- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Hamilelik, bütün hormonlarımızı alt üst ediyor. Aşırı hassas ve alıngan oluyoruz. Çok normal bir durum. Maalesef bunun bir çözümü yok.Kızlar ya ben cçok ağlıyorum herşeye ağlıyorum nasıl gecicek bu durum ya bana bisey söyleyin :/
bakalım sendede işe yarıcakmıbende yaradı oglanlarda bıcaa kızda makasa oturdum
hahahaha dur kız merak ettım ablama yaptırım bundada tutcakmı bakalımeşim bi bağırdı kız dediklerinde o erkek istiyor tabi. dedi saçma sapan şeyleri bırakın diye. Ben aslında diğerine oturacaktım sonra birden bitsin diye oturdum hahaha :))))))))
hahahaha dur kız merak ettım ablama yaptırım bundada tutcakmı bakalım
aynen cnm evet erken hissettim ben ama bazen oluyormuş sağdan sola yada soldan sağa geçişleri hissediyorum şimdideseyirmeleri o kadar hissetmiyorum ama sanki kalbim karnımın altında atıyormuş gibi oluyor.
Çok erken değil mi Hem de 2 aylıkken hissetmişsin.... :))
hahaha ben sımdı denedı bıcaga oturdumya bizim kv senede 1 defa gördüğü için beni , yapıverdi hemen testi bakalım tutacak mı tutarsa ölene kadar der artık bak biz bildik vs diye
kızlar doktorum bana vücüt bilmem nelerine bakacağız birde ailende genetik varmı ona göre yaparız yoksa gerek yok dedi ve doktorum profösör çokta iyi bir doktorBana da sağlık ocağında 20. haftada dediler tetanoz aşısını. daha erken olduğundan pek araştırmadım, yaptırmasam nolur .. şeker yüklemesi de aynı şekilde kararsızım..
valla cnm bir gariplik var bana folik asit vermedi ama 4 haftalıkken decavit 12 hafta dolduğundada demir hapına başladı çoğu doktor bunu yaparBenim doktorum 12. haftanın bitmesine bir iki gün kala folik asiti bıraktırıp vitamine başlattı. Kan yada demir için henüz birşey vermedi.
Bu doktorların bir standartı yok anlaşılan.
hahaha ben sımdı denedı bıcaga oturdumo teste gore erkek bakalım
cnm bir gariplik var onda bana 4 haftalıkken decavit verdi ve doğurana kadar içeceksin dedi 12 hafta bitimindede demir hapına başladı onuda doğurana kadar dedi folik asit hiç vermedi gerek yok diyeKızlar birşey sormak istiyorum. Şu an 14 haftalığız, benim doktorum folik asiti geçen hafta bıraktırdı başkada hiçbir ilaç vermedi. Multivitamin önermiyorum dedi. sağlık ocağında decavit verdiler ücretsizmiş bunu içmelisin dedi doktor. Ama kadın doğumcum kesinlikle gerek yok diyor. Başkada hiç bir hap vermedi ne demir ne bişey... taki 20. haftaya kadar.
Ben de ilk 13-14 hafta doğru düzgün birşey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Çok şükür şimdi iyiyim, 2 haftadır yiyebiliyorum. Gerçi bu sabah yine midem bulandı ve çok az çıkardım ama vermek olarak çok daha iyiyim. 2 gün önce ilk defa yemek yaptım.Ama işte bizde halsiz kalıyoruz sadece meyve yiyorum oda armut ve karpuz sürekli bulantı hali çok kötü pskolojik olarakta etkileniyorum normal halimi özledim eski gunlerimi ozledim eşime yemek yapmayı özledim vs vs :/
cnm bir gariplik var onda bana 4 haftalıkken decavit verdi ve doğurana kadar içeceksin dedi 12 hafta bitimindede demir hapına başladı onuda doğurana kadar dedi folik asit hiç vermedi gerek yok diye
kızlar benim doktor 2 li yaptı şimdi 3 lü yacacak 4 gerek yok diyo napsamki yao neymiş ya ne kadar test varmış böyle ben 2 li yaptırdım cumartesi 4 lüye gitcem başka bi testten de bahsetmedi
Var canım. Hem Eskişehir'deyim. Hem de bebeklerimizin doğum günleri aynı.Kızlar eskşehirden benden başka kimse yok heralde
hahaha bılmıyorumkı yuzuk testınde kız bıcakta erkekay bayılcam şimdi.. senin bıçağa karşı bi sempatin var sanırım
Ben de ilk 13-14 hafta doğru düzgün birşey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Çok şükür şimdi iyiyim, 2 haftadır yiyebiliyorum. Gerçi bu sabah yine midem bulandı ve çok az çıkardım ama vermek olarak çok daha iyiyim. 2 gün önce ilk defa yemek yaptım.
Sürekli hasta gibi olan halimi hiç sevmedim.Neyseki artık öyle değilim. Umarım sen de en kısa zamanda normal haline dönersin.
12.haftada gittim :)Ne zaman gittin doktora cnm en son? Arkadaşım 20 haftalik oldu daha bugün kesinleşti kızı olucak. Gostermiyosa kiz diolar
canım 16.haftada kesin ogrenirsinn benimki 12.haftada söylemişti inanmamistim kiz istiodum:) geçen hafta kocaman pipisini gördük :)12.haftada gittim :)
Merak etme canm yalnız değilsin bnde öğrenemedim henüz temmuzda gidicem kontrole sabır artkamin canım inşallah cümlemizin.. cinsiyet belli olmayınca insan herşeyden anlam çıkartmaya çlışıyor işte
hahaha bılmıyorumkı yuzuk testınde kız bıcakta erkekrus takvımınde kız çin takvımınde erkek cıkıyo bakalım bu cocuk ne cıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?