- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bende aynı durumdayım 16. Haftaya 4 kilo tamamlanmış olurBenim de kısabileceğim birşey yok ama su tutuyor vucut eller bi sisiyo iniyor falan. Sağlık sorunları olmasında her kilo verilir
:) ha ha O direk bakmıs sız ultrasondan kendısını ızlıyosunuz, dur demıs pipi nasıl olur gostereyım sunlara :)Benimki acmis bacaklarini ok gibi duruyodu pipisi
yok kız 40ım cıkınca dogru spıral taktırcam ona guvenırmıyım
iki doktora basladım artık iki haftada bir görücem bebişimiİsyan çkar kııız yanındayızçok az kalmışş bn şimdiden heyecandan ölcem seni düşünemiyorum bi de çok özlüyo insan 1-2 hafta geçti mi hemen içimi hüzün kaplıyo bebişi görsem diye
iki doktora basladım artık iki haftada bir görücem bebişimiama inşş zararı yoktur simdiki doktorum kanıtlanmasa da zararı var diyo kendi ayda bir ultrason ideal diyo ama gecen hafta öğrenemeyince acıdı bize haftaya bi daha bakalım dedi bakalım gidicez sıpa göstersin artık :)
Bu yüzden tartıda hızlı artış oluyor olabilir. Şeker yüklemesi yapacak mısınEwet canım aynen bende de oluyo Ellerım ayaklarım sısıyo. Yuzuk parmagımı ayakkabılarım da ayaklarımı hafif sıkmaya basladı.
gecen hafta göstermeyince kızdım bebişe bende eşim de bebek dogunca döversinde sen diyo :) ama cok sinirlendim ya önceden deli gibi takla atıyodu iş cinsiyete gelince kıpırdamamaya basladı sıpa değilde ne sıpa işte :) inşş sen de en yakın kontrolde öğrenirsin canım ahh ahh bebişlerBENDE İKİ DOKTORA GİDİYORUM. ama sonuç hüsran bizde göremedik ..umutlar temmuza kaldı
Ay cok garıp, 3 yıllık evlıyım, kızartma tavam yok ewde, bı kere bıle kızartma yapmadım sağlıksız dıe Sımdı sureklı aklımda patates kızartması, cips, hayret bısey ya. Patates salatasıyla avutuyorum kendımı ben de, az bısı ıse yarıyo :)) Sen de dene ıstersen canm.
ıkıncı oglumu dogurdum spıral taktırmaktan korkuyodum kırkımın cıktıgı gun ruyamda 3. cocugu dogurdugumu gorunce taktırdım 5 sene garantıHadı bakalım canım hayırlısı olsun İnş sevıcle karsılarlar :)
Spıral ıyı yontem, ortada rısk kalmaz :)
gecen hafta göstermeyince kızdım bebişe bende eşim de bebek dogunca döversinde sen diyo :) ama cok sinirlendim ya önceden deli gibi takla atıyodu iş cinsiyete gelince kıpırdamamaya basladı sıpa değilde ne sıpa işte :) inşş sen de en yakın kontrolde öğrenirsin canım ahh ahh bebişler
Bu yüzden tartıda hızlı artış oluyor olabilir. Şeker yüklemesi yapacak mısın
Bnm doktorum bu dönemde acil bir şey ya da bîr sorun olmadığı sürece tavsiye etmiyorum zararlı dedi ayda bir olsun dediiki doktora basladım artık iki haftada bir görücem bebişimiama inşş zararı yoktur simdiki doktorum kanıtlanmasa da zararı var diyo kendi ayda bir ultrason ideal diyo ama gecen hafta öğrenemeyince acıdı bize haftaya bi daha bakalım dedi bakalım gidicez sıpa göstersin artık :)
ıkıncı oglumu dogurdum spıral taktırmaktan korkuyodum kırkımın cıktıgı gun ruyamda 3. cocugu dogurdugumu gorunce taktırdım 5 sene garantı
Benim kulaklarımın arkasında bile ince ince çıktı o derece yanibenimde çok arttı sivilcelerim ben bebe yağı kullanmıyorum birde karnımda değilde sırtımda kollarım yüzümdekileri zaten saymıyorum bebiş kız büyük ihtimal ondan oluyo heralde
Devlette Tuğba yuvanç var ona gidiyorum memnunum doktorumdan inşallah bundan sonrada böyle devam eder
Benim kulaklarımın arkasında bile ince ince çıktı o derece yaniİşin enteresan tarafı ne ergenlikte ne de oğluma hamileyken sivilce sorunum olmamıştı. Bizim de bebiş büyük ihtimal kız. Eskilerin lafı tescillenecek sanırım. Hani kız annenin güzelliğini alırmış ya =) Kız olsun da varsın alsın ne yapalım
Et-balık ürünlerini çok severdim, neredeyse hiç yiyemiyorum canım. Ama sebze ve meyva çok tüketiyorum. Bakalım tutacak mı ?inşallah kızdır canım başka ne belirtiler var kız a dair.
yok canım o kordon baglatmaben omur boyu zannedıyodum :)
ben kızımda sureklı et ıstıyodumEt-balık ürünlerini çok severdim, neredeyse hiç yiyemiyorum canım. Ama sebze ve meyva çok tüketiyorum. Bakalım tutacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?