2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay bende meyve tüketiyorum ama meyve yedikçe daha çok acıkıyorum midem kazınıyor illa daha ağır bir şey olacak mide de bulanmıyor artık dipsiz kuyu mübarek yediklerim nereye gidiyor belli değil

cevız ya canım. Meyve benı de pek kesmıyo ama 3-4 cevız dırek tıkıyo İcindekı sağlıklı yağdan sebep snrm.

Senin kgla bebeğin kilosunun alakasi yok bebek almasi gerekeni kanindan aliyor endiselenme ama yemezsen sen güçsüz olursun dr vitamin vs vermiştir onlari kullan meyve kalsiyum dikkat et merak etme Allaha emanet bebeklerimiz

Kızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
Yok tatlim ben degun asiri kullanıyorum ama bi sorun olmadi cildin yaglibise olabioir belki benim asiri kuru oldugu icin emiyo eser kalmıyor

Deme meltemcim deme :) Ben de ne zaman patates kızartması görsem canım istiyor.

Sağol cnmeskiden tatlıcıydım Hamilelikte hiç yiyemiyorum ama bu sefer gitmeden yicem Bn de ekşici oldum babasına çekti bebiiş öğrenmeden gelmicem ya 16 hafta beklemişim çıkmam odadan

Büyük konusma walla bi saat basında oturursunuz da yıne gostermez Mecburen eve donersınız :)

cevız ya canım. Meyve benı de pek kesmıyo ama 3-4 cevız dırek tıkıyo İcindekı sağlıklı yağdan sebep snrm.
cevizi avuçla yemeye başladım kar etmiyor yemediğim tek şey yumurta onuda çocukluğumdan beri sevmem zaten bu kadar yemek yememe rağmen 2kilo 600gr almışım hayret ediyorum bakalım sonlara doğru zaten az yemeye başlıycaz tek avutum o

Allahimm cok mutluyum yalniz değilim durduk yere bir açlik hissi geliyor midem kazınıyor meyve bulunduruyorum hep genelde aksamsa yada yogurt yiyorum oyaliyor beni neyseki
aynı durum bende de mevcut kızlar üzülmeyin
inanılmaz acıkıyorum hamile kaldığımdan beri.ama kilo alıcam diye de fazla yiyemiyorum maalesef.yemeği yedikten sonra çok fena acıkıyorum.ama saat çok ileri olduysa yani 22 den sonra falan galetayla falan idare ediyorum kilo sorunundan dolayı.

Deme meltemcim deme :) Ben de ne zaman patates kızartması görsem canım istiyor.

Ay cok garıp, 3 yıllık evlıyım, kızartma tavam yok ewde, bı kere bıle kızartma yapmadım sağlıksız dıe Sımdı sureklı aklımda patates kızartması, cips, hayret bısey ya. Patates salatasıyla avutuyorum kendımı ben de, az bısı ıse yarıyo :)) Sen de dene ıstersen canm.

Ben aksam yemegınden sonra dırek uyudugum ıcın acıkma fısatm olmuyo da kahvalti sonrası oglen yemegıne kadar 2 kere, oglen ıle aksam yemegı arası 2-3 kere bıseyler atstrıyorum :))

CANIM PATATESİ ZEYTİNYAĞI VE BAHARATLA TATLANDIRIP FIRINDA PİŞİR O KADAR CANIN İSTİYO MADEM EZİYET ETME KENDİNE HEM GÜZELDE OLUYO SENİ BAYA KESER

iyi canım ya az almıssın haftana gore. Ben yaklasık 4 kılo aldm sanrm Bakalım cmt gunu doktorum ne dıycek İnş dıyetısyene yollamaz, nefret ederım dıyetsyenlerden.

meltem randevularımız aynı inşallah cinsiyetler kesinleşir bu sefer

Merkezden canım. Annemler tıp fakültesi civarında oturuyorlar. Sen hangi doktora gidiyorsun? Onu sorabilirim istersen. Belki başka arkadaşlarda vardır ama yazdığını daha okumamış olabilirler belki.
Devlette Tuğba yuvanç var ona gidiyorum memnunum doktorumdan inşallah bundan sonrada böyle devam eder

Yok canim kendini hic zorlama benim bulantilarim hala gecmedi bes kilo vermistim son kontrolde 200 gr almisim zaten bebis 140 gr doktor dalga geciyo seni soren inanmaz diyor ama yiyemiyorum nebyapayim doktorumda zorlama diyo hala normsl yeme duzenime gecemedim karnimda dedigin gibi dumduz ama bebis saglikli cok sukur iki haftadir biraz duzeldi midem besleyici seyler midem kaldiriyosa yemeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…