2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ya ben cçok ağlıyorum herşeye ağlıyorum nasıl gecicek bu durum ya bana bisey söyleyin :/
Hamilelik, bütün hormonlarımızı alt üst ediyor. Aşırı hassas ve alıngan oluyoruz. Çok normal bir durum. Maalesef bunun bir çözümü yok.
Sadece bunun normal olduğunu bilmek, bu nedenle kendimizi telkin etmek gerekiyor. Bu sayede biraz rahatlarız. Bunu yaşayanın sadece kendimizin olmadığını bilmek, bütün hamilelerin aynı duygu durum değişikliklerini yaşadığını bilmek belki biraz daha rahat geçirmemizi sağlar. Ayrıca sevdiğin şeylerle uğraşmak, zevk aldığın uğraşlarla ilgilenmek bu durumu biraz daha azaltır.
Bol neşeli, eğlenceli, keyif dolu hamilelikler...

bakalım sendede işe yarıcakmı bende yaradı oglanlarda bıcaa kızda makasa oturdum

eşim bi bağırdı kız dediklerinde o erkek istiyor tabi. dedi saçma sapan şeyleri bırakın diye. Ben aslında diğerine oturacaktım sonra birden bitsin diye oturdum hahaha :))))))))

hahahaha dur kız merak ettım ablama yaptırım bundada tutcakmı bakalım

ya bizim kv senede 1 defa gördüğü için beni , yapıverdi hemen testi bakalım tutacak mı tutarsa ölene kadar der artık bak biz bildik vs diye

seyirmeleri o kadar hissetmiyorum ama sanki kalbim karnımın altında atıyormuş gibi oluyor.
Çok erken değil mi Hem de 2 aylıkken hissetmişsin.... :))
aynen cnm evet erken hissettim ben ama bazen oluyormuş sağdan sola yada soldan sağa geçişleri hissediyorum şimdide çok güzel duygular allah sağ salim sağlıklı shatli noksansız elimize almayı nasip etsin inşallah

Bana da sağlık ocağında 20. haftada dediler tetanoz aşısını. daha erken olduğundan pek araştırmadım, yaptırmasam nolur .. şeker yüklemesi de aynı şekilde kararsızım..
kızlar doktorum bana vücüt bilmem nelerine bakacağız birde ailende genetik varmı ona göre yaparız yoksa gerek yok dedi ve doktorum profösör çokta iyi bir doktor

Benim doktorum 12. haftanın bitmesine bir iki gün kala folik asiti bıraktırıp vitamine başlattı. Kan yada demir için henüz birşey vermedi.
Bu doktorların bir standartı yok anlaşılan.
valla cnm bir gariplik var bana folik asit vermedi ama 4 haftalıkken decavit 12 hafta dolduğundada demir hapına başladı çoğu doktor bunu yapar

cnm bir gariplik var onda bana 4 haftalıkken decavit verdi ve doğurana kadar içeceksin dedi 12 hafta bitimindede demir hapına başladı onuda doğurana kadar dedi folik asit hiç vermedi gerek yok diye

Ama işte bizde halsiz kalıyoruz sadece meyve yiyorum oda armut ve karpuz sürekli bulantı hali çok kötü pskolojik olarakta etkileniyorum normal halimi özledim eski gunlerimi ozledim eşime yemek yapmayı özledim vs vs :/
Ben de ilk 13-14 hafta doğru düzgün birşey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Çok şükür şimdi iyiyim, 2 haftadır yiyebiliyorum. Gerçi bu sabah yine midem bulandı ve çok az çıkardım ama vermek olarak çok daha iyiyim. 2 gün önce ilk defa yemek yaptım.
Sürekli hasta gibi olan halimi hiç sevmedim. Neyseki artık öyle değilim. Umarım sen de en kısa zamanda normal haline dönersin.

cnm bir gariplik var onda bana 4 haftalıkken decavit verdi ve doğurana kadar içeceksin dedi 12 hafta bitimindede demir hapına başladı onuda doğurana kadar dedi folik asit hiç vermedi gerek yok diye

Normalde hemen folik asit verirler, hatta hamilelik öncesi başlamayı öneriyorlar. Sende vermemiş. Doktorum da multivitamin taraftarı değilim dedi ama illa içmek istersen alabilirsin dedi ama kendisi vermedi hiç bi şekilde. demir hapına da 20 haftada başlayacakmışız. Bende Decavit e başlıycam sanırım/büyük ihtimalle. Yiyeceklerden alamıyor olabilirim henüz bulantılarım devam ediyor.

İnşallah cnm bak bu saat oldu kahvaltı yapmadim duruyom öyle sadece çilek recelinin tanelerinden seçip yedim bende normal hayata dönmek istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…