2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hiçbi sorun yok demişti ikili testte ense kalınlığıda azdı 0,7 filandı
canım üzülme gerçekten bunlar güvenilir değil benim de ense kalınlığı0.77 çıkmıştı ikilide yaş riskim var ama doktor üçlüyü yaptırmamı istemedi kafa karışıklığı oluyor güvenilir değil dedi .burun kemiği görünmüş müydü ikili zamanı

Bu da benim bebislerim den biri elleri kafasinin arkasina almış bacakları uzatmis keyif yapıyor paşa
Maşallah tam keyif yapıyor kuzu
merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba

374 te bir çıktı
Canım lütfen gönlünü ferah tutmaya çalış, arkadaşımın 53 de 1 di maşallah sapasağlam doğdu bebişi. Gerçi eminim sen yeteri kadar araştırmışsındır. Büyük ihtimal sorun çıkmayacak, inşallah sağlıkla kavuş bebişine.
Ay maşallah cnm resmen poz vermiş bebiş çoook iyi yakalamış doktor
Hahah eveet Eğer gerçekten kızsa tam bir kokoş geliyor dünyaya demek ki

o fotomodel gıbı artistik cesur pozlar vermıs :) her bebek oyle olmaz heralde :) folik
ahhahhayy Allah da seni güldürsün ne güldüm yaaa meşhur oldu bak bnm oğlan şimdiden fotomodellik için ilk adımı attı. aranızda yönetmen falan varsa değerlendirin derim leylam355 noldu cnm kontrol nasıl geçti?

Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor

inş canım ya bakalım Amniyosenteze ne çıkacak

Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
benim doktor kafa karışılğı oluyor güvenilir değil diye üçlü ve 4lüye gerek görmedi yaptırmayacağım ben de ..kesin tanı sıvı alınması dedi o da riskl olabiliyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…