2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende aynı durumdayım 16. Haftaya 4 kilo tamamlanmış olur Benim de kısabileceğim birşey yok ama su tutuyor vucut eller bi sisiyo iniyor falan. Sağlık sorunları olmasında her kilo verilir

Ewet canım aynen bende de oluyo Ellerım ayaklarım sısıyo. Yuzuk parmagımı ayakkabılarım da ayaklarımı hafif sıkmaya basladı.

iki doktora basladım artık iki haftada bir görücem bebişimi ama inşş zararı yoktur simdiki doktorum kanıtlanmasa da zararı var diyo kendi ayda bir ultrason ideal diyo ama gecen hafta öğrenemeyince acıdı bize haftaya bi daha bakalım dedi bakalım gidicez sıpa göstersin artık :)

BENDE İKİ DOKTORA GİDİYORUM. ama sonuç hüsran bizde göremedik ..umutlar temmuza kaldı

BENDE İKİ DOKTORA GİDİYORUM. ama sonuç hüsran bizde göremedik ..umutlar temmuza kaldı
gecen hafta göstermeyince kızdım bebişe bende eşim de bebek dogunca döversinde sen diyo :) ama cok sinirlendim ya önceden deli gibi takla atıyodu iş cinsiyete gelince kıpırdamamaya basladı sıpa değilde ne sıpa işte :) inşş sen de en yakın kontrolde öğrenirsin canım ahh ahh bebişler

Sağol canım :) Salata beni kesmez sanırım.

benim en yakın radevu 14 temmuz sonraki 22 temmuz pöff

Bnm doktorum bu dönemde acil bir şey ya da bîr sorun olmadığı sürece tavsiye etmiyorum zararlı dedi ayda bir olsun dedi içime sinmiyor o yüzden napimm beklicem

benimde çok arttı sivilcelerim ben bebe yağı kullanmıyorum birde karnımda değilde sırtımda kollarım yüzümdekileri zaten saymıyorum bebiş kız büyük ihtimal ondan oluyo heralde
Benim kulaklarımın arkasında bile ince ince çıktı o derece yani İşin enteresan tarafı ne ergenlikte ne de oğluma hamileyken sivilce sorunum olmamıştı. Bizim de bebiş büyük ihtimal kız. Eskilerin lafı tescillenecek sanırım. Hani kız annenin güzelliğini alırmış ya =) Kız olsun da varsın alsın ne yapalım

inşallah kızdır canım başka ne belirtiler var kız a dair.

Yarin üçlü taramaya gidicem insallah gösterir cinsiyeti :)) iki gundur acaip hissediyorum kipir kipir icimde kelebek gibi özellikle yemek yedigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…