Benimde oğlum olcak cnm poyraz düşünüyoruz ama kararsiziz
Hadi yaa =)Ben limonlu salataya bayılırdım şimdi limonla aram yok
Çok uyumlu cnm :)biz birine Poyraz diğerine Kuzey isimlerini düşünüyoruz
Bende bi hafta sonra gidicem aynen bende konuşacam. Birbirimizi haberdar edelim bakalım aynı seyler mi söylenecek
poyraz da kuzey de çok güzel isimler bence.güzel düşünmüşsünüzbiz birine Poyraz diğerine Kuzey isimlerini düşünüyoruz
Of çok zor canım ya başlarda bende oyleydim geçti şükür ara ara geliyo ama iyiyim şükür inşallah senin de gecer
Ben yazmıştım ama Alp Atlas düşünüyorumHerkese merhaba doktorum ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti bende o gundur erkek isimlerine bakıyorum hep yusuf kıvanç enes deniz Çağan efe ege ama bi turlu eşime begendiremiyorum erkek anneleri sözler ne isim düşünüyorsunuz
Güzelmiş isimlerBen yazmıştım ama Alp Atlas düşünüyorum
Yusuf ismini bende cok seviyorum yusuf peygamberimizin hayati beni cok etkilediBizim cinsiyet henüz belli değil ama ben her gün Yusuf Suresi okuyorum. Ve olur sa Yusuf ismini düşünebilirim ..
Yusuf ismini bende cok seviyorum yusuf peygamberimizin hayati beni cok etkiledi
Güzel işin cnm insanın kendi çocuğuna isim bulması coook zorBenimde oğlum olcak cnm poyraz düşünüyoruz ama kararsiziz
Mesela benya içimden erkek geçiyor her gören öyle diyor hiç kilo almadım vs ama bi yanım deli gibi kız çocuk istiyor.Diyorum keşke ikiz olsaydı bir kız bir erkek aradan çıkardı ... Ama burada da ekşi yiyip kız bebiş bekleyen çok arkadaşımız var
Mesela ben
Bence öyle. Tatlıyı ağzıma koyamıyorum. Et ve ekşi yiyorum sürekli. Dün nar ekşisine ekmek banıp yedim. Dr yüzde doksan kız demişti. Cinsiyete bağlı değil bence:))))) yani ekşi tatlı olayı da biraz saçmalık oluyor
Bende sürekli ekşi yedim ama cinseyitini erkek dedi Bencede alakası yok.Bence öyle. Tatlıyı ağzıma koyamıyorum. Et ve ekşi yiyorum sürekli. Dün nar ekşisine ekmek banıp yedim. Dr yüzde doksan kız demişti. Cinsiyete bağlı değil bence
Yarin üçlü taramaya gidicem insallah gösterir cinsiyeti :)) iki gundur acaip hissediyorum kipir kipir icimde kelebek gibi özellikle yemek yedigimde
Evet Miraç istiyodum gorumcemin kızı olucak Miray koyucak oyuzden onunkiyle uyumlu olmasını istemiyorum poyrazida eşim istedi bakalım arastiriyorum ben yinede :) sen isim düşndün mü?Güzel işin cnm insanın kendi çocuğuna isim bulması coook zor
Ben ye tatlıyı hap hakkıyı ye ekşiyi yap ayşe yi diye biliyorum zaten:))))) yani ekşi tatlı olayı da biraz saçmalık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?