2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar benim suratım tenekeden beter oldu, bu problemi doktoruna söyleyen oldu mu? Ne öneriyor doktorlar, nemlendirici de fayda vermiyor.
canim ben bepanthen in yüz kremini aldim kuru ciltler icin olan.o cok iyi geliyor. benim cok yagli cildim vardi hele de alerjiden sonra pul pul dökülüyordu derim ama onu sürünce gün boyu nemli tutuyor.hemde hamileler kullanabiliyor her nemlendiriciyi kullanmamak lazim

Büyük konusma walla bi saat basında oturursunuz da yıne gostermez Mecburen eve donersınız :)
Dolaşır 1 saat kahvaltı yapar gezer geri giderim zıplatana kadar ordayım bu sefer Geçen sefer de çk hareketliydi ama önünü döndüğünde bacakları kaldırdı bi de doktor ztn belli olmaz diyip kestirip Atnca 12. Haftamda göremedik. Ama ztn görenlerin de bir kısmı değişmiş bn çok umutluyum bu sefer

[QUOcnmTE="derinsu06, post: 41513927, member: 457126"]merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba [/QUOTE]
Slm cnm peki 2li ve 3lu sonuclarin nasildi uzme kendini umarim hersey iyidir

[QUGözün aMelodram_Punisher, post: 41514160, member: 670655"]Evet canm pimpirikli ben hamile kaldığımı ogreneli beri sola dönüp yatiyorum :)) Duz yatinca daha cok hissediyorum yemek yedigimde kipirdamalar baslio kıtlıktan cikmis gbi yedgm icin heralde [/QUOTE]

GoGözün aydin cnm darisi bizim hissetmemize kontrolum yarin umarım hersey yolundadir
Gozun

nsu06, post: 41514192, member: 457126"]374 te bir çıktı [/QUOTE]

Cnm uzulme umarim hersey yolunda olur 2li ve 3lu nasildi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…