- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
ben de beş sene korundum
canım ben beş sene korundum spiralle. ama sonra ogrendim ki spiral dollenmeyi engellemiyormus. sadece dollenen yumurtanin rahime ulasmasini engelliyormus. bu hosuma gotmedi. dogum kontrol hapi da oyle. o da rahim duvarini once tutup tutunmasini engelliyormus.zor bu korunma isi
Ooo süper, ben şimdiden 2 buçuk kilo aldım =Dvalla ona yarıyor mu bilmem ama bana kilo olarak geri dönmedi henüz :))))
meltem enerjine hayranım yorumlarını artık okuyamıyorum bile takip etmekte zorlanıyorum :)))))))
Ya ofiste bu aralar boşluk var, pek iş yok. Bişeyler okuyunca da hemen uykum gelıyo Nette takılıyorum :)
Ooo süper, ben şimdiden 2 buçuk kilo aldım =D
Ya ofiste bu aralar boşluk var, pek iş yok. Bişeyler okuyunca da hemen uykum gelıyo Nette takılıyorum :)
ya içimden erkek geçiyor her gören öyle diyor hiç kilo almadım vs ama bi yanım deli gibi kız çocuk istiyor.Diyorum keşke ikiz olsaydı bir kız bir erkek aradan çıkardı ... Ama burada da ekşi yiyip kız bebiş bekleyen çok arkadaşımız var
Sürekli tuvalet ihtiyacım olmasa ben de yürüyeceğim ama dışarda tuvalet ihtiyacı sıkıntı oluyor.bende 1 kg almışım ilk tartıldığım zamanla.. ama ben sabah akşam yürüyorum. bakalım sona doğru ne olacak
hem ekşi hem ett pek kız gibi durmuyor canım uff fena canım çektii ikisini de
ama rabbim önce sağlıklı sonra gönlünden geçeni versin inşallah :)
Sürekli tuvalet ihtiyacım olmasa ben de yürüyeceğim ama dışarda tuvalet ihtiyacı sıkıntı oluyor.
4. aydan sonra azalacak diye ümit ediyorum ama son aylar yine başlayacak. Bu sefer bebişler büyümüş olacağı içinhaklısın ben işe gelip giderken yürüğyorum..günde en az 3 litre su içiyorum düşün tuv.ihtiyacını .. lavaboya son dakika giriyorum ne olur ne olmaz diye işten çıkmadan önce :))))))))
Pipiye benziyor canım, hayırlısı olsun.kızlar bebegıme doktor erkek dedı ama kesın deıl dedı bu resımde bacak arasının sızce
4. aydan sonra azalacak diye ümit ediyorum ama son aylar yine başlayacak. Bu sefer bebişler büyümüş olacağı için
eşler kabul ederse onlar korunacakE napıcaz ıkıncı bebekten sonra :)
saol cnmPipiye benziyor canım, hayırlısı olsun.
:))))) alemsin ya bizim ofiste hep boş üç beş dava dosyası geliyor .. sagolsun hakimler de fi tarihine duruşma günü verdiklerinden işimiz rahat.
Heptan ıs olmaması da kotu canım ya İşe gelmek ıstemıyorum resmen, iş guc yok butun gun ofiste takılınır mı? Ben de iş olmaması dolayısıyla bı an once 37. haftam gelse de ayrılsam dıe gun sayıyorum walla :))Ay ne güzel, ben de istiyorum. :) İşlerim var ama yapasım yok. Valla gün saymaya başlayacağım yakında 37. hafta gelsin diye.
canım ben decevit yazmışım benimki previt eczacıya sordum şimdi decevit kırılmaz dedi previt çeltikli zaten kırılabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?