2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Evet canım, aynen. Cok doğru tespit etmıssın durumu :) Kusma yok, yeme masallah, bebeği hissedemedık e cınsıyet de ogrenmeyınce varlıgı yoklugu bı oldu :) (Maşallah diyelim de kusma, bulantı falan uzak olsun)

Anneler bir şey daha sorucagım size, Denize girmenin bir sakıncı olur mu ?

Ekstra bı durum yokda, yüzmek gebeler ıcın en ıdeal spor canım Ama denızde, havuzda mıkrop kapma durumu olabılecegı ıcın benm doktorum kesnlıkle grme dedı. Bu arada acıkcası ben marmara denızınde de kesınlıkle gırmıyorum, sankı dırek mıkrop kapacakmısım gıbı gelıyo En son 92 de falan gırmısımdır :))

Kizlaarrrr bugun oglusumu gordummmm biz 17 +4 olmusuzzzzz masallah supanallah ama hesaba gore benim dogum ki zaten sezeryan olcak normal dogum 27 kasim gorunuyor ultrosana gore bennimzami degistirimmi sizce ?

canım sen doktor ısını naptın? Bayadr goremedım senı soramadım?

Evet canım, aynen. Cok doğru tespit etmıssın durumu :) Kusma yok, yeme masallah, bebeği hissedemedık e cınsıyet de ogrenmeyınce varlıgı yoklugu bı oldu :) (Maşallah diyelim de kusma, bulantı falan uzak olsun)

Evet canım. Ama son zamanlarda ne kadar bilinç altıma girdiyse bu durum dün gece rüyamda hissettiğimi gördüm.

Pandik mi atiyo :)) Bi alemsin kız sen :)

:)))))))))) benim kızım olursa 2 isim düşünüyorum bende .. erkek olursa da öyle..İki tarafında gönlü kırılmasın..

12. haftada degıl de 16 hafta da hala ogrenemedım dıycektn snrm :) Ya valla sizleri duydukca umidim kırılıyo, öğrenemıycem snrm ben de Çikolata yemıs mıydın pekı gtmeden?

Beleşçi senı :) Ben de aynısını yapıyorum, özelde kendı doktorum war, tahlıller testler Şişli Etfalde Hem periontolog da doçent hoca (eğitim araştrma hastanesı old. için) , guvenıyorum yanı.

Cesur pozlar :) o da iyiymiş, fotomodel mı olacak ne olacak senn bebe ? :)

sen kıme sancı cektırdın kımın mıdesını bulandırdın he eşşek sıpası dıcem popoya şaplatcam belkıde ısısırım yirim onu yirim

Elif sendeki bu bebek sevgisi sana dördüncüyü yaptırır ben sana söyleyeyim :) Özellikle bu bebiş erkek olursa, dördüncü olma ihtimali yükselir bence :) Ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…