2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anladım. fiyat cok ıyıymıs :=) ikiliden sonra mı cınsıyet tahmını yapıldı
Aynı gün 12+4 te ısrarımıza dayanamayarak kız olabileceğini söyledi. Ama kendinizi kaptırmayın önümüzdeki ay netleşir demeyi de ihmal etmedi =) Artık 13 temmuzu bekliyoruz bakalım

İnşallah cnm doktor çok önemli normali destekleyen bi doktor bulmaya çalışıyorum bende. Sezeryan dan çok korkuyorum
ben de normal istiyorum, çok video izledim ve izliyorum, keşke suda doğum yapabilsem, en çok ona özeniyorum

ense ölçümünü doktor ucretsız yapıyor sanırım? ya da ben mı yanlıs bılıyorum.

Benim doktorum 45 tl muayne ücreti alıyor eşimle giriyoruz içeri odasında bölme var ultrason aleti orda canım. karındada alttanda bakıyor kan testi falan test yapmadıkça her şey muayne ücretine dahil canım. ikili test yaptıracakmısın diye sordu bende evet devletteki doktorum yapacak gün aldık dedim oda tamam bende ensesine bakayım dedi her gittiğimizde en az 15 20 dakka inceliyor bebeği organlarını tek tek ölçümler yapıyor gramını söylüyor, ben daha 13 haftalıkken öğrendim cinsiyetini net olarak

Ben böyle orneklere ve soylemlere cok itimat etmiyorum ona bakilirsa yarina cikacagimizin garantisi yok.bu donem hakkiyla yasanmali ne gelirse rabbimizden boynumuz kildan ince

Evet tatlım senin söylediğinde doğru erken almak hem avantaj hem dezavantaj olabiliyor. Sana hangisi uygunsa onu yapmalısın

ikili testte ense ölçümü ve kan verme var sanırım ?

bir kan için alıyorlar yanı bu kadar parayı
cuma doktoruma gıtcem ılk baş bişi demıycem bakalım bahsetcek mı ıkılı testten :=)
bılemıyorum yanı belkı 11. hafta oncesınde kalp ve usg den baska bııs yoktur. hiçbişi söylemedı çünkü
şunu yapma, böyle etme falan.

Ooo çok sevindim neresinden burada olsaydın Dr tavsiye varmı diye soracaktim kimsecikler yok sanirim benden baska

Merkezden canım. Annemler tıp fakültesi civarında oturuyorlar. Sen hangi doktora gidiyorsun? Onu sorabilirim istersen. Belki başka arkadaşlarda vardır ama yazdığını daha okumamış olabilirler belki.

Aynen canım ya ben de öyle bi mağazaya girince ilk kiz kiyafetl e ine bakıyorum yeğenim olacak o kiz olur diyorum oda erkek bi kiz çocuğumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…