2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben normal dogum yaptım biraz sıkıntılı oldu ama yinede normal istiyorum bebek için çok faydalı ayrıca çabuk toparliyorsun

evet arkasibimi dondu acaba tontisin

evet hesaplara.gire oyle zaten sezeryan olcagi icin adet gunue. Gire bile kasim :)

Eet cnm bebisin akrep burcu olucak muhtemelen :) benimde 13 aralık adet tarihine göre ama oğluşum 1 hafta önden gidiyo belkim benimde Kasım sonu olabilir

Eet cnm bebisin akrep burcu olucak muhtemelen :) benimde 13 aralık adet tarihine göre ama oğluşum 1 hafta önden gidiyo belkim benimde Kasım sonu olabilir
Yay degilmiydi :) saglikli olsunlarda kuzum ):) hatta icine ne doguyor biliyormusun daha erken.gelcek benim bebis gibi ama zamaninda gel ne olur.diye karnimi seviyom :)
Artik duyuyor beni cunku
Hafif hafif hisetmeyede basladim cok guzel bir.duygu
Imzayi degistirdim gun gun okuyirum cunku zamaninda olsun

Evet inşallah zamanında doğması önemli. 22 kasımdan önce doğar sa akrep oluyo cnm sezeryan mi dusunuyosun normalmi? Sezeryan olcak sa 38 haftada alıyorlar bebegi

Kızlar ya bu bebe yagını bol bol sürüyorum ama ufak sivilceler cıktı sürdüğüm yerlerde minik minik ısılık gibi kasıntı yapıyor Aynı durumu yasayan var mı

Evet inşallah zamanında doğması önemli. 22 kasımdan önce doğar sa akrep oluyo cnm sezeryan mi dusunuyosun normalmi? Sezeryan olcak sa 38 haftada alıyorlar bebegi
Canimbbende bel fitigi var malesef normal dogum yapamiyorum sakincali ameliyatliyom belimden
Ama.zaten.normal dogumuda istemezdim laf aramizda :)
ıyım kuzum senden nbr
ozlettin kendini whatsap yazdim nakmadin

Cnm ben izlemeye cesaretim yok sen nasıl izledin:)
Birinci izlediğimde :) bacaklarıma kadar kesildim ay ay ayy diye sonra birkaç tane daha izledim alıştım , ama sezeryandan çok kötü kesiyorlar , hiç ameliyat olmadım hiç dikiş izim yok . O yüzden sezeryandan olmamnormal dogumda birşeylerde ters gitmediği surece

Ben hap içmeyi sevmediğim icin folklor asiti bile içmedim zaten ilk 3 ay sonra gerek yok diyorlar baskada hiçecek ilaç vermedi kullanmadım da ne kan hapı ne Demir hapı ne vitamin

Evet canım ilk gebeligim doktor lekelenme olunca iğne veriyor.Yalnız bende sık oluyor ve korkuyorum.Doktor plesanta rahime yakın oldugu icin diyor ama.O dönemde sen ne yaptın sürekli yattin mi?
Yok canım ya yatmadım hatta Ayvalık cunda adasına bile gittik çanakkalede yasıyorum
Ve lekelenme kesilince iliskiye de ara vermedik . Sabah deniz kıyısında 45 dakikalık yürüyüşlerime devam ettim . Temizlik yapmadım, temizlikci geldi . ağır kaldıramaya dikkat ettim

Canimbbende bel fitigi var malesef normal dogum yapamiyorum sakincali ameliyatliyom belimden
Ama.zaten.normal dogumuda istemezdim laf aramizda :)
ozlettin kendini whatsap yazdim nakmadin
ana dur bakım tele bazen tel netten dusuyo yenıden baglanmam gerekıo :S

Ben süzme yoğurt yiyorum. İstersen onu dene.

bende kız olursa tek ısım koyacagım cunku yarın evlenınce esınınde soy adı derken 2 ısım 2 soy ısım cok manasız ve uzun o0lur bencede
Arkadaşlar biz öğretmenleri de düşünün :)
Eskiden 30 kişilik sınıfımda 2-3 kişi çift isimli olurdu. Şimdi 25-26 tane çift isim var. 25×2=50 50+5=55
30 kişilik sınıfta 55 tane isim ezberliyoruz. Yazık bize...

Markası ne canım? Ben hala uygun sütyen bulamadım. Benim sırtım küçük, göğsüm büyük. 75D kullanıyordum. Şimdi iyice büyüdüler. 75D küçük geliyor. 75E si yok. 80 'nin sırtı bol geliyor. Ne yapacağım bilemiyorum.

Aynen bende böyle düşünüyorum cnm bide sezeryan da hasta gibi yatıyo sun baya :/ ama normal doğum da hemen kalkıyo sun bebegi ne kendin bakabiliyo sun :) birde vücut yenileniyomuş. İnşallah bi aksilik olmazda normal şekilde dogururuz cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…