Evet dogru diyorsun, bende erikli tarafına gideceğim... Umarım mikrop kapmam...Zaten havuza girmiyorum.Ekstra bı durum yokda, yüzmek gebeler ıcın en ıdeal spor canım Ama denızde, havuzda mıkrop kapma durumu olabılecegı ıcın benm doktorum kesnlıkle grme dedı. Bu arada acıkcası ben marmara denızınde de kesınlıkle gırmıyorum, sankı dırek mıkrop kapacakmısım gıbı gelıyo En son 92 de falan gırmısımdır :))
Olmaz mı koyulaşcak bile dahaçizgi de mi olacak mış daha neler duyucam
BenEnemmm bak sen şuna daha neler görcez ben de henüz yok ama göbek aldı başını gitti gören doğurcam sanır
Benimde aynı canım kocaman oldu göbüşEnemmm bak sen şuna daha neler görcez ben de henüz yok ama göbek aldı başını gitti gören doğurcam sanır
canım ben 49 kilo değildim 60 kg la hamile kaldım benmde karnım hiiiiç yok hamile oldugum hiç belli olmuyo bizim iç karnımız geniş oluyo ben kızıma hamileykende 6.aydan itibaren dısardan anlasılmaya basladı hamileliğimBen gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..
Eşim bebişin kısmetine mi nedir oruç tutuyo cnm :)) sahura da kalkamıyorum üstelik kendi başına her şeyi yapıyo iştahı kapandı vallaÖyle mı? Yanlış hatrlamısım o zaman Ins sen de en yakın muayene tarıhınde ogrenırsın canım :) Eşin napıyo, hala aş eriyo mu :))
4 temmuz cnm bu sefer öğrenmeden çkmam hastaneden :)))dekalpy senin kontrol ne zamandı?
Yok kız allah korusun yeter 3 cocukElif sendeki bu bebek sevgisi sana dördüncüyü yaptırır ben sana söyleyeyim :) Özellikle bu bebiş erkek olursa, dördüncü olma ihtimali yükselir bence :) Ne dersin?
Benim üçüncü çocuk canım göbek önde gidiyomaşallah canım :) senle tarihlerimiz yakın ama bende öyle bir çizgiden eser yok :)) karnın ne alemde peki?? hafif çıktı benim??
Karnını gere gere dolas bacım hamile dedigin gobekli olurBenim üçüncü çocuk canım göbek önde gidiyo
ay hadi inşallah ya benim cumartesi günü ölücem heyecan dan günler geçniyor ne uzun haftaymış bir türlü bitmedi gitti4 temmuz cnm bu sefer öğrenmeden çkmam hastaneden :)))
o sorun bende de var sabaha karşı açlık hissiyle uyanıyorum midem nasıl rahatsız ediyorsa uykumu bölüyorGünaydınlarrrkızlar benim bir sorunum var ben doymuyorum
Tatlınin cok faydası var mutlaka bir gofret bile olsa ye.Ben tatlidan tiksindim kizim ekşici olduğu için4 temmuz cnm bu sefer öğrenmeden çkmam hastaneden :)))
ay hadi inşallah ya benim cumartesi günü ölücem heyecan dan günler geçniyor ne uzun haftaymış bir türlü bitmedi gitti
oy oy ben hiç söylenmeyeyim ya ama birkaç gün kala çok fensa uyku muyku haram heyecan dan eşim benden daha heyecanlı ona baktıkça dah fena oluyorumAz kalmış canım. Biraz daha sabret. :)
Benim 2.5 hafta var daha...
Allahimm cok mutluyum yalniz değilimo sorun bende de var sabaha karşı açlık hissiyle uyanıyorum midem nasıl rahatsız ediyorsa uykumu bölüyor
Benim 25 temmuz off off daha hazirandayizay hadi inşallah ya benim cumartesi günü ölücem heyecan dan günler geçniyor ne uzun haftaymış bir türlü bitmedi gitti
ay bende meyve tüketiyorum ama meyve yedikçe daha çok acıkıyorum midem kazınıyor illa daha ağır bir şey olacak mide de bulanmıyor artık dipsiz kuyu mübarek yediklerim nereye gidiyor belli değilAllahimm cok mutluyum yalniz değilimdurduk yere bir açlik hissi geliyor midem kazınıyor meyve bulunduruyorum hep genelde aksamsa yada yogurt yiyorum oyaliyor beni neyseki
oy oy ben hiç söylenmeyeyim ya ama birkaç gün kala çok fensa uyku muyku haram heyecan dan eşim benden daha heyecanlı ona baktıkça dah fena oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?