2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Dimii :) mart ayında abimin bebegi oldu bebegin eşyalarını yıkadılar utulediler bende ordaydim çok iclenmistim 1 ay geçmedi hamile olduğumu ogrendim:)) inşallah kendi bebişimi cicilerini de öyle hazirlicam:)
inşallah canim defalarca o çanta acilip bakılacak. koklanacak opulecek. cok guzel bir duygu

çok iyiye yaptırmıssın canım
şehirden şehire degısmesı ne sacma bişi.
bana da ilginc geliyor burada dogum sezaryen ozelde 600 mus. ben sgk geeyen yerde istanbulda memorialde 3 yil once 8 bine dogurdum. gerci sultanlar gibiydim. dogumdan iki gun sonra yikadilar beni aacima forn cektiler midaforlere lohusa şerbeti verdiler fotografcisi vardi dogum fotosu cektiler ama yine de pahali

bence 8 bine yazık olmuş :=)

Ben de izledim kızlar çok fena korktum ama normal doğum düşünüyorum,
normal dogumdan hıc korkmayın canım gorundugu gıbı deıl ebeyı dınlersen dınlemezsen kendını yıpratırsın ebeye teslım etcen bıde sancılardan duramıycak duruma gelmeden hastaneye gıtmıcen gıdersen gelen gıden pandik atıo

ahha valla ben de güldüm çok pandiğe:)

Neyse bakalım hayırlısı olsun Senden cok ben uzuldum yalnız, sen goremedıysen benım de gorememe ıhtımalım dogdu sımdı Ben kesın gorucem artık dıye heyecanla cmt.yı beklıyodum da :)
Bence sen görürsün bu sefer cnm ya :)) 45 dk önceden başla çikolataya uyansın bebişin ctesi bekliyoruz haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…