Bende çok arastirdim cnm çoğu özel hastanede fiyatlar uçmuşsenınde çok iyiymiş canım.
bana 200 tl dedıler muayene ucretıyle bırlıkte 250Bende çok arastirdim cnm çoğu özel hastanede fiyatlar uçmuş
bende cok degil biraz bel ağrım var benim
amin canım sağlıkla alalim yavrularimizi kucagimizaBiraz temizlik yapınca bende de bel ağrısı çok oluyor neyse bebislerimizin canı sağolsun iyi olsunlar da yeterki
inşallah canim defalarca o çanta acilip bakılacak. koklanacak opulecek. cok guzel bir duyguDimii :) mart ayında abimin bebegi oldu bebegin eşyalarını yıkadılar utulediler bende ordaydim çok iclenmistim 1 ay geçmedi hamile olduğumu ogrendim:)) inşallah kendi bebişimi cicilerini de öyle hazirlicam:)
Ben de izledim kızlar çok fena korktum ama normal doğum düşünüyorum,Cnm ben izlemeye cesaretim yok sen nasıl izledin:)
bana da ilginc geliyor burada dogum sezaryen ozelde 600 mus. ben sgk geeyen yerde istanbulda memorialde 3 yil once 8 bine dogurdum. gerci sultanlar gibiydim. dogumdan iki gun sonra yikadilar beni aacima forn cektiler midaforlere lohusa şerbeti verdiler fotografcisi vardi dogum fotosu cektilerçok iyiye yaptırmıssın canım
şehirden şehire degısmesı ne sacma bişi.
bence 8 bine yazık olmuş :=)bana da ilginc geliyor burada dogum sezaryen ozelde 600 mus. ben sgk geeyen yerde istanbulda memorialde 3 yil once 8 bine dogurdum. gerci sultanlar gibiydim. dogumdan iki gun sonra yikadilar beni aacima forn cektiler midaforlere lohusa şerbeti verdiler fotografcisi vardi dogum fotosu cektilerama yine de pahali
normal dogumdan hıc korkmayın canım gorundugu gıbı deıl ebeyı dınlersen dınlemezsen kendını yıpratırsın ebeye teslım etcen bıde sancılardan duramıycak duruma gelmeden hastaneye gıtmıcen gıdersen gelen gıden pandik atıoBen de izledim kızlar çok fena korktum ama normal doğum düşünüyorum,
Çok güldürdün beni elifnormal dogumdan hıc korkmayın canım gorundugu gıbı deıl ebeyı dınlersen dınlemezsen kendını yıpratırsın ebeye teslım etcen bıde sancılardan duramıycak duruma gelmeden hastaneye gıtmıcen gıdersen gelen gıden pandik atıo
yok ya helali hoş olsun ömrümün en guzel gunleriydi masal gibi. cok guzeldi. yine imkan olsa giderdim.bence 8 bine yazık olmuş :=)
Allah gulmekten ayırmasınÇok güldürdün beni elif
ahha valla ben de güldüm çok pandiğe:)normal dogumdan hıc korkmayın canım gorundugu gıbı deıl ebeyı dınlersen dınlemezsen kendını yıpratırsın ebeye teslım etcen bıde sancılardan duramıycak duruma gelmeden hastaneye gıtmıcen gıdersen gelen gıden pandik atıo
ben o kadar vermezdım canım. çocuga harcarım daha ıyıyok ya helali hoş olsun ömrümün en guzel gunleriydi masal gibi. cok guzeldi. yine imkan olsa giderdim.
inşallah canim defalarca o çanta acilip bakılacak. koklanacak opulecek. cok guzel bir duygu
Bende normal düşünüyorum epidural normal doğum aklıma yatıyo bakalım bi problem olmazsa inssBen de izledim kızlar çok fena korktum ama normal doğum düşünüyorum,
ben ılk dogumumda nişanım gelır gelmez telaş yapıp gıtmıstım sancım başlamadanahha valla ben de güldüm çok pandiğe:)
Bence sen görürsün bu sefer cnm ya :)) 45 dk önceden başla çikolataya uyansın bebişin ctesi bekliyoruz haberiNeyse bakalım hayırlısı olsunSenden cok ben uzuldum yalnız, sen goremedıysen benım de gorememe ıhtımalım dogdu sımdı Ben kesın gorucem artık dıye heyecanla cmt.yı beklıyodum da :)
Cnm senin durumun belli kndini yorma msafrler de anlays gösterir bnceYatili misafirlerim geldi 2 gündür dinlenemiyorum malesef canim
Sanirim kafa capini cekmis. Belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?