- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
bi ben mi bilmiyorum cinsiyetini yaaa ağlıcamEvet Miraç istiyodum gorumcemin kızı olucak Miray koyucak oyuzden onunkiyle uyumlu olmasını istemiyorum poyrazida eşim istedi bakalım arastiriyorum ben yinede :) sen isim düşndün mü?
Ne zaman gittin doktora cnm en son? Arkadaşım 20 haftalik oldu daha bugün kesinleşti kızı olucak. Gostermiyosa kiz diolarbi ben mi bilmiyorum cinsiyetini yaaa ağlıcam
ben kızıma hamıleyken et ve eksı yıyodum tatlıdan tiksınmıstımBence öyle. Tatlıyı ağzıma koyamıyorum. Et ve ekşi yiyorum sürekli. Dün nar ekşisine ekmek banıp yedim. Dr yüzde doksan kız demişti. Cinsiyete bağlı değil bence
Ben ye tatlıyı hap hakkıyı ye ekşiyi yap ayşe yi diye biliyorum zatenbana da erkek dedi ekşi ile hiç aram yok oysa ekşi acı ilk tercihlerimdi
yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyoyani bence kişinin bünyesine göre oluyor bu işler.
yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo
amin canım rabbım kımseye yasatmasın ınsallah hepımız sag saglım alırız kucagımıza meleklerımızıKaybettiğin bebeğin için Allah sabır versin canım. İnşallah bu bebeğin sağlıkla gelir de bol bol ısırırsın. :)
oww daha cok varmıs cabucak gecsin inşşbenim en yakın radevu 14 temmuz sonraki 22 temmuz pöff
yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo
oww daha cok varmıs cabucak gecsin inşş
dostlar saolsun canım aynen bebegın ıhtıyacı neyse anne onu ıstıyo rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah saglık uzun omur versın yavrularımızaAllah Allah.. Bu arada başın sağ olsun canım. O zmn bebişe göre demek ki bu işler. Rabbim geri de kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip eylesin.
dostlar saolsun canım aynen bebegın ıhtıyacı neyse anne onu ıstıyo rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah saglık uzun omur versın yavrularımıza
o kadar sey yasadıgım halde bende oyleyımamin canım inşallah cümlemizin.. cinsiyet belli olmayınca insan herşeyden anlam çıkartmaya çlışıyor işte
amin canım rabbım kımseye yasatmasın ınsallah hepımız sag saglım alırız kucagımıza meleklerımızı
o kadar sey yasadıgım halde bende oyleyımcanım normal yanı bıde bıcak makas testı var bende her gebelıgımde tuttu bunda daha denemedım
bakalım sendede işe yarıcakmıay onu bizim kvalide yaptı hangisi hangisi vs dediler bende aman oturayım dedim sussunlar diye kız çıktı..
dün akşam eşim koydu mehmet Miraç dedi.Herkese merhaba doktorum ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti bende o gundur erkek isimlerine bakıyorum hep yusuf kıvanç enes deniz Çağan efe ege ama bi turlu eşime begendiremiyorum erkek anneleri sözler ne isim düşünüyorsunuz
o kadar sey yasadıgım halde bende oyleyımcanım normal yanı bıde bıcak makas testı var bende her gebelıgımde tuttu bunda daha denemedım
Çok güzel cnm Miraç ismini çok begeniyorumdün akşam eşim koydu mehmet Miraç dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?