2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de ogrenmedım tatlım :) Tahmın bıle yok elımde :) Bu cmt gıdıcem ve cmt 16. hafta dolmus oluyo Umarım ogrenırım artık.

Ben bugun gittim dort gozle bekliyordum cinsiyet ogrencem diye . 12.haftada erkek tahmin etmisti simdide kiz buyuk ihtimal ama kesin degil dedi bi cikinti var ama pipi gibide degil anlamadim dedi
Dogunca huni taktiracak bizim cocuk bize

Yani kisaca 12. Haftada hala ogrenemedim

Imzanda 16 hafta yaziyor nasil goremez ya dojtor enteresan

Evet cnm bende oda takımı bakıyorum bi an once hazır olsun istiyorum herseyi ama 7.ci ayda al dio herkes

Banada 7. ayda al diyorlar canım ama onlarda haklı Allah Korusun 7. aydan önce bir sorun olunca bebişlerimiz %80 yaşayamıyor. benim kuzenim almıştı ilk 5. ayda sancısı geldi doğurdu 1 gün yaşadı öldü Çok acı çektiğini hatırlıyorum eşyalara bakıp eşi hepsini attı. 1 sene sonra tekrar hamiş kaldı ölen bebeğin eşyalarını kullanamadılar
Allah Kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah

Allahım korusunnn Allah kimseye yaşatmasın öyle bisi yaa çok kötü

bana 200 tl dedıler muayene ucretıyle bırlıkte 250
o kadar verılmez yazık yani.. 2-3 yere sorucaz artık
hayatta vermem o kadar.
kan emiciler

Canım bi tavsiye sana kontrole özele gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıyorum zaten devlet hastanesine ankarada özel labarotuara gönderdiği için aynı mantık aslında. benim ense ölçümümü özelde ultrasonda yaptılar. kanımı devlette aldılar nerde beleeş oraya yerleeş

ense ölçümünü doktor ucretsız yapıyor sanırım? ya da ben mı yanlıs bılıyorum.

Ben böyle orneklere ve soylemlere cok itimat etmiyorum ona bakilirsa yarina cikacagimizin garantisi yok.bu donem hakkiyla yasanmali ne gelirse rabbimizden boynumuz kildan ince

Öyle umuyorum canım. Daha önce yanlış hatırlamıyorsam folik de yazmıştı.
Bu arada nerelerde acaba? İyidir umarım.
merhaba cnm, ben işe yaradığını sanıyorum. önceki gidişimde bebek açmamıştı patilerini. geçen perşembe ise fotoyu hepiniz gördünüz, çikolata yiyip gitmiştim kontrole ve cesur pozlar aldık
ben çalıştığım için gündüz uğrayamıyorum, anca akşam iftardan sonra böyle göz atabiliyorum işte

Ben dee malesef bi erkek dedi daha ikk hafyalardi ama ondan sonra iki kontrolde de göstermedi kiza benziyo sanki dedi kiz istiyorum ama net olmayinca sevinemedim bile bekliyoruz bakalkm sipa poposunu cevirsin diye
banada 14.haftada erkege benziyor dedi.simdide kesim degil kiza bnziyor dedi :)nasil degisiyor ya

aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…