2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım 16.haftada kesin ogrenirsinn benimki 12.haftada söylemişti inanmamistim kiz istiodum:) geçen hafta kocaman pipisini gördük :)

yaa bana ikiliyi yapan doktor şimdilik kız gibi dedi, ama 16 yı bekle dedi. sanırım ben de erkek olsun istediğimden midir inanmak istemiyorum. tabiki herşeyin hayırlısı ama kızım 2.olsn prenses gibi olsn istiyorum sanrm

4 lu test

en son gordugumde emekler vazıyette poposunu sallıyodu acaba bu sefer ne sekılde gorcem cok merak edıom

bizim ki de sanki ayakta durup dans ediyordu.. heyo yuppi ola ola ta ta ta ta tammmmmmm.. Hey yarabbim ya nelere kadirsin.

Rabbim gönlündekini nasip etsin sana canım :) 1 hafta daha sabret ogrenirsin kiz erkek farketmez can onlar kızlarda çok tatlı oluyo ama :))

Benim doktor cinsiyet için yorum bile yapmadı. Sonra dedi biz erkek olursa ömer efe kız olursa zeynep erva dusunuyorusbakalım artık kutudan ne cikcak hayırlısı

Limonu sıknca bile suratini eksiten ben bu aralar deli gibi limon yiyorum canim hep cekiyo boyle bi durum yasayan var mi
Ayy ben. Yazarken bile ağzım sulandi. Ben normalde de her türlü eksi ve tatlı yerim. Ama tatlı bitti resmen benim için. Baklava yiyip mutlu olan ben baklava görmek istemiyorum. Ama hergün limon yiyip eksi Kızılcık suyu iciyorum

yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo
Ben normalde de eksi çok yerdim. Ama tatlı yemememi bebis annemin zaten kilo ile başı dertte fazla almasın diye yedirtmiyor bence kuzum beni dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…