2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo

Kaybettiğin bebeğin için Allah sabır versin canım. İnşallah bu bebeğin sağlıkla gelir de bol bol ısırırsın. :)

yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo

Allah Allah.. Bu arada başın sağ olsun canım. O zmn bebişe göre demek ki bu işler. Rabbim geri de kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip eylesin.

Allah Allah.. Bu arada başın sağ olsun canım. O zmn bebişe göre demek ki bu işler. Rabbim geri de kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip eylesin.
dostlar saolsun canım aynen bebegın ıhtıyacı neyse anne onu ıstıyo rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah saglık uzun omur versın yavrularımıza

dostlar saolsun canım aynen bebegın ıhtıyacı neyse anne onu ıstıyo rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah saglık uzun omur versın yavrularımıza

amin canım inşallah cümlemizin.. cinsiyet belli olmayınca insan herşeyden anlam çıkartmaya çlışıyor işte

o kadar sey yasadıgım halde bende oyleyım canım normal yanı bıde bıcak makas testı var bende her gebelıgımde tuttu bunda daha denemedım

ay onu bizim kvalide yaptı hangisi hangisi vs dediler bende aman oturayım dedim sussunlar diye kız çıktı..

dün akşam eşim koydu mehmet Miraç dedi.

hanımlar ben ne ekşi istiyorum ne tatlı karnımda kıpırtı falanda yok insiyetinide tam öğrenemedik ikili test falanda yaptırmadım ay aranıza çok katılamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…