2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen canım ya ben de öyle bi mağazaya girince ilk kiz kiyafetl e ine bakıyorum yeğenim olacak o kiz olur diyorum oda erkek bi kiz çocuğumuz yok
Benim abimin iki oğlu var şimdi yengem üçüncüye hamile kızı olacak ama dargınız biraz o yüzden hiç hevesleniyorum Rabbim hayırlısı mı nasip etsin bakalım yarın belli olacak

iyi canım ya az almıssın haftana gore. Ben yaklasık 4 kılo aldm sanrm Bakalım cmt gunu doktorum ne dıycek İnş dıyetısyene yollamaz, nefret ederım dıyetsyenlerden.
diyetisyenlere göre hep rejim gerekli, ben hiç kafama takmıycam vallahi sende öyle yap doğum ve emzirme bitince sıkı bir programa gircem şimdiye koy verdim gitti alırsakta napalım bizim mazeretimiz var bebikler

diyetisyenlere göre hep rejim gerekli, ben hiç kafama takmıycam vallahi sende öyle yap doğum ve emzirme bitince sıkı bir programa gircem şimdiye koy verdim gitti alırsakta napalım bizim mazeretimiz var bebikler

Gercekten dusunuyorum kısabılecegım tek sey meyve, Sağlıksız bı abur cubur yemıyorum zaten. Önceden sutum peynırım yoğurdum lıght dı E sımdı de ev yoğurdu gunluk sıse sut alıyorum Onlar belkı kılo yapmstr Yoksa gereksız abartı yemıyorum Dediğin gıbı, doğumdan sonra kısa surede verebılecegmı dusunuyorum, sporun her turlusunu cok sewıyorum zaten, doğumdan hemen sora baslarım. Ben de senın gıbı cok da takmıycam bu noktadan sonra :))

aynen bence de takma aldığım en güzel kilolar diyorum sürekli sende öyle yap

valla bi markası yok bunları avcılar pazarından aldım görünce denemek için ithalat fazlası ürünler o yüzden şeklini anlattım benimde öyle arkadan hep büyük geliyor kopçalar ama heralde kilo almaktan bi de bunlar öyle esnek değil yani sıkmıyor ama tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…