- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
Devlet hastanesine gidiyorum canım Tuğba yuvanç sen kime gidiyorsunVar canım. Hem Eskişehir'deyim. Hem de bebeklerimizin doğum günleri aynı.
Hangi hastane ve doktora gidiyorsun?
Cinsiyetlerini ogrendinmiBu da benim bebislerim den birielleri kafasinin arkasina almış bacakları uzatmis keyif yapıyor paşa
Canım güvenme o testlere üzme kendini hiçbirşey olmaz Rabbimin izniyle374 te bir çıktı
Allah korusun olumsuz düşünme hemen374 te bir çıktı
Hiçbi sorun yok demişti ikili testte ense kalınlığıda azdı 0,7 filandıcanım üzülme ense kalınlığı kaç çıkmıştı
Amniyosenteze gircem korkuyorum vallaCanım güvenme o testlere üzme kendini hiçbirşey olmaz Rabbimin izniyle
Canım yapcak bişi yok uzatmadan testi yaptırcam yarınAllah korusun olumsuz düşünme hemenbnce içine sinmiyorsa başka bir yerde tekrar yaptır doktoruna danış ve ona göre karar ver Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
canım üzülme gerçekten bunlar güvenilir değil benim de ense kalınlığı0.77 çıkmıştı ikilide yaş riskim var ama doktor üçlüyü yaptırmamı istemedi kafa karışıklığı oluyor güvenilir değil dedi .burun kemiği görünmüş müydü ikili zamanıHiçbi sorun yok demişti ikili testte ense kalınlığıda azdı 0,7 filandı
Maşallah tam keyif yapıyor kuzuBu da benim bebislerim den birielleri kafasinin arkasina almış bacakları uzatmis keyif yapıyor paşa
merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba
Canım lütfen gönlünü ferah tutmaya çalış, arkadaşımın 53 de 1 di maşallah sapasağlam doğdu bebişi. Gerçi eminim sen yeteri kadar araştırmışsındır. Büyük ihtimal sorun çıkmayacak, inşallah sağlıkla kavuş bebişine.374 te bir çıktı
Hahah eveetAy maşallah cnmresmen poz vermiş bebiş çoook iyi yakalamış doktor
canim sıkma canini,ensesi normalse bisey cikmaz insallah.ben cvs yaptirdim korkacak bisey yokCanım yapcak bişi yok uzatmadan testi yaptırcam yarın
Cinsiyetlerini ogrendinmi
Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyorcanım üzülme gerçekten bunlar güvenilir değil benim de ense kalınlığı0.77 çıkmıştı ikilide yaş riskim var ama doktor üçlüyü yaptırmamı istemedi kafa karışıklığı oluyor güvenilir değil dedi .burun kemiği görünmüş müydü ikili zamanı
inş canım ya bakalım Amniyosenteze ne çıkacakMaşallah tam keyif yapıyor kuzu
Canım lütfen gönlünü ferah tutmaya çalış, arkadaşımın 53 de 1 di maşallah sapasağlam doğdu bebişi. Gerçi eminim sen yeteri kadar araştırmışsındır. Büyük ihtimal sorun çıkmayacak, inşallah sağlıkla kavuş bebişine.
Hahah eveetEğer gerçekten kızsa tam bir kokoş geliyor dünyaya demek ki
Hayırlı haberler alicaksin insallah korkma mubarek günlerdeyiz dualarimiz seninle dr un uzman mi?Amniyosenteze gircem korkuyorum valla
benim doktor kafa karışılğı oluyor güvenilir değil diye üçlü ve 4lüye gerek görmedi yaptırmayacağım ben de ..kesin tanı sıvı alınması dedi o da riskl olabiliyor demiştiGörünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Acıyor mu biraz korkuyorumcanim sıkma canini,ensesi normalse bisey cikmaz insallah.ben cvs yaptirdim korkacak bisey yok
Riskli gebelik uzmanı canım bol bol dua edin nolur valla korkuyorumHayırlı haberler alicaksin insallah korkma mubarek günlerdeyiz dualarimiz seninle dr un uzman mi?
canım dularım seninle kesin yaptıracak mısınRiskli gebelik uzmanı canım bol bol dua edin nolur valla korkuyorum
Aklina kotu birsey getirme dr un perinatologmus emin ellerdesin icini ferah tut.Ne zaman yaptıracaksin cok gecmisi okuyamadimRiskli gebelik uzmanı canım bol bol dua edin nolur valla korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?