elifeva senin göbeyiğin baya çıkmış evet benimki sanki bebek değilde göbek gibi:)Kızlar benim göbek çizgim belirmiş
Bazı durumlarda sabırsız bir tipim ben zaten.
Biz seninle mide bulantısı ve kusma yaşamayarak atlatmışız en sıkıntılı dönemleri zaten canım.
Bir de maşallah ikimizde de yeme durumu da iyi.
Daha da hissetmeyince napalım merak ediyoruz.
Sanirim kafa capini cekmis. Belli degil
Kızlar benim göbek çizgim belirmiş
Anneler bir şey daha sorucagım size, Denize girmenin bir sakıncı olur mu ?
Kizlaarrrr bugun oglusumu gordummmm biz 17 +4 olmusuzzzzz masallah supanallah ama hesaba gore benim dogum ki zaten sezeryan olcak normal dogum 27 kasim gorunuyor ultrosana gore bennimzami degistirimmi sizce ?
Evet canım, aynen. Cok doğru tespit etmıssın durumu :) Kusma yok, yeme masallah, bebeği hissedemedık e cınsıyet de ogrenmeyınce varlıgı yoklugu bı oldu :) (Maşallah diyelim de kusma, bulantı falan uzak olsun)
Görmedim canım yaa, ben birazx daha iyiyim kanamam yok ama ağrılarım devam.Mecbur işe geldim bakalım 1 hafta daha idare edeceğim ondan sonra tatil zaten
Enemmm bak sen şuna daha neler görcez ben de henüz yok ama göbek aldı başını gitti gören doğurcam sanırKızlar benim göbek çizgim belirmiş
normal dogumdan hıc korkmayın canım gorundugu gıbı deıl ebeyı dınlersen dınlemezsen kendını yıpratırsın ebeye teslım etcen bıde sancılardan duramıycak duruma gelmeden hastaneye gıtmıcen gıdersen gelen gıden pandik atıo
Arkadaşlar biz öğretmenleri de düşünün :)
Eskiden 30 kişilik sınıfımda 2-3 kişi çift isimli olurdu. Şimdi 25-26 tane çift isim var. 25×2=50 50+5=55
30 kişilik sınıfta 55 tane isim ezberliyoruz. Yazık bize...
Bence sen görürsün bu sefer cnm ya :)) 45 dk önceden başla çikolataya uyansın bebişin ctesi bekliyoruz haberi
Kızımda hamileyken bende de olmuştu. Kızımda da var. Bnmki doğumdan sonra gitmişti.Kızlar benim göbek çizgim belirmiş
Ben bugun gittim dort gozle bekliyordum cinsiyet ogrencem diye . 12.haftada erkek tahmin etmisti simdide kiz buyuk ihtimal ama kesin degil dedi bi cikinti var ama pipi gibide degil anlamadim dedi
Dogunca huni taktiracak bizim cocuk bize
Yani kisaca 12. Haftada hala ogrenemedim
Canım bi tavsiye sana kontrole özele gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıyorum zaten devlet hastanesine ankarada özel labarotuara gönderdiği için aynı mantık aslında. benim ense ölçümümü özelde ultrasonda yaptılar. kanımı devlette aldılar nerde beleeş oraya yerleeş
merhaba cnm, ben işe yaradığını sanıyorum. önceki gidişimde bebek açmamıştı patilerini. geçen perşembe ise fotoyu hepiniz gördünüz, çikolata yiyip gitmiştim kontrole ve cesur pozlar aldık
ben çalıştığım için gündüz uğrayamıyorum, anca akşam iftardan sonra böyle göz atabiliyorum işte
Öğretmendın sen dı mı? İyi bakalım sevındım canım İnş bıdaha tekrarlamaz. Geçmıs olsun tekrar.
sen kıme sancı cektırdın kımın mıdesını bulandırdın he eşşek sıpası dıcem popoya şaplatcambelkıde ısısırım yirim onu yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?