2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan

kasıntı yapıyor hem de baya Ama sıvılce hıc yapmadı Bugune kadar yuzum de dahıl bır tane bıle sıvılce olmadı bende, belkı genetıktır benimkı.

kızlarrr bilgisi olan var mı, birde detaylı ultrason için dr.randevu verdi ben Kadıköy florance hastnesine gidiyorum 18-25 temmuz arası ataşehir şifada yaptırabilirsin dedi ama şifa sanırım pahalı

ben de kullanmiyorum canim dr m vermedi de yarin dr ye gidecegim.

kızlarrr bilgisi olan var mı, birde detaylı ultrason için dr.randevu verdi ben Kadıköy florance hastnesine gidiyorum 18-25 temmuz arası ataşehir şifada yaptırabilirsin dedi ama şifa sanırım pahalı
bilmiyorum sifayi canım ben femical klinikten perinatolog arda lembete yaptiracagim.

Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
Bebe yağından olduğunu sanmıyorum canım. Benim de bu hamileliğimde heryerim sivilce doldu. Drum normal olduğunu söyledi, hatta vücuttaki benlerde bile artış olabilirmiş.

Kızlar eşim bu bebişin ismini ben koyacağım dedi. Oğlumuzun ismi Mehmet Miraç olacakmış. Ben beğendim nasıl sizce?
Çok güzel canım, ismiyle büyüsün paşa.

Senin vucut sivilcelerin de ısılık gibi mi benim ince ince ısılık gibi o yüzden bebe yagımı acaba dedim. Bilgin için teşekkür ederim tatlım

sere857 bende de durum ayni :) 12.haftada azcik ayaklarini oynatti. 16.haftada hiicc zahmet etmedi, dr bisiler ye gel dedi yine azcik ayaklar. Bakalim hftaya 19.hfta olcak gitcez. Cinsiyet ogrencek miyiz, hareket etcek mi nazlilar :)

neden sekere dıkkat edıyosun tatlım Seker hastalıgın mı var? Kan tahlıllerınde benım seher degerın brz dusuk cıkıyo, ama doktor onemlı degıl dedı. Senn kan tahlıllerındekı durum nedr?

Benim normal bir sıkıntı yok. Ben seker yuklemesi yaptirmiycam o yuzden sekeri nerdeyse cikardim hayatimdan arada bir tatli yiyorum . Birde seker olcum aleti alcam ucuz birsey zaten kendim yukleme zamanina kadar takip etcem. Bir sorun olmazsada yukleme yaptirmiycam.

ben de ogretmenim. benim 3. oglan 3 unun de iki ismi olmus olacak

chnb ismi çok güzel zaten senin diğer cocuklarinin adinida çok begeniyorum adiyla buyusunler inşallah
gulsrht bence senin cildinle alakali her bunye bir olmuyor canim havalarda sicak ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…