2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada Allah sağsalim bebişime kavuştursun, sezeryan olduğumda tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum. 35 yaştan sonra hap kullanamam. Spiral hiç bana göre değil =) En garantisi yolları kapamak

Senin vucut sivilcelerin de ısılık gibi mi benim ince ince ısılık gibi o yüzden bebe yagımı acaba dedim. Bilgin için teşekkür ederim tatlım
canim bebe yagini bilmiyorum ama ben yüzüme bebe kremi kullanmistim alerji yapti beni pütür pütür kabardi yüzüm yaniyo ve kasiniyodu. doktor krem verdi bi haftada ancak gecti belki bize öyle seyler gelmiyordur

ben kızımda sureklı et ıstıyodum bundada et ıstıyorum deli gıbı kemıklı et kemırmek ıstıyorum
Demek ki bünyeye göre değişiyor canım =) Ben de oğlumda deli gibi et tüketiyordum, hatta haftada bir de çorbacıya giderdik =) Bunda bilemedim niye böyle oldu. Annem bekarken seni kasaba vereceğim derdi

Demek ki bünyeye göre değişiyor canım =) Ben de oğlumda deli gibi et tüketiyordum, hatta haftada bir de çorbacıya giderdik =) Bunda bilemedim niye böyle oldu. Annem bekarken seni kasaba vereceğim derdi
ben hayatta agzıma sokmam kızımda işkembe corbası aşermıstım eşimle cocuklar karşıma geçmiş sırıta sırıta benı ızlıyolardı nasıl yıyom dıe

Anladım canım. Hadı hayırlısı olsun Bı doğuralım da bebıslerı hayrlısıyla, kalan teferruatları sonra hallederız artık :)

Tatlı hiç aramıyorum dersem yeridir. Sadece birşey canım çekti yazmayayım buradan, onu da siparişle hallettik. Tatlıyı da normalde çok severdim =D

ben de tatlı manyağıyım ama yiyemiyorum eski gibi.. evden tatlı hiç eksik olmaz dı..Hele bi tanesi varya.. şimdi hep et türü ekşi li şeyler yiyorum bakalım. bizim cinsiyette belli değil henüz

Hadı bakalım canım hayırlısı olsun İnş sevıcle karsılarlar :)

Spıral ıyı yontem, ortada rısk kalmaz :)
ben de beş sene korundum
Hadı bakalım canım hayırlısı olsun İnş sevıcle karsılarlar :)

Spıral ıyı yontem, ortada rısk kalmaz :)
canım ben beş sene korundum spiralle. ama sonra ogrendim ki spiral dollenmeyi engellemiyormus. sadece dollenen yumurtanin rahime ulasmasini engelliyormus. bu hosuma gotmedi. dogum kontrol hapi da oyle. o da rahim duvarini once tutup tutunmasini engelliyormus.zor bu korunma isi

ben de tatlı manyağıyım ama yiyemiyorum eski gibi.. evden tatlı hiç eksik olmaz dı..Hele bi tanesi varya.. şimdi hep et türü ekşi li şeyler yiyorum bakalım. bizim cinsiyette belli değil henüz
İnşallah kalbinden geçen olur canım. En çok sevdiğim şey bol limonlu salatalar. Yemek olmasa bile olur =)

canım cinsiyet olarak içinden ne geçiyor bilemiyorum ama benim ikizlerin ikisi de erkek ve deli gibi et ve ekşili şeyler canım çekiyor süreklii :))
kendini şimdiden erkeğe hazırlasan iyi edersin

canım cinsiyet olarak içinden ne geçiyor bilemiyorum ama benim ikizlerin ikisi de erkek ve deli gibi et ve ekşili şeyler canım çekiyor süreklii :))
kendini şimdiden erkeğe hazırlasan iyi edersin

ya içimden erkek geçiyor her gören öyle diyor hiç kilo almadım vs ama bi yanım deli gibi kız çocuk istiyor.Diyorum keşke ikiz olsaydı bir kız bir erkek aradan çıkardı ... Ama burada da ekşi yiyip kız bebiş bekleyen çok arkadaşımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…