- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
canim bebe yagini bilmiyorum ama ben yüzüme bebe kremi kullanmistim alerji yapti beni pütür pütür kabardi yüzüm yaniyo ve kasiniyodu. doktor krem verdi bi haftada ancak gecti belki bize öyle seyler gelmiyordurSenin vucut sivilcelerin de ısılık gibi mi benim ince ince ısılık gibi o yüzden bebe yagımı acaba dedim. Bilgin için teşekkür ederim tatlım
Demek ki bünyeye göre değişiyor canım =) Ben de oğlumda deli gibi et tüketiyordum, hatta haftada bir de çorbacıya giderdik =) Bunda bilemedim niye böyle oldu. Annem bekarken seni kasaba vereceğim derdiben kızımda sureklı et ıstıyodumbundada et ıstıyorum deli gıbı kemıklı et kemırmek ıstıyorum
Et-balık ürünlerini çok severdim, neredeyse hiç yiyemiyorum canım. Ama sebze ve meyva çok tüketiyorum. Bakalım tutacak mı ?
ben hayatta agzıma sokmam kızımda işkembe corbası aşermıstımDemek ki bünyeye göre değişiyor canım =) Ben de oğlumda deli gibi et tüketiyordum, hatta haftada bir de çorbacıya giderdik =) Bunda bilemedim niye böyle oldu. Annem bekarken seni kasaba vereceğim derdi
Tatlı hiç aramıyorum dersem yeridir. Sadece birşey canım çekti yazmayayım buradan, onu da siparişle hallettik. Tatlıyı da normalde çok severdim =Dpeki tatlı
yok canım o kordon baglatma28 yasın altındakı kadınlara yapılmıyo yapılırsada en az 3 cocugun olması gerekıo benımkı 10 yıllıktı ama 5 yılda yumurtalık kisti geçirdim kist spırali itmiş yerınden oynatmıs
Hehhh işte bende sırf onun için gidiyordum çorbacıyaben hayatta agzıma sokmam kızımda işkembe corbası aşermıstımeşimle cocuklar karşıma geçmiş sırıta sırıta benı ızlıyolardı nasıl yıyom dıe
Yarin üçlü taramaya gidicem insallah gösterir cinsiyeti :)) iki gundur acaip hissediyorum kipir kipir icimde kelebek gibi özellikle yemek yedigimde
Tatlı hiç aramıyorum dersem yeridir. Sadece birşey canım çekti yazmayayım buradan, onu da siparişle hallettik. Tatlıyı da normalde çok severdim =D
ben de beş sene korundumHadı bakalım canım hayırlısı olsun İnş sevıcle karsılarlar :)
Spıral ıyı yontem, ortada rısk kalmaz :)
canım ben beş sene korundum spiralle. ama sonra ogrendim ki spiral dollenmeyi engellemiyormus. sadece dollenen yumurtanin rahime ulasmasini engelliyormus. bu hosuma gotmedi. dogum kontrol hapi da oyle. o da rahim duvarini once tutup tutunmasini engelliyormus.zor bu korunma isiHadı bakalım canım hayırlısı olsun İnş sevıcle karsılarlar :)
Spıral ıyı yontem, ortada rısk kalmaz :)
Bebeği hıssetmeye basladın mı? Ne guzel canm.
İnşallah kalbinden geçen olur canım. En çok sevdiğim şey bol limonlu salatalar. Yemek olmasa bile olur =)ben de tatlı manyağıyım ama yiyemiyorum eski gibi.. evden tatlı hiç eksik olmaz dı..Hele bi tanesi varya.. şimdi hep et türü ekşi li şeyler yiyorum bakalım. bizim cinsiyette belli değil henüz
İnşallah kalbinden geçen olur canım. En çok sevdiğim şey bol limonlu salatalar. Yemek olmasa bile olur =)
Yarasın bebişine:)) ben her bulduğumu yıyorum tatlı hariç affetmem..
Yarasın bebişine
ben de tatlı manyağıyım ama yiyemiyorum eski gibi.. evden tatlı hiç eksik olmaz dı..Hele bi tanesi varya.. şimdi hep et türü ekşi li şeyler yiyorum bakalım. bizim cinsiyette belli değil henüz
güzel çıkar inşallah cinsiyet de belli olsun artık.Yarin üçlü taramaya gidicem insallah gösterir cinsiyeti :)) iki gundur acaip hissediyorum kipir kipir icimde kelebek gibi özellikle yemek yedigimde
zaman gecmıyo gıbı ya bı gecsede alsak hayırlısıyla kucaklarımıza yıcem onu yıcemmm sabırsızlanıyorum vallaAnladım canım. Hadı hayırlısı olsun Bı doğuralım da bebıslerı hayrlısıyla, kalan teferruatları sonra hallederız artık :)
canım cinsiyet olarak içinden ne geçiyor bilemiyorum ama benim ikizlerin ikisi de erkek ve deli gibi et ve ekşili şeyler canım çekiyor süreklii :))
kendini şimdiden erkeğe hazırlasan iyi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?