Ben normal dogum yaptım biraz sıkıntılı oldu ama yinede normal istiyorum bebek için çok faydalı ayrıca çabuk toparliyorsunKizlar , www.kuzuyu.com diye bir siteden normal doğumları izledim
Allahım hayirlisiyla doğuralım mucize tamamıyla
Suda dogum normal dogum , 3 uz doğuran var normal dogumla
Ayyyyy çok etkilendim
Sezeryandan mı normal mı diyordum sanırım normal ayy nasil olacak bilmiyorum
Ki ben nefes egitimleri , yasam koclugu egitimleri almıştım .
evet arkasibimi dondu acaba tontisin
evet hesaplara.gire oyle zaten sezeryan olcagi icin adet gunue. Gire bile kasim :)
Yay degilmiydi :) saglikli olsunlarda kuzum ):) hatta icine ne doguyor biliyormusun daha erken.gelcek benim bebis gibi ama zamaninda gel ne olur.diye karnimi seviyom :)Eet cnm bebisin akrep burcu olucak muhtemelen :) benimde 13 aralık adet tarihine göre ama oğluşum 1 hafta önden gidiyo belkim benimde Kasım sonu olabilir
Evet inşallah zamanında doğması önemli. 22 kasımdan önce doğar sa akrep oluyo cnm sezeryan mi dusunuyosun normalmi? Sezeryan olcak sa 38 haftada alıyorlar bebegiYay degilmiydi :) saglikli olsunlarda kuzum ):) hatta icine ne doguyor biliyormusun daha erken.gelcek benim bebis gibi ama zamaninda gel ne olur.diye karnimi seviyom :)
Artik duyuyor beni cunku
Hafif hafif hisetmeyede basladim cok guzel bir.duygu
Imzayi degistirdim gun gun okuyirum cunku zamaninda olsun
ıyım kuzum senden nbrHu hu nabersin girusemedik ne zmaandir
sen kıme sancı cektırdın kımın mıdesını bulandırdın he eşşek sıpası dıcem popoya şaplatcamAy bende öyle demiştim ilk cocugu da eve gelince pppoya bitane :)
Canimbbende bel fitigi var malesef normal dogum yapamiyorum sakincali ameliyatliyom belimdenEvet inşallah zamanında doğması önemli. 22 kasımdan önce doğar sa akrep oluyo cnm sezeryan mi dusunuyosun normalmi? Sezeryan olcak sa 38 haftada alıyorlar bebegi
ozlettin kendini whatsap yazdim nakmadinıyım kuzum senden nbr
Birinci izlediğimde :) bacaklarıma kadar kesildim ay ay ayy diye sonra birkaç tane daha izledim alıştım , ama sezeryandan çok kötü kesiyorlar , hiç ameliyat olmadım hiç dikiş izim yok . O yüzden sezeryandan olmamnormal dogumda birşeylerde ters gitmediği sureceCnm ben izlemeye cesaretim yok sen nasıl izledin:)
Ben hap içmeyi sevmediğim icin folklor asiti bile içmedim zaten ilk 3 ay sonra gerek yok diyorlar baskada hiçecek ilaç vermedi kullanmadım da ne kan hapı ne Demir hapı ne vitaminKızlar birşey sormak istiyorum. Şu an 14 haftalığız, benim doktorum folik asiti geçen hafta bıraktırdı başkada hiçbir ilaç vermedi. Multivitamin önermiyorum dedi. sağlık ocağında decavit verdiler ücretsizmiş bunu içmelisin dedi doktor. Ama kadın doğumcum kesinlikle gerek yok diyor. Başkada hiç bir hap vermedi ne demir ne bişey... taki 20. haftaya kadar.
Yok canım ya yatmadım hatta Ayvalık cunda adasına bile gittik çanakkalede yasıyorumEvet canım ilk gebeligim doktor lekelenme olunca iğne veriyor.Yalnız bende sık oluyor ve korkuyorum.Doktor plesanta rahime yakın oldugu icin diyor ama.O dönemde sen ne yaptın sürekli yattin mi?
ana dur bakım tele bazen tel netten dusuyo yenıden baglanmam gerekıo :SCanimbbende bel fitigi var malesef normal dogum yapamiyorum sakincali ameliyatliyom belimden
Ama.zaten.normal dogumuda istemezdim laf aramizda :)
ozlettin kendini whatsap yazdim nakmadin
Ben süzme yoğurt yiyorum. İstersen onu dene.Ben de sorcam cnm konuşuruz yne :)) bu arada annem bana "kıyamadığından" mı yoksa " beceremez" diyerek mi bilmiyorum ama yoğurt makinesi almış anındaben ilkini düşünmek istesem de kesin o ikinciyi düşündü Gerçi hala yoğurt yemiyorum ama zorlayacağım kendimi artk bebeğim için
Arkadaşlar biz öğretmenleri de düşünün :)bende kız olursa tek ısım koyacagım cunku yarın evlenınce esınınde soy adı derken 2 ısım 2 soy ısım cok manasız ve uzun o0lur bencede
Markası ne canım? Ben hala uygun sütyen bulamadım. Benim sırtım küçük, göğsüm büyük. 75D kullanıyordum. Şimdi iyice büyüdüler. 75D küçük geliyor. 75E si yok. 80 'nin sırtı bol geliyor. Ne yapacağım bilemiyorum.günaydın hanımlaaaaar
bende öğrenemedim hala haftaya öğrenirim inşallah
bu arada sütyen arayışında olan arkadaşlar vardı haftasonu bi sütyen aldım ve bayağı memnun kaldım resmen sırt ağrılarım geçti :) omuz askıları geniş ve üç kopçalı arkası cup ı da desteksiz ama süngerli göğüs ucu belli olmuyor ve çok güzel sarıyor uykuda bile göğüs oraya buraya oynamıyor.
Canimbbende bel fitigi var malesef normal dogum yapamiyorum sakincali ameliyatliyom belimden
Ama.zaten.normal dogumuda istemezdim laf aramizda :)
ozlettin kendini whatsap yazdim nakmadin
evet arkasibimi dondu acaba tontisin
Sag kasigima sıkıştırdı kendini sipa :) neyse saglikli olsunda biraz daha catlatsin bizi meraktan
Birinci izlediğimde :) bacaklarıma kadar kesildim ay ay ayy diye sonra birkaç tane daha izledim alıştım , ama sezeryandan çok kötü kesiyorlar , hiç ameliyat olmadım hiç dikiş izim yok . O yüzden sezeryandan olmamnormal dogumda birşeylerde ters gitmediği surece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?