2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benimde çok arttı sivilcelerim ben bebe yağı kullanmıyorum birde karnımda değilde sırtımda kollarım yüzümdekileri zaten saymıyorum bebiş kız büyük ihtimal ondan oluyo heralde
kız olunca sivilcemi oluyor canım?

ben 2 haftadir normal istahima dondum ondan oncd hep ac gezdim buna ragmen 2,5-3 kilo falan almisim
ama hic belli degil.gobegim bayagi cikti,gecen komsum gordu anladi

hemen ama kimse kilo almissin demedi ve kiyafetlerim aynen oluyor.doktorum bile sizin vucudunuz kiloya musait degil dedi.tartmaya bile
gerek gormuyor beni
bende hic sut icmiyorum bi tek zorla yogurt yiyorum 1 yumurtaninda beyazini atip sarisini yiyorum hic yoktan iyidir

hadi ya . bayagi degisiklikler oldu forumda benim de yarin muayene degisirse surpriz olur

gercekten zor. ben de 25 haftalik dogum yaptim. ben de verdim tum estalari ondan korkuyorum yine almaya ceekiniyorum simdi.

gercekten zor. ben de 25 haftalik dogum yaptim. ben de verdim tum estalari ondan korkuyorum yine almaya ceekiniyorum simdi.

benim ablam 8 aylıkken kaybetti bebiğini.. Neyin ne zaman nasıl olacağını Allah bilir..Kafaya takma olumsuz düşünme sakın.

vallahi ben yumurta dışında her şeyi tüketiyorum karnımda bayağı çıktı artık bol şeyler giyiyorum önceden fermuarım açık giyebiliyodum ama artık karnım karpuz gibi çıkıyor komik yani hamile eteği aldım elbise falan bayağı ii oldu seninde kilo alışın normalmiş hep böyle devam edelim 20-30 kilo alanlar var bakalım doğuma kaç kiloyla girecez

canım sen doktor ısını naptın? Bayadr goremedım senı soramadım?
Avcilar anadolu hastanesinde ugras hanimi onerdiler dun ona gittim hakketen cok ilgili bir bayan.beni.can kulagi ile dinledi cvo verdi tatmin oldum sevdim kadini dogum fiyatlarida uygun o hastanede 700 tl sezeryan baska yerler 1400 den aciyor agzini kafama yatti baya rahatladim
Birde ultroson cihazi cok guzel bebisimin ayak parmiklarine bile baktim :)
Agzini acip kapamasina kadar gordum cok nette acaip memnun kaldim acikcasi uzun zamandan sonra

Endiselenme canim,dinleme kendini,bende 2-3 gunde bir hissediyorum
sabahin köründe kalktim bekledim uykum kaçtı 25 haftalik bebegimi 27 haziranda kaybettim ondan huzursuzluk sanirim. bir de baski hissim var kisalma mi oldu yarini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…