- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
inşallah iki gundur huzursuzum yarın bir gelse insallah sorun yoktur. oldu mu sonradan ablanin?
insallah canim haberdar ederim. sen boyatacaktin sacini boyattin mi?anladim canim,umarim hersey yolundadir,haberdar et bizleri gelince
maşallah benim küçük oglumla demek. masallah yaramaza.18 senedir olmuyordu 8 aylıkken karnında öldü .. 2 sene sonra oldu ama ablam dayanamadı tabi zorla sezeryanla aldırdı 32.hafta da ..gelişimini tamamlamış dedi doktor..İyi ki aldırmış kordon dolanmış boynuna yoksa o da gidecekti..
2.5 yaşında şimdi afacan yaramaz 5 saniye yerinde durmuyor.. Şımarık cıvıl cıvıl sevgi dolu.. Yolda yürür herkese meraba der gülümser el sallar..Hayat dolu meleğimiz...
niye uyanmıyolarki sanki. Sabah 8.30 da gıdıcem ben de O zaman benımkı de uyanmaz Arabada bangır bangır heavy metal mi dinletsem çocuğa :)
Canım ben gittiğimde saat 14 gibiydi. Ne zaman uyuduğunu bilmemize imkan yok ki. İnşallah uyanık olur ve görürsünüz rahat rahat. Ben bir sonrakinde çikolata yemiştim gitmeden. Önümüzdeki randevuda da çikolata yemeyi düşünüyorum.
Bende aynı durumdayım 16. Haftaya 4 kilo tamamlanmış oluriyi canım ya az almıssın haftana gore. Ben yaklasık 4 kılo aldm sanrm Bakalım cmt gunu doktorum ne dıycek İnş dıyetısyene yollamaz, nefret ederım dıyetsyenlerden.
Benimki acmis bacaklarini ok gibi duruyodu pipisio fotomodel gıbı artistik cesur pozlar vermıs :) her bebek oyle olmaz heralde :) @folik
maşallah benim küçük oglumla demek. masallah yaramaza.
yok canım daha demedım anomalı usgsı yapıldıktan sonra soylıcem 2 eyluldeCocuklara soyledın mı sen canım?
yok kız 40ım cıkınca dogru spıral taktırcam ona guvenırmıyımWalla elıf esın bu kadar ıstıyosa sen dıkkat et, eşin sana bi ali cengiz oyunu yapıp 4.bebeği yola cıkarmasın :) Bı bakmıssın hamılesın :)
yok boyatmadim sordum tekrar pazartesi gunu boyatabilirsin dedi.karar veremedim ne renk yapacagima bu hafta boyatirim herhaldeinsallah canim haberdar ederim. sen boyatacaktin sacini boyattin mi?
Ben gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..
evet ya benimde büyüdü ama bir haftadır hassas lığı geçti her halde bu normal dir diye düşünüyorumMerhaba erkek bebek anneleri goguslerinizde buyume oldumu
kac haftalik olacaksin o tarihte cok gec degilmiyok canım daha demedım anomalı usgsı yapıldıktan sonra soylıcem 2 eylulde
dr a gittin mi ? Bazı hamilelikler kanamalı oluyormuş ozellikle regline denk gelen tarihlerde senindemi oyle acaba
25 haftalık olcam canım ama kafam karıstı sımdı o ultrason 23 haftaya kadar oluyomus 6 gun sonra randevum var gıdınce sorarım doktoruma olmazsa duzeltırler tarıhıkac haftalik olacaksin o tarihte cok gec degilmi
Bencede gec olur. Allah gostermesin bisey cikarsa sonlandirma 24.hafta sonuna kadar yapiliyor 24 ten sonra sadece 1-2 hastalik disinda yapilamiyor diye biliyorum25 haftalık olcam canım ama kafam karıstı sımdı o ultrason 23 haftaya kadar oluyomus 6 gun sonra randevum var gıdınce sorarım doktoruma olmazsa duzeltırler tarıhı
Güle güle kullan simdi den.yok boyatmadim sordum tekrar pazartesi gunu boyatabilirsin dedi.karar veremedim ne renk yapacagima bu hafta boyatirim herhalde
aynen canım ben onu gıdınce sorım cunku daha once ntd lı dogum yaptıgım ıcın rıskım yuksek Allah korusunBencede gec olur. Allah gostermesin bisey cikarsa sonlandirma 24.hafta sonuna kadar yapiliyor 24 ten sonra sadece 1-2 hastalik disinda yapilamiyor diye biliyorum
Avcilar anadolu hastanesinde ugras hanimi onerdiler dun ona gittim hakketen cok ilgili bir bayan.beni.can kulagi ile dinledi cvo verdi tatmin oldum sevdim kadini dogum fiyatlarida uygun o hastanede 700 tl sezeryan baska yerler 1400 den aciyor agzini kafama yatti baya rahatladim
Birde ultroson cihazi cok guzel bebisimin ayak parmiklarine bile baktim :)
Agzini acip kapamasina kadar gordum cok nette acaip memnun kaldim acikcasi uzun zamandan sonra
benim oğlum da kapatmıştı kendini, git çikolata ye gel dedi
makarna da acayip hareketlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?