2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum allahım tek istediğim bir an önce son bulması
Zor canm bnm gerçekten biliyorum inan ilk defa dün akşam karnım doydu ve bulantisiz bir yemek yaptım yedim ben sabah akşam kusuyodum sürekli dayanmaya çalış sabret canm allah yardimcin olsun

Evet cnm bende oda takımı bakıyorum bi an once hazır olsun istiyorum herseyi ama 7.ci ayda al dio herkes
bence de canim hem gore göre yeni fikirler gelişiyor. daha iyi daha guzel seyler bulunuyor erken olunca pisman olunabiliyor

Canlar selam valla pek bir aktifsiniz hiziniza yetişilmiyor bulantilardan sonra gaz problemi başladı mı sizdede bende şu an bizim apartmanın doğalgaz ihtiyacını karşılayacak kadar gaz var sanırım
bende cok degil biraz bel ağrım var benim

Kizlaarrrr bugun oglusumu gordummmm biz 17 +4 olmusuzzzzz masallah supanallah ama hesaba gore benim dogum ki zaten sezeryan olcak normal dogum 27 kasim gorunuyor ultrosana gore bennimzami degistirimmi sizce ?
canim son adet tarihin kaç bana da 27 kasim dedi usg ye göre. benim sat 27 Şubat. cinsiyet ne ilk ne zaman dedi cinsiyeti

Maşallah ne güzel canım annemde battaniye oruyo bebisime. bende zibin tulum aldım oglusuma :) en heves ettiğim şeyde doğuma yakın onları elimde sabun tozuyla yıkayıp ütülemek minnacikk şeyler çok sirin:)
ay bende bayiliyorum utulemeye yerlestirmeye. cok zevkli gercekten

ben hala apicobal ve folbiol kullaniyorum bakalim persembe ne verecek dr ? her dr nin bakışı farklı galiba

ay bende bayiliyorum utulemeye yerlestirmeye. cok zevkli gercekten
Dimii :) mart ayında abimin bebegi oldu bebegin eşyalarını yıkadılar utulediler bende ordaydim çok iclenmistim 1 ay geçmedi hamile olduğumu ogrendim:)) inşallah kendi bebişimi cicilerini de öyle hazirlicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…