Ben de ogrenmedım tatlım :) Tahmın bıle yok elımde :) Bu cmt gıdıcem ve cmt 16. hafta dolmus oluyo Umarım ogrenırım artık.
1 martti kuzum adete gire 16 +6Maşallah oglusuna canım ya senin sat ne zamandı?
1 martti kuzum adete gore 16 +6canim son adet tarihin kaç bana da 27 kasim dedi usg ye göre. benim sat 27 Şubat. cinsiyet ne ilk ne zaman dedi cinsiyeti
Imzanda 16 hafta yaziyor nasil goremez ya dojtor enteresanBen bugun gittim dort gozle bekliyordum cinsiyet ogrencem diye . 12.haftada erkek tahmin etmisti simdide kiz buyuk ihtimal ama kesin degil dedi bi cikinti var ama pipi gibide degil anlamadim dedi
Dogunca huni taktiracak bizim cocuk bize
Yani kisaca 12. Haftada hala ogrenemedim
Hu hu nabersin girusemedik ne zmaandirben ılk dogumumda nişanım gelır gelmez telaş yapıp gıtmıstım sancım başlamadanyaşadıgım ıcın sımdı dogum yapsam sancıdan kıvranana kadar asla gıtmem
Imzanda 16 hafta yaziyor nasil goremez ya dojtor enteresan
Evet cnm bende oda takımı bakıyorum bi an once hazır olsun istiyorum herseyi ama 7.ci ayda al dio herkes
Banada 7. ayda al diyorlar canım ama onlarda haklı Allah Korusun 7. aydan önce bir sorun olunca bebişlerimiz %80 yaşayamıyor. benim kuzenim almıştı ilk 5. ayda sancısı geldi doğurdu 1 gün yaşadı öldüÇok acı çektiğini hatırlıyorum eşyalara bakıp eşi hepsini attı. 1 sene sonra tekrar hamiş kaldı ölen bebeğin eşyalarını kullanamadılar
Allah Kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah
Cnm sen kasımda doğum yapıcak sin ozaman aralık deilki1 martti kuzum adete gire 16 +6
1 martti kuzum adete gore 16 +6
Usg 17 +4
bana 200 tl dedıler muayene ucretıyle bırlıkte 250
o kadar verılmez yazık yani.. 2-3 yere sorucaz artık
hayatta vermem o kadar.
kan emiciler
Allahım korusunnn Allah kimseye yaşatmasın öyle bisi yaa çok kötü
ense ölçümünü doktor ucretsız yapıyor sanırım? ya da ben mı yanlıs bılıyorum.Canım bi tavsiye sana kontrole özele gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıyorum zaten devlet hastanesine ankarada özel labarotuara gönderdiği için aynı mantık aslında. benim ense ölçümümü özelde ultrasonda yaptılar. kanımı devlette aldılar nerde beleeş oraya yerleeş
Ben böyle orneklere ve soylemlere cok itimat etmiyorum ona bakilirsa yarina cikacagimizin garantisi yok.bu donem hakkiyla yasanmali ne gelirse rabbimizden boynumuz kildan inceBanada 7. ayda al diyorlar canım ama onlarda haklı Allah Korusun 7. aydan önce bir sorun olunca bebişlerimiz %80 yaşayamıyor. benim kuzenim almıştı ilk 5. ayda sancısı geldi doğurdu 1 gün yaşadı öldüÇok acı çektiğini hatırlıyorum eşyalara bakıp eşi hepsini attı. 1 sene sonra tekrar hamiş kaldı ölen bebeğin eşyalarını kullanamadılar
Bende epidural normal istiyorum hersey yolunda giderseBende normal düşünüyorum epidural normal doğum aklıma yatıyo bakalım bi problem olmazsa inss
Aynen canim birazda benim pimpirikliligim rahat durmuyorum her an ayaktayim ama bu ağrı bana engel oldu artık imkan buldukca oturuyorumCnm senin durumun belli kndini yorma msafrler de anlays gösterir bnce( önmli olan sen ve bebişin
merhaba cnm, ben işe yaradığını sanıyorum. önceki gidişimde bebek açmamıştı patilerini. geçen perşembe ise fotoyu hepiniz gördünüz, çikolata yiyip gitmiştim kontrole ve cesur pozlar aldıkÖyle umuyorum canım. Daha önce yanlış hatırlamıyorsamfolik de yazmıştı.
Bu arada nerelerde acaba? İyidir umarım.
banada 14.haftada erkege benziyor dedi.simdide kesim degil kiza bnziyor dedi :)nasil degisiyor yaBen dee malesef bi erkek dedi daha ikk hafyalardi ama ondan sonra iki kontrolde de göstermedi kiza benziyo sanki dedi kiz istiyorum ama net olmayinca sevinemedim bilebekliyoruz bakalkm sipa poposunu cevirsin diye
Bende epidural normal istiyorum hersey yolunda giderse
aminnnBanada 7. ayda al diyorlar canım ama onlarda haklı Allah Korusun 7. aydan önce bir sorun olunca bebişlerimiz %80 yaşayamıyor. benim kuzenim almıştı ilk 5. ayda sancısı geldi doğurdu 1 gün yaşadı öldüÇok acı çektiğini hatırlıyorum eşyalara bakıp eşi hepsini attı. 1 sene sonra tekrar hamiş kaldı ölen bebeğin eşyalarını kullanamadılar
50 tl muayene, 45 ikili test canımözelde ikili testınızı kaça yaptırdınız?
istanbul mu, hangı hastane?50 tl muayene, 45 ikili test canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?