2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim doktor kafa karışılğı oluyor güvenilir değil diye üçlü ve 4lüye gerek görmedi yaptırmayacağım ben de ..kesin tanı sıvı alınması dedi o da riskl olabiliyor demişti
Benim doktorum da tam tersi canım bunların önemli olduğunu düşünüyor binde bir size denk gelir bunu da bilmeye hakkınız var diyor bana da mantıklı geldi eğer böyle bir riskim varsa doğurcaksam neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum hazırlanmalıyım yaşıma göre riskli çıktı çünkü

Riskli gebelik uzmanı canım bol bol dua edin nolur valla korkuyorum

Hic korkma benimde ikilide ense kalinligi 0,7 idi. Doktor 4 lu tarama daha cok hata payi var risk ciksada kafan karismasin dedi oyle deyince bende yaptırmadım. 2li daha guvenilir dedi yani . Icin rahat olsun.
Insallah guzel haberlerle gelirsin

Derinsu , dua edelim iyi ciksin sonuclarin. Hamile duasi kabul olurmus. Hayirli haberler diliyorum sana

Kizlar, bebegim bugun cok hareketsiz. Biskuvi yedim ama tik yok. Nasil hareketlenmesini saglarim. Su siralar sikintili gunler geciriyorum ve bebegimde etkileniyordur eminim.. bu nedenle onemsiyorum. Bugun bulantilarda artti canim skildi

Kizlar, bebegim bugun cok hareketsiz. Biskuvi yedim ama tik yok. Nasil hareketlenmesini saglarim. Su siralar sikintili gunler geciriyorum ve bebegimde etkileniyordur eminim.. bu nedenle onemsiyorum. Bugun bulantilarda artti canim skildi
Aynı durumdayım cnm. Stresliyim ve bebeğimde etkileniyordur hareket etmiyor. Bügünde bulantım başladı. İnşallah normaldir.

Kzlar aşırı şekilde mide krampi yasiyorum neden acaba gazdan olabilir mi
Kramp girince dayanılacak gibi degil

Hic korkma benimde ikilide ense kalinligi 0,7 idi. Doktor 4 lu tarama daha cok hata payi var risk ciksada kafan karismasin dedi oyle deyince bende yaptırmadım. 2li daha guvenilir dedi yani . Icin rahat olsun.
Insallah guzel haberlerle gelirsin
Teşekkürler canım inş

C

Canim gecmisi okumadim ama test iyi cikmamis anladigim kadariyla
Hic moralini bozma allahin izniyle sapasaglamdir kuzucuğun
Dualarim seninle canim
Dörtlü kestim iyi çıkmadı canım biraz şaşkınım ama teşekkür ederim inş hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza alırız

Yarın öğleden sonra yapılacak bir terslik olmazsa
Canim gecmiste bulamadim ama sanirim test sonucun sıkıntılı çıkmış benim iki kuzenimde de yastan dolayi cok buyuk riskler cikti ama amniyosentezin sıkıntılı oldugunu dusunduklerinden yaptirmadilar ama sen yaptirmaya kararverdiysen ins hayirlisiyla sonuçların cok guzel gelir bu mubarek gunde allahim bebisinin saglik haberlerini ulastirir ins

Canım benim yaşım 25 yaşıma göre risk oranı fazla o yüzden yaptırcam artk en azından ne olup bittiğini bilmek istiyorum 9 ay böyle geçmez çünkü bana

Canım benim yaşım 25 yaşıma göre risk oranı fazla o yüzden yaptırcam artk en azından ne olup bittiğini bilmek istiyorum 9 ay böyle geçmez çünkü bana
Yasın cok genc dogru haklısın canim merakta cok kötü inns iyi haberlerle gelirsin ankaradaydin galiba doktorun kim hangi hastanedeydi amniyosentezi ankara hastanesinde cem hoca var riskli gebeliklerde uzman ve ekibiyle yapiyor aklinda olsun doktor sıkıntın varsa

Vet canım ankaradayım ama zaten doktorum bu alanda uzman bir Prof la beraber yapıcak inş herşey yolunda gider onlara güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…