- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
İzmir canım, Çınarlı hastanesiistanbul mu, hangı hastane?
anladım. fiyat cok ıyıymıs :=) ikiliden sonra mı cınsıyet tahmını yapıldıİzmir canım, Çınarlı hastanesi
Valla bende anlamadım ultrason cihazinin kalitesinede bagli heralde ama bizimkinin hep poposu donuk doktor aralardan gormeye calisiyo napsinbanada 14.haftada erkege benziyor dedi.simdide kesim degil kiza bnziyor dedi :)nasil degisiyor ya
Aynı gün 12+4 te ısrarımıza dayanamayarak kız olabileceğini söyledi. Ama kendinizi kaptırmayın önümüzdeki ay netleşir demeyi de ihmal etmedi =) Artık 13 temmuzu bekliyoruz bakalımanladım. fiyat cok ıyıymıs :=) ikiliden sonra mı cınsıyet tahmını yapıldı
ben de normal istiyorum, çok video izledim ve izliyorum, keşke suda doğum yapabilsem, en çok ona özeniyorumİnşallah cnm doktor çok önemli normali destekleyen bi doktor bulmaya çalışıyorum bende. Sezeryan dan çok korkuyorum
allah önce saglıklı, sonra gönlümüze göre olanını versın :=)Aynı gün 12+4 te ısrarımıza dayanamayarak kız olabileceğini söyledi. Ama kendinizi kaptırmayın önümüzdeki ay netleşir demeyi de ihmal etmedi =) Artık 13 temmuzu bekliyoruz bakalım
77 muayene + 132 ikili (sgk fiyatıdır) istanbul bakırköyözelde ikili testınızı kaça yaptırdınız?
Aaaamiiinnnnallah önce saglıklı, sonra gönlümüze göre olanını versın :=)
ense ölçümünü doktor ucretsız yapıyor sanırım? ya da ben mı yanlıs bılıyorum.
Ben böyle orneklere ve soylemlere cok itimat etmiyorum ona bakilirsa yarina cikacagimizin garantisi yok.bu donem hakkiyla yasanmali ne gelirse rabbimizden boynumuz kildan ince
ikili testte ense ölçümü ve kan verme var sanırım ?Benim doktorum 45 tl muayne ücreti alıyor eşimle giriyoruz içeri odasında bölme var ultrason aleti orda canım. karındada alttanda bakıyor kan testi falan test yapmadıkça her şey muayne ücretine dahil canım. ikili test yaptıracakmısın diye sordu bende evet devletteki doktorum yapacak gün aldık dedim oda tamam bende ensesine bakayım dedi her gittiğimizde en az 15 20 dakka inceliyor bebeği organlarını tek tek ölçümler yapıyor gramını söylüyor, ben daha 13 haftalıkken öğrendim cinsiyetini net olarak
Evet tatlım senin söylediğinde doğru erken almak hem avantaj hem dezavantaj olabiliyor. Sana hangisi uygunsa onu yapmalısın
ikili testte ense ölçümü ve kan verme var sanırım ?
bir kan için alıyorlar yanı bu kadar parayıEvet canım birde bi takım sorular var işte akrabalık varmı sigara varmı falan dediğim gibi testleri devlette yaptırıyorum canım kanımı devlette verdim ultrason kağıdıyla hatta yarında göstermeye gideceğim tahlillerimi
Ooo çok sevindim neresinden burada olsaydın Dr tavsiye varmı diye soracaktim kimsecikler yok sanirim benden baskaBen de Ankara'dayım ama beni aynı zamanda Eskişehir'den de sayabilirsiniz. Ne de olsa memleket.
Ooo çok sevindim neresinden burada olsaydın Dr tavsiye varmı diye soracaktim kimsecikler yok sanirim benden baska
Cnm ozaman sende 7 .ci aydan sonra hurma yemeye başla :) Allahım ins sorun cikartmaz karsimizada normal doğum yaparizz inssben de normal istiyorum, çok video izledim ve izliyorum, keşke suda doğum yapabilsem, en çok ona özeniyorum
ay elif çok tatlısın ya çok güldüm gece gecenormal dogumdan hıc korkmayın canım gorundugu gıbı deıl ebeyı dınlersen dınlemezsen kendını yıpratırsın ebeye teslım etcen bıde sancılardan duramıycak duruma gelmeden hastaneye gıtmıcen gıdersen gelen gıden pandik atıo
Aynen canım ya ben de öyle bi mağazaya girince ilk kiz kiyafetl e ine bakıyorum yeğenim olacak o kiz olur diyorum oda erkek bi kiz çocuğumuz yokAynen canım banda iki hafta once %60 erkek gibi ama değişebilir dedi bakalım iki gün sonra belli olacak bende çok hevesleniyorum kız çocuğu giydirmesi bi başka güzel erkekler klasik artık süsleme gibi bi şansımız yok bakalım nasibimizde hangisi var
Ay bende öyle demiştim ilk cocugu da eve gelince pppoya bitane :)bı gelsın sag saglım opucukten once poposuna şaplak atcam
Of çok zor canım ya başlarda bende oyleydim geçti şükür ara ara geliyo ama iyiyim şükür inşallah senin de gecerCanim benimde kesin gecmiyicek. 7 kilo verdim ve haala hic kilo almadim. Ne yesem cikiyo. İlacta icsem faydasi yok canim
evet arkasibimi dondu acaba tontisinYanlis yazmisim zaten son cumlede. 16 .hafta bende sasirdim kesin ogrenirim diyordum
evet hesaplara.gire oyle zaten sezeryan olcagi icin adet gunue. Gire bile kasim :)Cnm sen kasımda doğum yapıcak sin ozaman aralık deilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?