aaaaKızlar benim göbek çizgim belirmiş
dr a gittin mi ? Bazı hamilelikler kanamalı oluyormuş ozellikle regline denk gelen tarihlerde senindemi oyle acabaYok canım yükseköğrenim kız yurdunda müdürüm. Sağolasın ama çok sevinmemem lazım demek ki bugün yine kanamam oldu
bencedeElif sendeki bu bebek sevgisi sana dördüncüyü yaptırır ben sana söyleyeyim :) Özellikle bu bebiş erkek olursa, dördüncü olma ihtimali yükselir bence :) Ne dersin?
Yok ben hiç yorum yapılmayan talihsiz kesimdeyim :) tam muallakİnş tatlım ya :) Sizlere "kızlar bebiş kesinlikle ......miş" diyebileyim :) Senn kesın olmasa da erkekdı dı mı cnm?
Kızlar benim göbek çizgim belirmiş
Evet canım. Ama son zamanlarda ne kadar bilinç altıma girdiyse bu durum dün gece rüyamda hissettiğimi gördüm.
Hadı ya :) O kadar aklına takılmıs demek kı :) Bebısler bunları gorsunler de bı an once hıssettrsenler kendılerını :)
Yok canım yükseköğrenim kız yurdunda müdürüm. Sağolasın ama çok sevinmemem lazım demek ki bugün yine kanamam oldu
Öyle mı? Yanlış hatrlamısım o zaman Ins sen de en yakın muayene tarıhınde ogrenırsın canım :) Eşin napıyo, hala aş eriyo mu :))Yok ben hiç yorum yapılmayan talihsiz kesimdeyim :) tam muallak
:) ozaman senın bebısın tos tos bı tosuncuk olacak :) ayy ne tatlı :)Ah bir an önce hissetmek istiyorum ben de. Sürekli yokluyorum ama tık yok :)) Zaten bizim bebiş çok nazlı, ultrasonda canı isterse ayağını kıpırdatıyor sadece :))
Swen den aldım 24 saat sutyeni diye geçiyor çok rahat bendede aynı sorun vardı senin gibiMarkası ne canım? Ben hala uygun sütyen bulamadım. Benim sırtım küçük, göğsüm büyük. 75D kullanıyordum. Şimdi iyice büyüdüler. 75D küçük geliyor. 75E si yok. 80 'nin sırtı bol geliyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
Hadı ya :) O kadar aklına takılmıs demek kı :) Bebısler bunları gorsunler de bı an once hıssettrsenler kendılerını :)
12. haftada degıl de 16 hafta da hala ogrenemedım dıycektn snrm :) Ya valla sizleri duydukca umidim kırılıyo, öğrenemıycem snrm ben deÇikolata yemıs mıydın pekı gtmeden?
Olabilir canım bazı bünyeler pek hassas olabiliyor.Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
:) ozaman senın bebısın tos tos bı tosuncuk olacak :) ayy ne tatlı :)
Yok canim ümidini kirma cogu kisi ogrendi artik. ben sabah erken gittigim icin cikolata yemedim sekeri yukseltmeyim diye. bizimki 2li testtede boyleydi kimildamiyor yerinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?