2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok canım yükseköğrenim kız yurdunda müdürüm. Sağolasın ama çok sevinmemem lazım demek ki bugün yine kanamam oldu
dr a gittin mi ? Bazı hamilelikler kanamalı oluyormuş ozellikle regline denk gelen tarihlerde senindemi oyle acaba

Hadı ya :) O kadar aklına takılmıs demek kı :) Bebısler bunları gorsunler de bı an once hıssettrsenler kendılerını :)

Ah bir an önce hissetmek istiyorum ben de. Sürekli yokluyorum ama tık yok :)) Zaten bizim bebiş çok nazlı, ultrasonda canı isterse ayağını kıpırdatıyor sadece :))

Yok canım yükseköğrenim kız yurdunda müdürüm. Sağolasın ama çok sevinmemem lazım demek ki bugün yine kanamam oldu
üzüldüm tatlım ya Neyse bı haftan kalmıs zaten, ilaçlarını duzenlı al, bu haftayı da atlattınız mı ondan sonra ewde hep dınlenırsen bıseycıgın kalmaz ınsallah.

kızlar günaydın, decavit ve efa balık yağı vermişti kızlar bi 10 günden beri kullanmıyorm sizce bişi olurmu süt içiyorum kefir yoğurt yiyorum ama balık yağını haftada 1 de olsa mutlaka içilmeli dedi arkadaşım yaz balık yemiyorsunki dedi

Swen den aldım 24 saat sutyeni diye geçiyor çok rahat bendede aynı sorun vardı senin gibi

12. haftada degıl de 16 hafta da hala ogrenemedım dıycektn snrm :) Ya valla sizleri duydukca umidim kırılıyo, öğrenemıycem snrm ben de Çikolata yemıs mıydın pekı gtmeden?

Yok canim ümidini kirma cogu kisi ogrendi artik. ben sabah erken gittigim icin cikolata yemedim sekeri yukseltmeyim diye. bizimki 2li testtede boyleydi kimildamiyor yerinden :)

Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan

Kızlar, benim bulantılarım tekrar başladı. Güne (kusarak) başladım. Benim durumumda olan var mı?

Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
Olabilir canım bazı bünyeler pek hassas olabiliyor.

Yok canim ümidini kirma cogu kisi ogrendi artik. ben sabah erken gittigim icin cikolata yemedim sekeri yukseltmeyim diye. bizimki 2li testtede boyleydi kimildamiyor yerinden :)

neden sekere dıkkat edıyosun tatlım Seker hastalıgın mı var? Kan tahlıllerınde benım seher degerın brz dusuk cıkıyo, ama doktor onemlı degıl dedı. Senn kan tahlıllerındekı durum nedr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…