2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar dün akşam sorunlu bi dişim vardı kenarı kırıldı biraz kanadı doktora gitsem mi bilemedim bu durumda nasıl tedavi olur onuda bilmiyorum başına gelen varmı

Evet dogru diyorsun, bende erikli tarafına gideceğim... Umarım mikrop kapmam...Zaten havuza girmiyorum.

Ben gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..
canım ben 49 kilo değildim 60 kg la hamile kaldım benmde karnım hiiiiç yok hamile oldugum hiç belli olmuyo bizim iç karnımız geniş oluyo ben kızıma hamileykende 6.aydan itibaren dısardan anlasılmaya basladı hamileliğim

Öyle mı? Yanlış hatrlamısım o zaman Ins sen de en yakın muayene tarıhınde ogrenırsın canım :) Eşin napıyo, hala aş eriyo mu :))
Eşim bebişin kısmetine mi nedir oruç tutuyo cnm :)) sahura da kalkamıyorum üstelik kendi başına her şeyi yapıyo iştahı kapandı valla

4 temmuz cnm bu sefer öğrenmeden çkmam hastaneden :)))
Tatlınin cok faydası var mutlaka bir gofret bile olsa ye.Ben tatlidan tiksindim kizim ekşici olduğu için ama ultrasonda hareket etmeyince dr amcamiz beni tatli yemeye gonderdi dondugumuzde bebek takla atiyordu her yerini gorduk acikca saklayamadi kuzum

o sorun bende de var sabaha karşı açlık hissiyle uyanıyorum midem nasıl rahatsız ediyorsa uykumu bölüyor
Allahimm cok mutluyum yalniz değilim durduk yere bir açlik hissi geliyor midem kazınıyor meyve bulunduruyorum hep genelde aksamsa yada yogurt yiyorum oyaliyor beni neyseki

Allahimm cok mutluyum yalniz değilim durduk yere bir açlik hissi geliyor midem kazınıyor meyve bulunduruyorum hep genelde aksamsa yada yogurt yiyorum oyaliyor beni neyseki
ay bende meyve tüketiyorum ama meyve yedikçe daha çok acıkıyorum midem kazınıyor illa daha ağır bir şey olacak mide de bulanmıyor artık dipsiz kuyu mübarek yediklerim nereye gidiyor belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…