2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anladım canım. İnş bı sıkıntı cıkmaz golundekı gıbı yukleme yaptrmazsın :)

Sağol cnmeskiden tatlıcıydım Hamilelikte hiç yiyemiyorum ama bu sefer gitmeden yicem Bn de ekşici oldum babasına çekti bebiiş öğrenmeden gelmicem ya 16 hafta beklemişim çıkmam odadan

kızlar dün akşam sorunlu bi dişim vardı kenarı kırıldı biraz kanadı doktora gitsem mi bilemedim bu durumda nasıl tedavi olur onuda bilmiyorum başına gelen varmı

Basıma gelmedı ama gıt bence canm Film cekme, kanal tedavısı gıbı detaylı seyler harıc mudahelede bulunuyolar dıe duydum.

Ben de söylenmeyeyim o zaman canım.
Benim dr um perinatolog 2li testte tum organlarina bakti kalbini inceledi hersey yolunda daha erken gelmene gerek yok cimcime biraz büyüsün dedi sanirim direkt detayli ultrasona gideceğim sonraki kontrolde

Sağol cnmeskiden tatlıcıydım Hamilelikte hiç yiyemiyorum ama bu sefer gitmeden yicem Bn de ekşici oldum babasına çekti bebiiş öğrenmeden gelmicem ya 16 hafta beklemişim çıkmam odadan
Iyi dayanmışsın valla ne istiyorsun bilmiyorum ama icime kiz doğdu hem eksi hem göstermiyor bence kiz

ayy cmt benm de randevum var, 40 gr bıtter cıkolatann hepsını yıycem :)

bu arada ben de senn gıbı baya acıkıyorum ya Ama saglıksız abur cubur yememeye calısıyorum. Cevız, badem, hurma, meyve o sekılde atlatmaya calısıyorum. Normalde yemem, halıme kaldgmdan berı patates cıkmıyo aklımdan ozellıkle cips yememeye baya dırenıyrm :)

Eşim kıziyo sürekli yemek yemiorsun ondan diyo.tabi karnimin çıkmasını istedigimizden değil de esim biseyler ters mi gidiyo bisey olur falan diye tedirgin.bebek doğunca çok zayıf olcak hiç karnın yok yemek ye yemek ye diyo sürekli.yemek ye dedikce bunaliyorum.çok hafif çıktı o da çok çok az hiç belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…