- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
canım 16.haftada kesin ogrenirsinn benimki 12.haftada söylemişti inanmamistim kiz istiodum:) geçen hafta kocaman pipisini gördük :)
Merak etme canm yalnız değilsin bnde öğrenemedim henüz temmuzda gidicem kontrole sabır artk
4 lu testkızlar benim doktor 2 li yaptı şimdi 3 lü yacacak 4 gerek yok diyo napsamki ya
en son gordugumde emekler vazıyette poposunu sallıyoduvalla bende merak ediyorum.. onların keyfi yerinde tabi.
4 lu test
en son gordugumde emekler vazıyette poposunu sallıyoduacaba bu sefer ne sekılde gorcem cok merak edıom
Rabbim gönlündekini nasip etsin sana canım :) 1 hafta daha sabret ogrenirsin kiz erkek farketmez can onlar kızlarda çok tatlı oluyo ama :))yaa bana ikiliyi yapan doktor şimdilik kız gibi dedi, ama 16 yı bekle dedi. sanırım ben de erkek olsun istediğimden midir inanmak istemiyorum.tabiki herşeyin hayırlısı ama kızım 2.olsn prenses gibi olsn istiyorum sanrm
Allahın mucızesı bu hamılelık olayı hanı ınanmayanlar varya bı bebegın olusumunu ızletmek lazım onlarabizim ki de sanki ayakta durup dans ediyordu.. heyo yuppi ola ola ta ta ta ta tammmmmmm.. Hey yarabbim ya nelere kadirsin.
Allah yanında ki kuzularına sağlık versin inşallahamin canım rabbım kımseye yasatmasın ınsallah hepımız sag saglım alırız kucagımıza meleklerımızı
Benim doktor cinsiyet için yorum bile yapmadı. Sonra dediHerkese merhaba doktorum ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor ama kesin değil demişti bende o gundur erkek isimlerine bakıyorum hep yusuf kıvanç enes deniz Çağan efe ege ama bi turlu eşime begendiremiyorum erkek anneleri sözler ne isim düşünüyorsunuz
amin canım cumlemızınkıne ınsallahAllah yanında ki kuzularına sağlık versin inşallah
Bende cevre muh. Ama işe ara verdim. Doktor çok yoruluyorum dinlenmem lazım diye rapor yazayım dedi. Bende bıraktım bi sureligineBen de oyle yapıyorum ama hıc ıs olmayınca da sıkılıyo ınsan :) İş olsa dert olmasa dert yanı :)
Ayy ben. Yazarken bile ağzım sulandi. Ben normalde de her türlü eksi ve tatlı yerim. Ama tatlı bitti resmen benim için. Baklava yiyip mutlu olan ben baklava görmek istemiyorum. Ama hergün limon yiyip eksi Kızılcık suyu iciyorumLimonu sıknca bile suratini eksiten ben bu aralar deli gibi limon yiyorum canim hep cekiyo boyle bi durum yasayan var mi
Ben normalde de eksi çok yerdim. Ama tatlı yemememi bebis annemin zaten kilo ile başı dertte fazla almasın diye yedirtmiyor benceyok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo
Benimki de banu alkan gibi poz vermiştibizim ki de sanki ayakta durup dans ediyordu.. heyo yuppi ola ola ta ta ta ta tammmmmmm.. Hey yarabbim ya nelere kadirsin.
Bir sorun görünmüyor canım, maşallahKizlar bakın bakalım bizim ikili testimiz anca çıktı Eki Görüntüle 1564625
Benim doktorum folik aside devam et dedi 4 aydan sonra diğerlerine baslaris dedivalla cnm bir gariplik var bana folik asit vermedi ama 4 haftalıkken decavit 12 hafta dolduğundada demir hapına başladı çoğu doktor bunu yapar
Bir sorun görünmüyor canım, maşallah
Çok tatlı annesiiii:) masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?