- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
meltem randevularımız aynı inşallah cinsiyetler kesinleşir bu sefer
Benim abimin iki oğlu var şimdi yengem üçüncüye hamile kızı olacak ama dargınız biraz o yüzden hiç hevesleniyorum Rabbim hayırlısı mı nasip etsin bakalım yarın belli olacakAynen canım ya ben de öyle bi mağazaya girince ilk kiz kiyafetl e ine bakıyorum yeğenim olacak o kiz olur diyorum oda erkek bi kiz çocuğumuz yok
Yediğin birşeyi de dokunmuş olabilir bende lierac diye bir krem kullaniyorum arada da dustan çıkınca bebeyagi kullaniyorumKızlar yazım kaynadı tekrar sorayım. Bebe yagı kullandığım için galiba basen bölgelerim minik minik sivilce oldu. Kaşıntı yapıyor var mı aynı olayı yaşayan
Ne güZel az kalmış .. Benim 14 Temmuz randevuKızlar yarın üçlü testim var bebeğimi görecemm çok özledimmmmmmm çokk
diyetisyenlere göre hep rejim gerekli, ben hiç kafama takmıycam vallahi sende öyle yap doğum ve emzirme bitince sıkı bir programa gircem şimdiye koy verdim gitti alırsakta napalım bizim mazeretimiz var bebikleriyi canım ya az almıssın haftana gore. Ben yaklasık 4 kılo aldm sanrm Bakalım cmt gunu doktorum ne dıycek İnş dıyetısyene yollamaz, nefret ederım dıyetsyenlerden.
direk anlasılıyo artık canım bıde elbıse gıyıyorum tam oluyorumKarnını gere gere dolas bacım hamile dedigin gobekli olur
Bende özledim benimde yarın testin bakalım inşallah hayırlı haberler alırızKızlar yarın üçlü testim var bebeğimi görecemm çok özledimmmmmmm çokk
:)) görücez :)
inş. hayırlısıylaaaBende özledim benimde yarın testin bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
tamam canım yazarım benim radevum 10.30 da ay inşallah gösteriri ya folik in bebeği ne güzel poz vermiş bizimkilerde öyle pozlar versinewet canım fark ettm ıns ogrenrz Benm sabah 8:30 da randevum Öğrenırsem hemen ılan edıcem :) Sen de yaz.
diyetisyenlere göre hep rejim gerekli, ben hiç kafama takmıycam vallahi sende öyle yap doğum ve emzirme bitince sıkı bir programa gircem şimdiye koy verdim gitti alırsakta napalım bizim mazeretimiz var bebikler
direk anlasılıyo artık canım bıde elbıse gıyıyorum tam oluyorumgoren dogum yapcak sanır
aynen bence de takma aldığım en güzel kilolar diyorum sürekli sende öyle yapGercekten dusunuyorum kısabılecegım tek sey meyve, Sağlıksız bı abur cubur yemıyorum zaten. Önceden sutum peynırım yoğurdum lıght dı E sımdı de ev yoğurdu gunluk sıse sut alıyorum Onlar belkı kılo yapmstr Yoksa gereksız abartı yemıyorum Dediğin gıbı, doğumdan sonra kısa surede verebılecegmı dusunuyorum, sporun her turlusunu cok sewıyorum zaten, doğumdan hemen sora baslarım. Ben de senın gıbı cok da takmıycam bu noktadan sonra :))
yarin benim de kontrolum var 2.30 da. dunden beti hissedemedimKızlar yarın üçlü testim var bebeğimi görecemm çok özledimmmmmmm çokk
eşimde yapcaz dıyo 4. yu he dedım yaparsın
Sagol canim insallah hepimiz saglikla dogururuz biciriklari :)anladım canım. İnş bı sıkıntı cıkmaz golundekı gıbı yukleme yaptrmazsın :)
İsyan çkar kııız yanındayızBende yarin gidicem yeter artık muamma muamma bize de yazik :)
tamam canım yazarım benim radevum 10.30 da ay inşallah gösteriri ya folik in bebeği ne güzel poz vermiş bizimkilerde öyle pozlar versin
valla bi markası yok bunları avcılar pazarından aldım görünce denemek için ithalat fazlası ürünler o yüzden şeklini anlattım benimde öyle arkadan hep büyük geliyor kopçalar ama heralde kilo almaktan bi de bunlar öyle esnek değil yani sıkmıyor ama tutuyor.Markası ne canım? Ben hala uygun sütyen bulamadım. Benim sırtım küçük, göğsüm büyük. 75D kullanıyordum. Şimdi iyice büyüdüler. 75D küçük geliyor. 75E si yok. 80 'nin sırtı bol geliyor. Ne yapacağım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?