Kız istiyorum cnm bn çok hevesliyim ama bakalım çok heyecanlıyımm gerçektensağlıkla doğsunlar da
ay bende meyve tüketiyorum ama meyve yedikçe daha çok acıkıyorum midem kazınıyor illa daha ağır bir şey olacak mide de bulanmıyor artık dipsiz kuyu mübarek yediklerim nereye gidiyor belli değil
Sorma kilo verdi bi de :)) kıyamam ben kocama ya napalım rakipsiz kalcam tek göbüşlü ben olcam evde heeheYazık ya, şimdi senınle göbüş yarıştıramıycak :))
Senin kgla bebeğin kilosunun alakasi yok bebek almasi gerekeni kanindan aliyor endiselenme ama yemezsen sen güçsüz olursun dr vitamin vs vermiştir onlari kullan meyve kalsiyum dikkat et merak etme Allaha emanet bebeklerimizEşim kıziyo sürekli yemek yemiorsun ondan diyo.tabi karnimin çıkmasını istedigimizden değil de esim biseyler ters mi gidiyo bisey olur falan diye tedirgin.bebek doğunca çok zayıf olcak hiç karnın yok yemek ye yemek ye diyo sürekli.yemek ye dedikce bunaliyorum.çok hafif çıktı o da çok çok az hiç belli değil
Benim dr um perinatolog 2li testte tum organlarina bakti kalbini inceledi hersey yolunda daha erken gelmene gerek yok cimcime biraz büyüsün dedisanirim direkt detayli ultrasona gideceğim sonraki kontrolde
Yok tatlim ben degun asiri kullanıyorum ama bi sorun olmadi cildin yaglibise olabioir belki benim asiri kuru oldugu icin emiyo eser kalmıyorKızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
ayy cmt benm de randevum var, 40 gr bıtter cıkolatann hepsını yıycem :)
bu arada ben de senn gıbı baya acıkıyorum yaAma saglıksız abur cubur yememeye calısıyorum. Cevız, badem, hurma, meyve o sekılde atlatmaya calısıyorum. Normalde yemem, halıme kaldgmdan berı patates cıkmıyo aklımdan ozellıkle cips yememeye baya dırenıyrm :)
Sağol cnmeskiden tatlıcıydım Hamilelikte hiç yiyemiyorum ama bu sefer gitmeden yicem Bn de ekşici oldum babasına çekti bebiiş öğrenmeden gelmicem ya 16 hafta beklemişim çıkmam odadan
cevizi avuçla yemeye başladım kar etmiyor yemediğim tek şey yumurta onuda çocukluğumdan beri sevmem zaten bu kadar yemek yememe rağmen 2kilo 600gr almışım hayret ediyorum bakalım sonlara doğru zaten az yemeye başlıycaz tek avutum ocevız ya canım. Meyve benı de pek kesmıyo ama 3-4 cevız dırek tıkıyo İcindekı sağlıklı yağdan sebep snrm.
Allahimm cok mutluyum yalniz değilimdurduk yere bir açlik hissi geliyor midem kazınıyor meyve bulunduruyorum hep genelde aksamsa yada yogurt yiyorum oyaliyor beni neyseki
aynı durum bende de mevcut kızlar üzülmeyincevız ya canım. Meyve benı de pek kesmıyo ama 3-4 cevız dırek tıkıyo İcindekı sağlıklı yağdan sebep snrm.
Sorma kilo verdi bi de :)) kıyamam ben kocama ya napalım rakipsiz kalcam tek göbüşlü ben olcam evde heehe
Bende yarin gidicem yeter artık muamma muamma bize de yazik :)4 temmuz cnm bu sefer öğrenmeden çkmam hastaneden :)))
Deme meltemcim deme :) Ben de ne zaman patates kızartması görsem canım istiyor.
aynı durum bende de mevcut kızlar üzülmeyininanılmaz acıkıyorum hamile kaldığımdan beri.ama kilo alıcam diye de fazla yiyemiyorum maalesef.yemeği yedikten sonra çok fena acıkıyorum.ama saat çok ileri olduysa yani 22 den sonra falan galetayla falan idare ediyorum kilo sorunundan dolayı.
CANIM PATATESİ ZEYTİNYAĞI VE BAHARATLA TATLANDIRIP FIRINDA PİŞİR O KADAR CANIN İSTİYO MADEM EZİYET ETME KENDİNE HEM GÜZELDE OLUYO SENİ BAYA KESERAy cok garıp, 3 yıllık evlıyım, kızartma tavam yok ewde, bı kere bıle kızartma yapmadım sağlıksız dıe Sımdı sureklı aklımda patates kızartması, cips, hayret bısey ya. Patates salatasıyla avutuyorum kendımı ben de, az bısı ıse yarıyo :)) Sen de dene ıstersen canm.
cevizi avuçla yemeye başladım kar etmiyor yemediğim tek şey yumurta onuda çocukluğumdan beri sevmem zaten bu kadar yemek yememe rağmen 2kilo 600gr almışım hayret ediyorum bakalım sonlara doğru zaten az yemeye başlıycaz tek avutum o
meltem randevularımız aynı inşallah cinsiyetler kesinleşir bu seferayy cmt benm de randevum var, 40 gr bıtter cıkolatann hepsını yıycem :)
bu arada ben de senn gıbı baya acıkıyorum yaAma saglıksız abur cubur yememeye calısıyorum. Cevız, badem, hurma, meyve o sekılde atlatmaya calısıyorum. Normalde yemem, halıme kaldgmdan berı patates cıkmıyo aklımdan ozellıkle cips yememeye baya dırenıyrm :)
CANIM PATATESİ ZEYTİNYAĞI VE BAHARATLA TATLANDIRIP FIRINDA PİŞİR O KADAR CANIN İSTİYO MADEM EZİYET ETME KENDİNE HEM GÜZELDE OLUYO SENİ BAYA KESER
Devlette Tuğba yuvanç var ona gidiyorum memnunum doktorumdan inşallah bundan sonrada böyle devam ederMerkezden canım. Annemler tıp fakültesi civarında oturuyorlar. Sen hangi doktora gidiyorsun? Onu sorabilirim istersen. Belki başka arkadaşlarda vardır ama yazdığını daha okumamış olabilirler belki.
Yok canim kendini hic zorlama benim bulantilarim hala gecmedi bes kilo vermistim son kontrolde 200 gr almisim zaten bebis 140 grEşim kıziyo sürekli yemek yemiorsun ondan diyo.tabi karnimin çıkmasını istedigimizden değil de esim biseyler ters mi gidiyo bisey olur falan diye tedirgin.bebek doğunca çok zayıf olcak hiç karnın yok yemek ye yemek ye diyo sürekli.yemek ye dedikce bunaliyorum.çok hafif çıktı o da çok çok az hiç belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?