şimdi kırmadan bol su ile yutmaya çalışıyorum ama olmadı değiştirtirim sağol canımTamam cnm yinede zorlaniyosan şöyle Dr.değiştirsin suda eriyenleede varmis
Bana da 20. hafta dediler.Benim tetenoz aşısı 20.haftada yapılıcak sağlık ocağı 13 temmuzda gel dedi 24.Haftada mi yapılıo ki?
Evet cnm 20.ci haftada yapiliomusBana da 20. hafta dediler.
canim ben bepanthen in yüz kremini aldim kuru ciltler icin olan.o cok iyi geliyor. benim cok yagli cildim vardi hele de alerjiden sonra pul pul dökülüyordu derim ama onu sürünce gün boyu nemli tutuyor.hemde hamileler kullanabiliyor her nemlendiriciyi kullanmamak lazimkızlar benim suratım tenekeden beter oldu, bu problemi doktoruna söyleyen oldu mu? Ne öneriyor doktorlar, nemlendirici de fayda vermiyor.
ben hicbirsey asermiyorum. insallah bebegimin birseye ihtiyaci yoktur icerde rahattir :)yok canım ben onu kaybettıgım bbegımde çözdum aşerdıgım butun seylerde folık asit varmış bebegım folık asıt eksıklıgınden hasta olmus bebegın eye ıhtıyacı varsa anne onu aşerıyo
Teşekkür ederiss teyzesiÇok tatlı annesiiii:) masallah sana
Canım cevap yazdığımız yerde dosya yükle var oradan yüklüyorsun.Kızlar fotoyu nasıl yüklüyorsunuz bi türlü yapmadım tlfdan
Dolaşır 1 saat kahvaltı yapar gezer geri giderim zıplatana kadar ordayım bu seferBüyük konusma walla bi saat basında oturursunuz da yıne gostermez Mecburen eve donersınız :)
Bana cuma günü gel dedi saglikocagindaki ebe 18.haftada olucam.İlkokulda hep bayilirdim aşı olunca hic sevmiyorum :)))Evet cnm 20.ci haftada yapiliomus
Sıkma canını cnm. O sonuçlar çok güvenilir olmuyor. Herşeyin hayırlısı. Kaç çıktı?merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba
Evet canm pimpirikli ben hamile kaldığımı ogreneli beri sola dönüp yatiyorum :)) Duz yatinca daha cok hissediyorum yemek yedigimde kipirdamalar baslio kıtlıktan cikmis gbi yedgm icin heraldeBebeği hıssetmeye basladın mı? Ne guzel canm.
374 te bir çıktıSıkma canını cnm. O sonuçlar çok güvenilir olmuyor. Herşeyin hayırlısı. Kaç çıktı?
tamam canım ben de geç mi kaldım acaba demiştim çünkü sağlık ocağına telefonla kayıt yaptım tam emin değilim yaptıklarından belki de kayıt yok20. haftada demişti sağlık ocağındaki hemşire.
canım üzülme ense kalınlığı kaç çıkmıştı374 te bir çıktı
Ay maşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?