2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inşallah iki gundur huzursuzum yarın bir gelse insallah sorun yoktur. oldu mu sonradan ablanin?

18 senedir olmuyordu 8 aylıkken karnında öldü .. 2 sene sonra oldu ama ablam dayanamadı tabi zorla sezeryanla aldırdı 32.hafta da ..gelişimini tamamlamış dedi doktor..İyi ki aldırmış kordon dolanmış boynuna yoksa o da gidecekti..

2.5 yaşında şimdi afacan yaramaz 5 saniye yerinde durmuyor.. Şımarık cıvıl cıvıl sevgi dolu.. Yolda yürür herkese meraba der gülümser el sallar..Hayat dolu meleğimiz...

maşallah benim küçük oglumla demek. masallah yaramaza.

niye uyanmıyolarki sanki. Sabah 8.30 da gıdıcem ben de O zaman benımkı de uyanmaz Arabada bangır bangır heavy metal mi dinletsem çocuğa :)

benim oğlum da kapatmıştı kendini, git çikolata ye gel dedi

makarna da acayip hareketlendirir

iyi canım ya az almıssın haftana gore. Ben yaklasık 4 kılo aldm sanrm Bakalım cmt gunu doktorum ne dıycek İnş dıyetısyene yollamaz, nefret ederım dıyetsyenlerden.
Bende aynı durumdayım 16. Haftaya 4 kilo tamamlanmış olur Benim de kısabileceğim birşey yok ama su tutuyor vucut eller bi sisiyo iniyor falan. Sağlık sorunları olmasında her kilo verilir

Ben gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..

Ben 44 kiloyum
Boyum 1.60
Senin boyun kaç bilmiyorum ama dert etme
Benim diğer hamileligim de zayifca gecti
Bebek de gayet saglikliydi
3.300 doğdu oğlum
O yüzden kendimi yine zorlamiyorum
Ilk aylarim yiyeceklerden tiksinmeyle geçtiği için 3 kilo verdim
47 kiloydum normalde
Aslında milletin şaşırmasi da hoşuma gidiyordu bazen :)))
7 aylık hamileyken izne ayrılma durumlarini konuşuyorduk da
Memurumuz "sen hamile misin, hem de 7 aylık mı" demişti
Şu an sadece pek meyve yiyemedigim için üzülüyorum
Iftardan sonra vakit kalmıyor meyve yemeye
Şu an midemin düzeldigi dönemdeyim
Iftarda iştahlica yiyorum
Biliyorum ki son 3 ayimda da reflüden dolayı yiyemiycem
Bari şu an yiyebiliyorken yiyeyim

25 haftalık olcam canım ama kafam karıstı sımdı o ultrason 23 haftaya kadar oluyomus 6 gun sonra randevum var gıdınce sorarım doktoruma olmazsa duzeltırler tarıhı
Bencede gec olur. Allah gostermesin bisey cikarsa sonlandirma 24.hafta sonuna kadar yapiliyor 24 ten sonra sadece 1-2 hastalik disinda yapilamiyor diye biliyorum

Bencede gec olur. Allah gostermesin bisey cikarsa sonlandirma 24.hafta sonuna kadar yapiliyor 24 ten sonra sadece 1-2 hastalik disinda yapilamiyor diye biliyorum
aynen canım ben onu gıdınce sorım cunku daha once ntd lı dogum yaptıgım ıcın rıskım yuksek Allah korusun

Çok sevindim içine sinen bi doktor bulmana canım :) Tekrardan hayrlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…