2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Herkese merhaba doktorum ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti bende o gundur erkek isimlerine bakıyorum hep yusuf kıvanç enes deniz Çağan efe ege ama bi turlu eşime begendiremiyorum erkek anneleri sözler ne isim düşünüyorsunuz

O işin zor canım . Şimdinin tadını çıkar

Ben de bir süre proje görmek istemiyorum.
Bir iki tane projem var onlar bitsin diye uğraşıyorum.

Benimde oğlum olcak cnm poyraz düşünüyoruz ama kararsiziz

Bizim cinsiyet henüz belli değil ama ben her gün Yusuf Suresi okuyorum. Ve olur sa Yusuf ismini düşünebilirim ..

Limonu sıknca bile suratini eksiten ben bu aralar deli gibi limon yiyorum canim hep cekiyo boyle bi durum yasayan var mi

Bende deli gibi tatlı yiyorum bayanlar, ama kızımda acayip ekşi ve turşu yemiştim bakalım cinsiyetini ne diyecekler

Limonu sıknca bile suratini eksiten ben bu aralar deli gibi limon yiyorum canim hep cekiyo boyle bi durum yasayan var mi
ben de aynı durumdayım herşeye de limon.hatta midem bulanınca limon üstüne tuz döküp yiyorum. yemekte su içerken bile limon sıkıp içiyorum. Bende bu aralar turşuya taktım yeşil domates ve kelek turşusu.. offf cinsiyet henüz belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…