- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
anladım canım. İnş bı sıkıntı cıkmaz golundekı gıbı yukleme yaptrmazsın :)Benim normal bir sıkıntı yok. Ben seker yuklemesi yaptirmiycam o yuzden sekeri nerdeyse cikardim hayatimdan arada bir tatli yiyorum . Birde seker olcum aleti alcam ucuz birsey zaten kendim yukleme zamanina kadar takip etcem. Bir sorun olmazsada yukleme yaptirmiycam.
Benim 25 temmuz off off daha hazirandayiz
hadi bakalım inşallah herkes den güzel haberler gelsinHeyecan iyidir canım. Ne güzel :) Güzel haberlerini bekliyoruz cumartesi günü.
Benim 25 temmuz off off daha hazirandayiz
benimde çok arttı sivilcelerim ben bebe yağı kullanmıyorum birde karnımda değilde sırtımda kollarım yüzümdekileri zaten saymıyorum bebiş kız büyük ihtimal ondan oluyo heraldeEvet canım isilik gibi yüzeysel sivilceler ama rahatsız ediyorlar.
Aynen zaman geçmiyor di mi :)) hadi çok az kalmış seninnn güzel güzel haberlerle gel inşay hadi inşallah ya benim cumartesi günü ölücem heyecan dan günler geçniyor ne uzun haftaymış bir türlü bitmedi gitti
Günaydın kızlar iki gündür doğru düzgün giremiyorum ama takipteyimSizi özlemişim ya
Nasilsiniz bakalim bebisler nasil
Bizde durumlar iyi gaz sancisi disinda
Cevap için teşekkürler
inşallah canım hepimizin güzel haberleri olsunAynen zaman geçmiyor di mi :)) hadi çok az kalmış seninnn güzel güzel haberlerle gel inş
Sağol cnmTatlınin cok faydası var mutlaka bir gofret bile olsa ye.Ben tatlidan tiksindim kizim ekşici olduğu içinama ultrasonda hareket etmeyince dr amcamiz beni tatli yemeye gonderdi dondugumuzde bebek takla atiyordu her yerini gorduk acikca saklayamadi kuzum
kızlar dün akşam sorunlu bi dişim vardı kenarı kırıldı biraz kanadı doktora gitsem mi bilemedim bu durumda nasıl tedavi olur onuda bilmiyorum başına gelen varmı
Benim dr um perinatolog 2li testte tum organlarina bakti kalbini inceledi hersey yolunda daha erken gelmene gerek yok cimcime biraz büyüsün dediBen de söylenmeyeyim o zaman canım.
en gtmıstım bı kere oraya gayet temzdı anm Sıkıntı cıkacagını sanmam.Evet dogru diyorsun, bende erikli tarafına gideceğim... Umarım mikrop kapmam...Zaten havuza girmiyorum.
Iyi dayanmışsın vallaSağol cnmeskiden tatlıcıydım Hamilelikte hiç yiyemiyorum ama bu sefer gitmeden yicem Bn de ekşici oldum babasına çekti bebiiş öğrenmeden gelmicem ya 16 hafta beklemişim çıkmam odadan
Eşim bebişin kısmetine mi nedir oruç tutuyo cnm :)) sahura da kalkamıyorum üstelik kendi başına her şeyi yapıyo iştahı kapandı valla
Ayy bnmki de öyle birbirimize baktıkça ztn daha fena oluyoruzoy oy ben hiç söylenmeyeyim ya ama birkaç gün kala çok fensa uyku muyku haram heyecan dan eşim benden daha heyecanlı ona baktıkça dah fena oluyorum
Yok kız allah korusun yeter 3 cocuk
Kız istiyorum cnm bn çok hevesliyim ama bakalım çok heyecanlıyımm gerçektenIyi dayanmışsın vallane istiyorsun bilmiyorum ama icime kiz doğdu hem eksi hem göstermiyor bence kiz
Tatlınin cok faydası var mutlaka bir gofret bile olsa ye.Ben tatlidan tiksindim kizim ekşici olduğu içinama ultrasonda hareket etmeyince dr amcamiz beni tatli yemeye gonderdi dondugumuzde bebek takla atiyordu her yerini gorduk acikca saklayamadi kuzum
Kim bilir şekerim hahhahCesur pozlar :) o da iyiymiş, fotomodel mı olacak ne olacak senn bebe ? :)
Eşim kıziyo sürekli yemek yemiorsun ondan diyo.tabi karnimin çıkmasını istedigimizden değil de esim biseyler ters mi gidiyo bisey olur falan diye tedirgin.bebek doğunca çok zayıf olcak hiç karnın yok yemek ye yemek ye diyo sürekli.yemek ye dedikce bunaliyorum.çok hafif çıktı o da çok çok az hiç belli değilcanım ben 49 kilo değildim 60 kg la hamile kaldım benmde karnım hiiiiç yok hamile oldugum hiç belli olmuyo bizim iç karnımız geniş oluyo ben kızıma hamileykende 6.aydan itibaren dısardan anlasılmaya basladı hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?