2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

E napıcaz ıkıncı bebekten sonra :)

Ya ofiste bu aralar boşluk var, pek iş yok. Bişeyler okuyunca da hemen uykum gelıyo Nette takılıyorum :)

:))))) alemsin ya bizim ofiste hep boş üç beş dava dosyası geliyor .. sagolsun hakimler de fi tarihine duruşma günü verdiklerinden işimiz rahat.

hem ekşi hem ett pek kız gibi durmuyor canım uff fena canım çektii ikisini de
ama rabbim önce sağlıklı sonra gönlünden geçeni versin inşallah :)

hem ekşi hem ett pek kız gibi durmuyor canım uff fena canım çektii ikisini de
ama rabbim önce sağlıklı sonra gönlünden geçeni versin inşallah :)

valla şu an canım öyle birşey istedi ki alıp yedim ekşi tabi.. ama dediğim gibi bünyeden bünyeye değişir.

Sürekli tuvalet ihtiyacım olmasa ben de yürüyeceğim ama dışarda tuvalet ihtiyacı sıkıntı oluyor.

haklısın ben işe gelip giderken yürüğyorum..günde en az 3 litre su içiyorum düşün tuv.ihtiyacını .. lavaboya son dakika giriyorum ne olur ne olmaz diye işten çıkmadan önce :))))))))

kızlar bebegıme doktor erkek dedı ama kesın deıl dedı bu resımde bacak arasının sızce

Eklentiler

• 11111794_1002869729731995_8546024893971737987_n.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 76
haklısın ben işe gelip giderken yürüğyorum..günde en az 3 litre su içiyorum düşün tuv.ihtiyacını .. lavaboya son dakika giriyorum ne olur ne olmaz diye işten çıkmadan önce :))))))))
4. aydan sonra azalacak diye ümit ediyorum ama son aylar yine başlayacak. Bu sefer bebişler büyümüş olacağı için

:))))) alemsin ya bizim ofiste hep boş üç beş dava dosyası geliyor .. sagolsun hakimler de fi tarihine duruşma günü verdiklerinden işimiz rahat.

Ben de inşaat muhendısıyım Türkmenıstanda baya buyuk bı ıs aldık aslında onun tasarımına baslıycaz ama ıhale ımzaları daha atılmadı Burokrası kısmı tamamlanınca bız de asırı yoğun olucaz Gelsın mesaıler cmt ler

Ay ne güzel, ben de istiyorum. :) İşlerim var ama yapasım yok. Valla gün saymaya başlayacağım yakında 37. hafta gelsin diye.
Heptan ıs olmaması da kotu canım ya İşe gelmek ıstemıyorum resmen, iş guc yok butun gun ofiste takılınır mı? Ben de iş olmaması dolayısıyla bı an once 37. haftam gelse de ayrılsam dıe gun sayıyorum walla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…