- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
var canım ben bu sabah evden çıkar çıkmaz başladıKızlar, benim bulantılarım tekrar başladı. Güne (kusarak) başladım. Benim durumumda olan var mı?
kızlarrr bilgisi olan var mı, birde detaylı ultrason için dr.randevu verdi ben Kadıköy florance hastnesine gidiyorum 18-25 temmuz arası ataşehir şifada yaptırabilirsin dedi ama şifa sanırım pahalıkızlar günaydın, decavit ve efa balık yağı vermişti kızlar bi 10 günden beri kullanmıyorm sizce bişi olurmu süt içiyorum kefir yoğurt yiyorum ama balık yağını haftada 1 de olsa mutlaka içilmeli dedi arkadaşım yaz balık yemiyorsunki dedi
ben de kullanmiyorum canim dr m vermedi de yarin dr ye gidecegim.kızlar günaydın, decavit ve efa balık yağı vermişti kızlar bi 10 günden beri kullanmıyorm sizce bişi olurmu süt içiyorum kefir yoğurt yiyorum ama balık yağını haftada 1 de olsa mutlaka içilmeli dedi arkadaşım yaz balık yemiyorsunki dedi
bilmiyorum sifayi canım ben femical klinikten perinatolog arda lembete yaptiracagim.kızlarrr bilgisi olan var mı, birde detaylı ultrason için dr.randevu verdi ben Kadıköy florance hastnesine gidiyorum 18-25 temmuz arası ataşehir şifada yaptırabilirsin dedi ama şifa sanırım pahalı
Bebe yağından olduğunu sanmıyorum canım. Benim de bu hamileliğimde heryerim sivilce doldu. Drum normal olduğunu söyledi, hatta vücuttaki benlerde bile artış olabilirmiş.Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
Çok güzel canım, ismiyle büyüsün paşa.Kızlar eşim bu bebişin ismini ben koyacağım dedi. Oğlumuzun ismi Mehmet Miraç olacakmış. Ben beğendim nasıl sizce?
dekalpy senin kontrol ne zamandı?Yok ben hiç yorum yapılmayan talihsiz kesimdeyim :) tam muallak
Benim ki de ısılık gibi ince ince sivilcekasıntı yapıyor hem de baya Ama sıvılce hıc yapmadı Bugune kadar yuzum de dahıl bır tane bıle sıvılce olmadı bende, belkı genetıktır benimkı.
Senin vucut sivilcelerin de ısılık gibi mi benim ince ince ısılık gibi o yüzden bebe yagımı acaba dedim. Bilgin için teşekkür ederim tatlımBebe yağından olduğunu sanmıyorum canım. Benim de bu hamileliğimde heryerim sivilce doldu. Drum normal olduğunu söyledi, hatta vücuttaki benlerde bile artış olabilirmiş.
Çok güzel canım, ismiyle büyüsün paşa.
Kızlar bulantı için doktorlarınız ne diyorvar canım ben bu sabah evden çıkar çıkmaz başladı
yok tatlım, oyle bısey olmadı bende.Benim ki de ısılık gibi ince ince sivilce
neden sekere dıkkat edıyosun tatlım Seker hastalıgın mı var? Kan tahlıllerınde benım seher degerın brz dusuk cıkıyo, ama doktor onemlı degıl dedı. Senn kan tahlıllerındekı durum nedr?
Cevap için teşekkürleryok tatlım, oyle bısey olmadı bende.
ben de ogretmenim. benim 3. oglan 3 unun de iki ismi olmus olacakArkadaşlar biz öğretmenleri de düşünün :)
Eskiden 30 kişilik sınıfımda 2-3 kişi çift isimli olurdu. Şimdi 25-26 tane çift isim var. 25×2=50 50+5=55
30 kişilik sınıfta 55 tane isim ezberliyoruz. Yazık bize...
Evet canım isilik gibi yüzeysel sivilceler ama rahatsız ediyorlar.Senin vucut sivilcelerin de ısılık gibi mi benim ince ince ısılık gibi o yüzden bebe yagımı acaba dedim. Bilgin için teşekkür ederim tatlım
ne güzel işte biz sonradan çok arıycaz bu günleri sen keyfine bak :)Ben gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?