benımkınınkı arkadasınkınden kısaydı erkek ddıklerınde sonradan yok olduPipiye benziyor canım, hayırlısı olsun.
eşler kabul ederse onlar korunacakya da bu dezavantaja ragmen iki yöntemden birini seçeceğz
O işin zor canım . Şimdinin tadını çıkarBen de inşaat muhendısıyım Türkmenıstanda baya buyuk bı ıs aldık aslında onun tasarımına baslıycaz ama ıhale ımzaları daha atılmadı Burokrası kısmı tamamlanınca bız de asırı yoğun olucazGelsın mesaıler cmt ler
O işin zor canım . Şimdinin tadını çıkar
Heptan ıs olmaması da kotu canım ya İşe gelmek ıstemıyorum resmen, iş guc yok butun gun ofiste takılınır mı? Ben de iş olmaması dolayısıyla bı an once 37. haftam gelse de ayrılsam dıe gun sayıyorum walla :))
Ben de bir süre proje görmek istemiyorum.
Bir iki tane projem var onlar bitsin diye uğraşıyorum.
Benimde oğlum olcak cnm poyraz düşünüyoruz ama kararsizizHerkese merhaba doktorum ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti bende o gundur erkek isimlerine bakıyorum hep yusuf kıvanç enes deniz Çağan efe ege ama bi turlu eşime begendiremiyorum erkek anneleri sözler ne isim düşünüyorsunuz
kızlar tetanoz iğnesi ne zaman vuruluyor
Bizim cinsiyet henüz belli değil ama ben her gün Yusuf Suresi okuyorum. Ve olur sa Yusuf ismini düşünebilirim ..Herkese merhaba doktorum ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti bende o gundur erkek isimlerine bakıyorum hep yusuf kıvanç enes deniz Çağan efe ege ama bi turlu eşime begendiremiyorum erkek anneleri sözler ne isim düşünüyorsunuz
sen de mı ınsaat muhendısıydın? Biri vardı ama kımdı hatrlayamadım.
Kızın mi olucak cnm:)Limonu sıknca bile suratini eksiten ben bu aralar deli gibi limon yiyorum canim hep cekiyo boyle bi durum yasayan var mi
Oglum olcak canimKızın mi olucak cnm:)
Bende bi hafta sonra gidicem aynen bende konuşacam. Birbirimizi haberdar edelim bakalım aynı seyler mi söylenecekBilmiyorum, cmt gıttıgımde doktorumla bu konuyu da konusucam.
BenimkidE erkek. Hani derler ya eksi yiyince kiz olur die oyuzden merak ettim:)Oglum olcak canim
ben de aynı durumdayım herşeye de limon.hatta midem bulanınca limon üstüne tuz döküp yiyorum. yemekte su içerken bile limon sıkıp içiyorum. Bende bu aralar turşuya taktım yeşil domates ve kelek turşusu.. offfLimonu sıknca bile suratini eksiten ben bu aralar deli gibi limon yiyorum canim hep cekiyo boyle bi durum yasayan var mi
Ben limonlu salataya bayılırdım şimdi limonla aram yokİnşallah kalbinden geçen olur canım. En çok sevdiğim şey bol limonlu salatalar. Yemek olmasa bile olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?