tatlım...
Zor canm bnm gerçekten biliyorum inan ilk defa dün akşam karnım doydu ve bulantisiz bir yemek yaptım yedim ben sabah akşam kusuyodum sürekli dayanmaya çalış sabret canm allah yardimcin olsunhiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum allahım tek istediğim bir an önce son bulması
Kizlaarrrr bugun oglusumu gordummmm biz 17 +4 olmusuzzzzz masallah supanallah ama hesaba gore benim dogum ki zaten sezeryan olcak normal dogum 27 kasim gorunuyor ultrosana gore bennimzami degistirimmi sizce ?
İnş artık ya :) Sen nasıl oldun canım? Sabah sordum bı ıletıde ama arada kaynadı heralde.
bence de canim hem gore göre yeni fikirler gelişiyor. daha iyi daha guzel seyler bulunuyor erken olunca pisman olunabiliyorEvet cnm bende oda takımı bakıyorum bi an once hazır olsun istiyorum herseyi ama 7.ci ayda al dio herkes
hayri gozlulcugil verdi zahidedeKomşumda izlemis yazip bana fotosunu atmis canim bende deneyeceğim gogsumdeki catlaklara insallah iyi gelir emzirirken bile surulebiliyormus.
bende cok degil biraz bel ağrım var benimCanlar selam valla pek bir aktifsiniz hiziniza yetişilmiyorbulantilardan sonra gaz problemi başladı mı sizdede bende şu an bizim apartmanın doğalgaz ihtiyacını karşılayacak kadar gaz var sanırım
canim son adet tarihin kaç bana da 27 kasim dedi usg ye göre. benim sat 27 Şubat. cinsiyet ne ilk ne zaman dedi cinsiyetiKizlaarrrr bugun oglusumu gordummmm biz 17 +4 olmusuzzzzz masallah supanallah ama hesaba gore benim dogum ki zaten sezeryan olcak normal dogum 27 kasim gorunuyor ultrosana gore bennimzami degistirimmi sizce ?
ay bende bayiliyorum utulemeye yerlestirmeye. cok zevkli gercektenMaşallah ne güzel canım annemde battaniye oruyo bebisime. bende zibin tulum aldım oglusuma :) en heves ettiğim şeyde doğuma yakın onları elimde sabun tozuyla yıkayıp ütülemek minnacikk şeyler çok sirin:)
mayonu hemen değiştir ıslak olmasın enfeksiyon olabilirAnneler bir şey daha sorucagım size, Denize girmenin bir sakıncı olur mu ?
Orası öyle cnm ben biraz sabirsizlaniyorum :)bence de canim hem gore göre yeni fikirler gelişiyor. daha iyi daha guzel seyler bulunuyor erken olunca pisman olunabiliyor
ben hala apicobal ve folbiol kullaniyorum bakalim persembe ne verecek dr ? her dr nin bakışı farklı galibaKızlar birşey sormak istiyorum. Şu an 14 haftalığız, benim doktorum folik asiti geçen hafta bıraktırdı başkada hiçbir ilaç vermedi. Multivitamin önermiyorum dedi. sağlık ocağında decavit verdiler ücretsizmiş bunu içmelisin dedi doktor. Ama kadın doğumcum kesinlikle gerek yok diyor. Başkada hiç bir hap vermedi ne demir ne bişey... taki 20. haftaya kadar.
Dimii :) mart ayında abimin bebegi oldu bebegin eşyalarını yıkadılar utulediler bende ordaydim çok iclenmistim 1 ay geçmedi hamile olduğumu ogrendim:)) inşallah kendi bebişimi cicilerini de öyle hazirlicam:)ay bende bayiliyorum utulemeye yerlestirmeye. cok zevkli gercekten
Benim doktorda 12.haftada folibolü bıraktırdi cnmben hala apicobal ve folbiol kullaniyorum bakalim persembe ne verecek dr ? her dr nin bakışı farklı galiba
ben mecbur sezaryen olacağımWww.kuzutv.com
Normal dogum izledim benimki ilk bebek izleyen yada dogum icin nasil yapacagını düşünen var mi
canim ben Hatay'da yasiyorum 20 tl arti 35 tl muayene ucretiözelde ikili testınızı kaça yaptırdınız?
çok iyiye yaptırmıssın canımcanim ben Hatay'da yasiyorum 20 tl arti 35 tl muayene ucreti
80 tl ikili kan testi 40 tl de muayneözelde ikili testınızı kaça yaptırdınız?
senınde çok iyiymiş canım.80 tl ikili kan testi 40 tl de muayne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?